אכן,הוא גם משלב מראה של תאנים טריות יחד עם מיובשות (החלק הפנימי נראה טרי)
ברוב התמונות יש שילוב של תאנים טריות ולא מיובשות, אולי יועיל להדגיש את ענין המיובשות
אכן,הוא גם משלב מראה של תאנים טריות יחד עם מיובשות (החלק הפנימי נראה טרי)
ידוע שהכבש בכניסה השמאלית בהר הבית שקיים בכל ציורי גולד הוא, כיוון שהוא היה אצל ר' חיים זצוק"ל, ודיבר איתו על זה, והוא אמר לו שהוא צודק... וחייב להיות שהיה שם כבש לנוחות עולי רגלים... ומאז הוא התחיל לצייר את הכבש הזה בכל ציור של הר הבית...להעיר שיהודים רציניים כמו יוני גרשטיין וגדי פולק שהשקיעו שנות לימודים במקצועם,
אינם זורקים את דמיונותיהם על הנייר (כמו מאיירים רבים וטובים במחנינו) אלא עושים עבודת מחקר כמעט על כל פריט.
הידעתם, לדוגמא, שהסנדלים המוכרות בעיקר מהמשניות של יוני מבוססות על ממצאים ארכיאולוגיים?
לענין הדמיונות, ברור שהדמיון מבוסס על מציאות כלשהיא, ואם כולנו גדלנו על יוני כנראה שדמיונותינו מבוססים על דמיונותיו, ולכן אולי תנסה לתאר לבינה מה הוא צייר (אולי אם אפשר תצרף תמונה של איורו), וככה אולי זה ייצא מתאים לדמיונות של רובינו, וגם יהיה יותר חי.
לענין המפרשים כבר נאמר כאן, תביא מה יש, ונראה אם מסתדר לנו עם דמיונותינו.
רואים שאפילו לא טרחתם לפתוח את המשניות של יוני.להעיר שיהודים רציניים כמו יוני גרשטיין וגדי פולק שהשקיעו שנות לימודים במקצועם,
אינם זורקים את דמיונותיהם על הנייר (כמו מאיירים רבים וטובים במחנינו) אלא עושים עבודת מחקר כמעט על כל פריט.
הידעתם, לדוגמא, שהסנדלים המוכרות בעיקר מהמשניות של יוני מבוססות על ממצאים ארכיאולוגיים?
יוכל להיות שיוני לא צייר...רואים שאפילו לא טרחתם לפתוח את המשניות של יוני.
אין שם עיגולי דבילה.
מקסימום קבוצת עוגיות שוקו ציפס מרחפת באויר. או סופגניות קטנות.
כשהדגש על הפרצוף של מי שסוחב אותם. [ומהתמונה ליד מציץ עוד איזה פרצוף שמנמן מחייך]
בכלופן, לא נראה לי שאיזה ילד זוכר משם את התמונה.
יש מצב!יוכל להיות שיוני לא צייר...
אבל אנחנו זוכרים עיגולי דבילה רק מיוני
אם אני לא טועה עיגולי דבילה זה באלו מציאות לא?[עד היום אני בסיוט מהמסכות המפחידות במסכת שבת.]
ברור...אם אני לא טועה עיגולי דבילה זה באלו מציאות לא?
זה בתגובה למי שכתב משהו על מסכת שבת הבנתי שהוא מדבר ע"זברור...
כולי תקווה שבתור החכם מכולם כתבת את זה בצחוק...
אנשים מוכחים כאן בקיאות אפי' בעוקצי תאנים...
אאהה... סליחה...זה בתגובה למי שכתב משהו על מסכת שבת הבנתי שהוא מדבר ע"ז
סולחאאהה... סליחה...
גם אני בהתחלה לא הבנתי מה כתב האיש...
אני חושב שהוא התכוון לאנקטמין או משהוא כזה... לא זוכר את המילה בדיוק בסוף פרק במה בתרסולח
????רואים שאפילו לא טרחתם לפתוח את המשניות של יוני.
אין שם עיגולי דבילה.
לא!!
מזכיר מאוד את מה שאני דמיינתי כעיגולי דבילה.
אני מניח שכל המעירים והמאירים לא נגעו מעולם בבינה מלאכותית, ולכן הם מתבטאים כאילו זה חת שתיים והתמונה מוכנה.לא!!
הא' ב' שצריך ליצירת עיגולי דבילה(ועשיתי המון כאלו בהודו. סתאאם) זה ההבנה שהתאנים לא נדבקות מאליהן כי גברת [A[i הדביקה אותם בדבק בינארי...
אלא הן נדבקות מהסיבה הפשוטה שהן מעוכות ונמעכות, ולכן סוב על עקבותיך והגש לפנינו דבילה מעוכה ועסיסית הראויה לשולחן מלכים-רבנן.
נ.ב. המלצתי, צייר בעיני דמיונך(וגברת בינה) דבילה שצריך סכין לחתוך אותה, ולא שכל אחד שולף לעצמו תאנה, כאילו זה כדורי פלאפל...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: