שיתוף עיגולי דבילה בבינה מלאכותית

לוי אלי

משתמש מקצוען
להעיר שיהודים רציניים כמו יוני גרשטיין וגדי פולק שהשקיעו שנות לימודים במקצועם,
אינם זורקים את דמיונותיהם על הנייר (כמו מאיירים רבים וטובים במחנינו) אלא עושים עבודת מחקר כמעט על כל פריט.
הידעתם, לדוגמא, שהסנדלים המוכרות בעיקר מהמשניות של יוני מבוססות על ממצאים ארכיאולוגיים?
ידוע שהכבש בכניסה השמאלית בהר הבית שקיים בכל ציורי גולד הוא, כיוון שהוא היה אצל ר' חיים זצוק"ל, ודיבר איתו על זה, והוא אמר לו שהוא צודק... וחייב להיות שהיה שם כבש לנוחות עולי רגלים... ומאז הוא התחיל לצייר את הכבש הזה בכל ציור של הר הבית...

כתר מלוכה

משתמש מקצוען
לענין הדמיונות, ברור שהדמיון מבוסס על מציאות כלשהיא, ואם כולנו גדלנו על יוני כנראה שדמיונותינו מבוססים על דמיונותיו, ולכן אולי תנסה לתאר לבינה מה הוא צייר (אולי אם אפשר תצרף תמונה של איורו), וככה אולי זה ייצא מתאים לדמיונות של רובינו, וגם יהיה יותר חי.
לענין המפרשים כבר נאמר כאן, תביא מה יש, ונראה אם מסתדר לנו עם דמיונותינו.

להעיר שיהודים רציניים כמו יוני גרשטיין וגדי פולק שהשקיעו שנות לימודים במקצועם,
אינם זורקים את דמיונותיהם על הנייר (כמו מאיירים רבים וטובים במחנינו) אלא עושים עבודת מחקר כמעט על כל פריט.
הידעתם, לדוגמא, שהסנדלים המוכרות בעיקר מהמשניות של יוני מבוססות על ממצאים ארכיאולוגיים?
רואים שאפילו לא טרחתם לפתוח את המשניות של יוני.

אין שם עיגולי דבילה.
מקסימום קבוצת עוגיות שוקו ציפס מרחפת באויר. או סופגניות קטנות.
כשהדגש על הפרצוף של מי שסוחב אותם. [ומהתמונה ליד מציץ עוד איזה פרצוף שמנמן מחייך]
בכלופן, לא נראה לי שאיזה ילד קלט משם איך זה נראה.
[עד היום אני בסיוט מהמסכות המפחידות במסכת שבת.]

לוי אלי

משתמש מקצוען
רואים שאפילו לא טרחתם לפתוח את המשניות של יוני.

אין שם עיגולי דבילה.
מקסימום קבוצת עוגיות שוקו ציפס מרחפת באויר. או סופגניות קטנות.
כשהדגש על הפרצוף של מי שסוחב אותם. [ומהתמונה ליד מציץ עוד איזה פרצוף שמנמן מחייך]
בכלופן, לא נראה לי שאיזה ילד זוכר משם את התמונה.
יוכל להיות שיוני לא צייר...
אבל אנחנו זוכרים עיגולי דבילה רק מיוני

אימון- והנחייה בNLP

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
לי יש גירסא דינקותא בראש תמונה (שחור לבן כמובן) שמבטא מאוד טוב את העיגולי דבילה אני לא בטוחאם זה של יוני או מישהו אחר אבל להבנת הגמרא זה היה מאוד בהיר (והא ראיה שאני זוכר)

אימון- והנחייה בNLP

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום

אימון- והנחייה בNLP

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ברור...
כולי תקווה שבתור החכם מכולם כתבת את זה בצחוק...
אנשים מוכחים כאן בקיאות אפי' בעוקצי תאנים...
זה בתגובה למי שכתב משהו על מסכת שבת הבנתי שהוא מדבר ע"ז

לוי אלי

משתמש מקצוען
זה בתגובה למי שכתב משהו על מסכת שבת הבנתי שהוא מדבר ע"ז
אאהה... סליחה...
גם אני בהתחלה לא הבנתי מה כתב האיש...
אני חושב שהוא התכוון לאנקטמין או משהוא כזה... לא זוכר את המילה בדיוק בסוף פרק במה בתרא

אימון- והנחייה בNLP

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אאהה... סליחה...
גם אני בהתחלה לא הבנתי מה כתב האיש...
אני חושב שהוא התכוון לאנקטמין או משהוא כזה... לא זוכר את המילה בדיוק בסוף פרק במה בתרסולח
סולח

דוד ברנשטוק

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
סוף סוף כנראה שהצלחתי
_3fd790d9-11a5-46ba-8669-79f876618b56.jpg
_93bb2354-c74c-44d6-9545-3563d8ca854b.jpg
_3c0e16d9-d12a-486d-b98f-1aca799823a0.jpg

אטט

משתמש רשום
לא!!
הא' ב' שצריך ליצירת עיגולי דבילה(ועשיתי המון כאלו בהודו. סתאאם) זה ההבנה שהתאנים לא נדבקות מאליהן כי גברת AL הדביקה אותם בדבק בינארי...
אלא הן נדבקות מהסיבה הפשוטה שהן מעוכות ונמעכות, ולכן סוב על עקבותיך והגש לפנינו דבילה מעוכה ועסיסית הראויה לשולחן מלכים-רבנן.
נ.ב. המלצתי, צייר בעיני דמיונך(וגברת בינה) דבילה שצריך סכין לחתוך אותה, ולא שכל אחד שולף לעצמו תאנה, כאילו זה כדורי פלאפל...

נערך לאחרונה ב:

גלילאי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אני ראיתי בחנות בצפון מלבן דבילה, גודלה בערך 30 ס"מ על 15 ס"מ, גם עוביה כ-15 ס"מ.
היא תערובת של אלפי תאנים דרוסות ומעוכות שהם כולם כגוש אחד ללא אוורירים.
אני מבין שגם העיגולים הם כאלו.
התמונה מפינטרסט מראה על תאנים שלמות המסודרות בעיגול ואולי אפי' מחוברים עם חוט, מה שלא משתלב כ"כ עם המילים "תאנים דרוסות".

דוד ברנשטוק

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
לא!!
הא' ב' שצריך ליצירת עיגולי דבילה(ועשיתי המון כאלו בהודו. סתאאם) זה ההבנה שהתאנים לא נדבקות מאליהן כי גברת [A[i הדביקה אותם בדבק בינארי...
אלא הן נדבקות מהסיבה הפשוטה שהן מעוכות ונמעכות, ולכן סוב על עקבותיך והגש לפנינו דבילה מעוכה ועסיסית הראויה לשולחן מלכים-רבנן.
נ.ב. המלצתי, צייר בעיני דמיונך(וגברת בינה) דבילה שצריך סכין לחתוך אותה, ולא שכל אחד שולף לעצמו תאנה, כאילו זה כדורי פלאפל...
אני מניח שכל המעירים והמאירים לא נגעו מעולם בבינה מלאכותית, ולכן הם מתבטאים כאילו זה חת שתיים והתמונה מוכנה.
זה נכון. אבל רק בדברים שיש כבר במציאות תמונות יפות של משהו מוכר אז הבינה עושה משהו חדש ויפה.
אם תרצה ליצור כל דבר שאין בו תמונות אתה נידון בעיקרון לתסכול ממושך של דיבורים לקיר
אני מדמיין את זה מממש כמו שיוני צייר, אולי קצת יותר אחיד. והבינה פשוט מפרה את הוראותיי שוב ושוב

אבל בכל זאת ניסיתי שוב
_451040ff-165b-46dd-ab7a-0807cacd31bc.jpg

טוב עין

משתמש מקצוען
יוצרי ai
נראה די טוב לא מושלם אבל בהחלט בסדר גמור ועושה חשק לקחת איזה שטיקל...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה