נראלי הסולם של השיר הנל הוא סול מינור . Gm.Cm.D7 אפשר להוסיף A מוקטן, B, E, F7
סול מזורתלוי באיזה סולם מנגנים.מסכימה מאוד שיש שירים שיותר נעים לאוזן סולם מסוים.נגיד סולם Am הוא יותר קליל מסולם Gm. וגם בסולם איי אם יש מעברים מתאימים -בי מוקטן למשל, A7.
נכון!!!סול מזור
כי השיר הזה עצמו הוא לכתחילא מורכב.יש שירים שאי אפשר בלי כמו למשל היום הזה של רזאל......
יש למישהו אקורדים שלו?
יהיו שיגידו לך מה הבעיה C G F......כי השיר הזה עצמו הוא לכתחילא מורכב.
נחסם כבר.....עשיתם לי חשק לנגן את השיר הנל!
יהיו שיגידו לך מה הבעיה C G F......
נכון! אבל זה נשמע אחרת!
כנ"ל....
זה ריקמנסה שוב.
ממה זה מגיע מקורס מוזיקה כל שהוא ?זה ריק
חסום לי עדיין אבל זה על השיר הזהאהרן רזאל - יונתן רזאל - תן לי את היום הזה | אקורדים ותווים לנגינה על פסנתר בקלות
"לשיעור המלא ועוד אלפי שיעורים לחצו כאן!http://negina.co.il/?utm_source=Youtube&utm_campaign=Piano_Lessons&utm_medium=Video"איך לנגן בפסנתר את השיר תן לי את ...www.youtube.com
ממה זה מגיע מקורס מוזיקה כל שהוא ?
מענין! איזה סולם זה?אתר שנותן אקורדים ועוד הרבה דברים מענינים 70 שקל לשנה
כמו ובץ מידי של אקורדים אפשרות לשינוי סולם שומר היסטוריה
אפשר להעלות או שירים שיש ביוטיוב או שירים מהמחשב
שוה כל שקל!Instant chords for any song - Chordify
Chordify turns any music or song (YouTube, Deezer, SoundCloud, MP3) into chords. Play along with guitar, ukulele, or piano with interactive chords and diagrams.chordify.net
הנה אקורדים לשיר "היום הזה" שהוצאתי משם.
מסודר לפי תיבות!
השיר עצמו מתחיל מהG
Aמ
מענין! איזה סולם זה?
אתר שנותן אקורדים ועוד הרבה דברים מענינים 70 שקל לשנה
כמו ובץ מידי של אקורדים אפשרות לשינוי סולם שומר היסטוריה
אפשר להעלות או שירים שיש ביוטיוב או שירים מהמחשב
שוה כל שקל!Instant chords for any song - Chordify
Chordify turns any music or song (YouTube, Deezer, SoundCloud, MP3) into chords. Play along with guitar, ukulele, or piano with interactive chords and diagrams.chordify.net
הנה אקורדים לשיר "היום הזה" שהוצאתי משם.
מסודר לפי תיבות!
השיר עצמו מתחיל מהG
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: