בדיוק התווים האלה, רק להעלות את כולם חצי טון למעלה - מה שכתבת זה Fmאיזה תוים האקורד הזה ?
)מה חוץ מ- פה , סול דיאז, דו ?)
בדיוק התווים האלה, רק להעלות את כולם חצי טון למעלה - מה שכתבת זה Fmאיזה תוים האקורד הזה ?
)מה חוץ מ- פה , סול דיאז, דו ?)
מה אתה מתכווין "מהלך" לליווי למקצב לאקורדים או למשהו אחר?יש איזה מהלך בואמרתם כה לחי בבבית כשששרים לאט את הבית איזה מהלך מהו? ואיפה הוא עוד קיים?
מהלך זה רצף אקורדים שלא תמיד יושב לפי התווים אלא כסוג של הרמוניה, שמהלך כל האקורדים ביחד יוצרים.מה אתה מתכווין "מהלך" לליווי למקצב לאקורדים או למשהו אחר?
אתה מתכוון לדוגמה כמו: בשיר וכולם מקבלים עליהם הישן נניח בAM איי ללל ללל ואז DM אייי D/F# איי D7 איי D6 אויי אם אני לא טועה אני לא כל כך זוכר את האקורד שם במעבר בניגון אני מקווה שהבנתמהלך זה רצף אקורדים שלא תמיד יושב לפי התווים אלא כסוג של הרמוניה, שמהלך כל האקורדים ביחד יוצרים.
כן.....אתה מתכוון לדוגמה כמו: בשיר וכולם מקבלים עליהם הישן נניח בAM איי ללל ללל ואז DM אייי D/F# איי D7 איי D6 אויי אם אני לא טועה אני לא כל כך זוכר את האקורד שם במעבר בניגון אני מקווה שהבנת
מה לבצע את ההרמוניה (מהלך) או סתם האוקורדים הרגילים הסברכן.....
הרווחתי עוד משהו על הדרך.....
אני תמיד מזהה את המהלכים בשמיעה אבל אני לא יודע באיזה אקורדים לבצע אותם....
האקורדים שיתנו את ההרמוניה..מה לבצע את ההרמוניה (מהלך) או סתם האוקורדים הרגילים הסבר
בדיוק בשביל זה מתאמנים כל הזמן הבעיה היא בימים שאסור לנגן שאז רק מי שבאמת מתפרנס מותר לו להתאמןהאקורדים שיתנו את ההרמוניה..
רואה את זה רק היום....מצ"ב אקורדים להמשך הניגון חופה - יש גם הקלטה . אשמח לתגובות
תודה נשמהרואה את זה רק היום....
תודה! החכמתי!
אתה אלוף!
יש קצת בעיה במעברי האקורדים.לפעמים עדיף את האקורדים הפשוטים והמוכרים. מאשר להסתבך...נזכרתי במשהו שיצא לי בפסח. אילו אילו הוציאנו הוציאנו ממצרים די די די די דיינו... במהלך קפיצי כזה:
C | C7\Bb | Am7 | AbM7 וחוזר חלילה...
הרעיון של כל מה שלומדים ב"תאוריה במוזיקה" הוא הכללים האלו מתי עושים אקורדים מסובכים (ליווי כבד) ומתי לא!יש קצת בעיה במעברי האקורדים.לפעמים עדיף את האקורדים הפשוטים והמוכרים. מאשר להסתבך...
אפשר אולי נימוק או פירוט? פשוט לעניות דעתי הכול מעולה ויושב בול...יש קצת בעיה במעברי האקורדים.לפעמים עדיף את האקורדים הפשוטים והמוכרים. מאשר להסתבך...
התכוונתי לאקורדים הבסיסיים שהם היו בסדר! רק במעברים היו אקורדים יותר מיוחדים ומורכבים שקצת לא ככ התאים בקטעים מסוימים לפי שמיעתי.אפשר אולי נימוק או פירוט? פשוט לעניות דעתי הכול מעולה ויושב בול...
לעניות דעתי במילים מקצועיות קוראים לזה "שישית גרמנית" ולא "7".F7. צודק
יש שירים שאי אפשר בלי כמו למשל היום הזה של רזאל......יש קצת בעיה במעברי האקורדים.לפעמים עדיף את האקורדים הפשוטים והמוכרים. מאשר להסתבך...
תלוי באיזה סולם מנגנים.מסכימה מאוד שיש שירים שיותר נעים לאוזן סולם מסוים.נגיד סולם Am הוא יותר קליל מסולם Gm. וגם בסולם איי אם יש מעברים מתאימים -בי מוקטן למשל, A7.יש שירים שאי אפשר בלי כמו למשל היום הזה של רזאל......
יש למישהו אקורדים שלו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: