תודה על כף הזכות.לא מיניה ולא מקצתיה.
המחירים בארץ איבדו את שפיותם-סופית2400 ללילה בסופש??
כאילו 4800 מחמישי
יתכן, אבל גם ברור שתמיד כשמחליפים כשרות - הכשרות מפרסמת "דרשני"..אבל כשיש שמועות בנושא כשרות זה אומר דרשני.
מלבד זאת השמועה הזו הגיעה מאזור המטבח שם.....
מהו הסכום הממוצע לצימר מפנק וחדיש בצפון שמקובל לבקש??המחירים בארץ איבדו את שפיותם-סופית
לשבת? 700 800 גג ואם מוסיפים את חמישי אז 1200 לכל הסופש לא יותרמהו הסכום הממוצע לצימר מפנק וחדיש בצפון שמקובל לבקש??
כדאי מאוד לבדוק לגבי הכשרויות במלונות הנ"לבצפת- רות רימונים אני אישית לא כ"כ אהבתי את השירות אבל הבנתי שנתניהו נופש שם אז מסתבר
שהם מחליטים למי כדאי להיות נחמדים ולתת שירות....
כנען ספא -בכנען ליד צפת כשביררתי בתחילת שנה אמרו שהם באמצע שיפוצים...לא יודעת מה קורה עכשיו.
גם אנחנו היינו שם זה מקום ממש מדהים צימר בצפון קוראים לבעלים דוד 0529706010 זה הטלפון שלווואוו הכנסת לאווירה נשמע טוב
אפשר קישור?
2400 ללילה בסופש??
כאילו 4800 מחמישי
זה כבר ממש לא קשור אלי.... סורי.....
כנראה הכוונה 1200 לליה,ומחמישי 2400,(נשמע יותר הגיוני,)המחירים בארץ איבדו את שפיותם-סופית
לא יודעת איפה הסתכלת אבל הקישור ששמו פה מראה כך:כנראה הכוונה 1200 לליה,ומחמישי 2400,(נשמע יותר הגיוני,)
הצילום מהקישור כאן בהודעה הקודמת...
צפה בקובץ המצורף 1367273
לא יודעת איפה הסתכלת אבל הקישור ששמו פה מראה כך:
צפה בקובץ המצורף 1367285
גם אנחנו היינו שם זה מקום ממש מדהים צימר בצפון קוראים לבעלים דוד 0529706010 זה הטלפון שלו
וואו!!! נראה ממש טוב !גם אנחנו היינו שם זה מקום ממש מדהים צימר בצפון קוראים לבעלים דוד 0529706010 זה הטלפון שלו
בתוך כל הקסבה (-לוידעת איך כותבים את זה..)בירושלים יש את המלון ליד הכותל נראה לי "לי טוב"
זה היעד הבא שלי.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: