NBS DESIGN
משתמש צעיר
נכון אפשר לשלוח אליך מייל?
נכון אפשר לשלוח אליך מייל?
לא יש את מלון ליטוב שזה לע"י הכותל - שכמה ניקים אמרו שזה נסגר,בתוך כל הקסבה (-לוידעת איך כותבים את זה..)
של גאולה יפו וכו'...
צר לי, אבל אין שם שום כשרות רובין!!!לגבי מלון לביא היינו שם בתור קבוצה גדולה (חדר אוכל לעצמנו) היינו שם כמה פעמים ולא היה בעיות עם הבשרי מי שאכל רובין אכל רובין ומי שאוכל אצלנו רק בדץ בבשרים קיבל בדץ אבל שוב אולי כי היינו קבוצה והם מכירים אותנו כבר הרבה שנים, כל שנה אנחנו מגיעים לשם
סבלנות! אמנם אין שם כשרות של רובין.צר לי, אבל אין שם שום כשרות רובין!!!
יש כשרות רבנות שאומרים שיש מחלקה במוצרים של רובין. בפיקוח הרבנות נצרת. בהצלחה!
מלון לוחץ על כל משגיח, גם של ה'עדה', השאלה מה קורה אחרי הלחץ הזה...עצם זה שהמלון חשב שניתן ללחוץ עליו לשנות דברים, מעיד כמה ניתן להיות רגועים ביחס למלון. חוץ מזה, בהרבה כשרויות של רבנות יש משגיחים יראי שמים, אבל בשורה התחתונה זה רבנות!
מה למשל?(בטבריה יש שם הרבה מה לעשות בלי רכב...)
צר לי, אבל אין שם שום כשרות רובין!!!
יש כשרות רבנות שאומרים שיש מחלקה במוצרים של רובין. בפיקוח הרבנות נצרת. בהצלחה!
מכיר את המשגיח במקום (גר בשכנותי), למי שמעוניין.סבלנות! אמנם אין שם כשרות של רובין.
אבל יש שם כשרות מהדרין של רבנות גליל תחתון, שהרב שם הוא יהודי חרדי-חסידי מומחה עצום ות"ח מובהק,
והסטנדרט שם הוא בד"ץ עדה חרדית-לנדא-רובין.
אם אפשרות לבשר לנדא/בד"ץ אם מבקשים (צריך לבדוק, חושב שתלוי בשבת)
והוא מפקח אישית על לביא (מלבד צוות של משגיחים) ונטו מהסיבה הזאת המון ארגונים באים לשם.
מכיר את כל הסיפור הזה אישית.
*סתם דוגמא קטנה ששמעתי ממש לאחרונה, המלון ממש לחץ עליו שיאפשר להם להשתמש בירק עלים לא רק של עדה חרדית , הוא לא התעצל ונסע לחסלט והשווה בין הסטנדרטים של הכשרויות וכו' ומחמת כבוד המקום לא אפרט מה עלה בידו
סוף דבר, עם כל הקושי העצום שכרוך למלון בדבר (שף במלון זה לא אמא במטבח שמוותרת על שומר, קצת יותר מורכב)
השאיר את ההנחיה והכל רק עדה חרדית
**אגב הרב הזה ספציפית שידיו רב לו בכשרויות, באזור המקווה של המלון כשהוא מגיע ביום שישי הוא אוהב לשאל את האורחים 'איזה הכשר כאן שאתם באים'? וממש נהנה לשמע את התשובות "שמענו שזה רובין", "שמענו שזה קהילות" וכו' ועל הדרך מלמד אותם פרק בהקפדה על כשרויות ושמועות..
טיילת. ר' מאיר בעל הנס. כנרת... רחצה \ שיט.מה למשל?
אני ממש בעד!!!תישארו בסוויטה שלכם...
תחלקו את הילדים ותזמינו אוכל מוכן לשבת
עדיף לך חו"ל. מביאים אוכל לבד לא כזה נורא. והמחירים הרבה יותר שווים וכמובן חוויה הרבה יותר לראות עוד מקומות בעולם. אבל לא שבת אם אפשר. באמת שזה הרבה יותר שווהלקראת יום הנישואין שלנו המתקרב ובא
חפץ אני להפתיע את אשתי ולנסוע איתה לסופ"ש במלון כלשהוא.
ואלה הם תנאיי:
1. שאוכל להגיע לשם עם אוטובוס.
2.כשרות מתאימה לחרדים... ..
3. שאהנה עד הגג ויותר מכך...
ובכן, מה אתם ממליצים לאיזה מלון לנסוע??
אשמח לעזרה
אין בטבריה איזה אטרקציה מעניינת במיוחד.. משעממת וחסרת צבע לחלוטין.טיילת. ר' מאיר בעל הנס. כנרת... רחצה \ שיט.
שוק ססגוני- מדרחוב. והכל באותו איזור פלוס- מינוס.
הייתי שם פעםסבלנות! אמנם אין שם כשרות של רובין.
אבל יש שם כשרות מהדרין של רבנות גליל תחתון, שהרב שם הוא יהודי חרדי-חסידי מומחה עצום ות"ח מובהק,
והסטנדרט שם הוא בד"ץ עדה חרדית-לנדא-רובין.
אם אפשרות לבשר לנדא/בד"ץ אם מבקשים (צריך לבדוק, חושב שתלוי בשבת)
והוא מפקח אישית על לביא (מלבד צוות של משגיחים) ונטו מהסיבה הזאת המון ארגונים באים לשם.
מכיר את כל הסיפור הזה אישית.
*סתם דוגמא קטנה ששמעתי ממש לאחרונה, המלון ממש לחץ עליו שיאפשר להם להשתמש בירק עלים לא רק של עדה חרדית , הוא לא התעצל ונסע לחסלט והשווה בין הסטנדרטים של הכשרויות וכו' ומחמת כבוד המקום לא אפרט מה עלה בידו
סוף דבר, עם כל הקושי העצום שכרוך למלון בדבר (שף במלון זה לא אמא במטבח שמוותרת על שומר, קצת יותר מורכב)
השאיר את ההנחיה והכל רק עדה חרדית
**אגב הרב הזה ספציפית שידיו רב לו בכשרויות, באזור המקווה של המלון כשהוא מגיע ביום שישי הוא אוהב לשאל את האורחים 'איזה הכשר כאן שאתם באים'? וממש נהנה לשמע את התשובות "שמענו שזה רובין", "שמענו שזה קהילות" וכו' ועל הדרך מלמד אותם פרק בהקפדה על כשרויות ושמועות..
מה הקשר?עצם זה שהמלון חשב שניתן ללחוץ עליו לשנות דברים, מעיד כמה ניתן להיות רגועים ביחס למלון. חוץ מזה, בהרבה כשרויות של רבנות יש משגיחים יראי שמים, אבל בשורה התחתונה זה רבנות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: