עובד בהחלט!
עובד, מדובר בחשבון דמו אבל גם שם דורש זיהוי
ldplyerעם איזה אימולטור?
כןעם נטפרי?
האם באמת יש אפשרות לתמיכה בעברית?למה שיהיה תמיכה בעברית?
מאיפה לקחת את זה?
לא חייב3. האם בשנה שרק קניתי ולא מכרתי . האם אני חייב בדיווח?
כרגע נראה שחייב וזו הבעיה הגדולה לרובנו. או שתסתדר עם אימולוטר1.האם אפשר לפתוח שם חשבון בלי גישה בטלפון חכם? [בשעתו שרציתי לפתוח באינטרקטיב ישראל בשלב מסויים הייתי חייב טלפון חכם. ושם עצרתי]
אני רואה פה שיש כאלה שמסתדרים2. האם לאדם שלא יודע כלל אנגלית יש אפשרות להסתדר שם
לא. רק עם העברת לשם סכום גדול אולי חצי מליון או מליון לא זוכר אבל אפשר לבדוק את זה3. האם בשנה שרק קניתי ולא מכרתי . האם אני חייב בדיווח?
הם אולי לא מודעים לזה עכשיו, אבל ברגע שתרצה למשוך כסף לחשבון הבנק שלך וסכום גדול יופיע בבת אחת, זה עלול לעורר חשד מצד הרשויות לכך שלא שילמת מס. במצב כזה, תחויב לשלם את המס עם ריבית, משום שאין התיישנות על חובת תשלום מס.איך בעצם רשויות אוכפות ועוקבות?
נגיד מישהי העביר לשם כסף, קנה מכר. ואז משך או לא משך. מאיפה רשות המס יודעת מה קרה?
כמובן שואל סתם מתוך סקרנות
מי שמשתמש בנטפרי עם סטיק יכול לקבל הודעות SMS, ללא אפשרות שליחה.אשמח עם משהו פה יפרט את כל תהליך ההרשמה והכניסה לחשבון לבעלי מחשב נטפרי.
אם צריך SMS מה עשית? קנית טוקמן של SMS? זול,יקר?
איזה אימולטור השתמשת ואיך אתה סורק את הברקוד?
לא. אבל זה מלתא דלא שכיחא.@ה. שלמה בשנה שמכרתי ללא רווח האם אני חייב בדיווח?
בהרבה סטיקים ניתן לקבל SMSאשמח עם משהו פה יפרט את כל תהליך ההרשמה והכניסה לחשבון לבעלי מחשב נטפרי.
אם צריך SMS מה עשית? קנית טוקמן של SMS? זול,יקר?
LDPLYER אין צורך לסרוק.איזה אימולטור השתמשת ואיך אתה סורק את הברקוד?
לא כל סטיק.מי שמשתמש בנטפרי עם סטיק יכול לקבל הודעות SMS, ללא אפשרות שליחה.
יש בסטיק של נטפרי.אשמח עם משהו פה יפרט את כל תהליך ההרשמה והכניסה לחשבון לבעלי מחשב נטפרי.
אם צריך SMS מה עשית?
LD פלייר, ניתן להוריד מנוטפר מנטפרי - כאן:איזה אימולטור השתמשת
@חנוך לנדא העלה את האפליקציה הרצויה באשכול המקביל, תוריד לפני שנמחק.ואיך אתה סורק את הברקוד?
תיקון קטן, @חניוק העלה.יש בסטיק של נטפרי.
בכללי יש אפשרות שזה ישלח הודעה קולית באנגלית, אבל נראה לי שלפעמים זה לא מסכים.
LD פלייר, ניתן להוריד מנוטפר מנטפרי - כאן:
@חנוך לנדא העלה את האפליקציה הרצויה באשכול המקביל, תוריד לפני שנמחק.
במידה ונמחק, תפנה ל @ה. שלמה במייל הפרטי, הוא שולח בשמחה.
במידה וכבר יש לך את האפליקציה, להבנתי אין צורך לסרוק ברקוד - אבל אני לא בטוח.
הנ"ל בפועל לא יודע אנגלית...לא.
אבל @אמת מארץ תצמח חולק עלי.
הנסיון שלי עם אחרים שיש הרבה סיבוכים.הנ"ל בפועל לא יודע אנגלית...
למעט האירוע האחרון (שכבר נפתר ב"ה), שבאמת הייתי תקוע, אפשר להסתדר מצוין.
באתר יש עברית סבירה (קצת עילגת).
התוכנות רק אנגלית.
האפליקציה שבאימולטור - עברית ממש מצויינת (יחסית).
אפשר לעשות איתם צאט באנגלית - ולתרגם בדפדפן.
כמו"כ טענו שבמוקד האירופי אפשר לפעמים למצוא נציג בעברית (מתקשרים, ומבקשים מישהו שיודע עברית, הנציג מחפש ועונה האם יש מישהו זמין כזה).
אני ניסתי שם פעמיים, לא היה, אמרו להתקשר עוד 3 שעות. (בארה"ב נסיתי כמה פעמים, גם לא היה, ואז אמרו לי שם שבמוקד האירופי יש יותר סיכוי)
אני לא משתמש במינוף.מי שלא מתכוון להשתמש במינוף של אינטראקטיב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: