1 בחדר 3לא הבנתי
1--איפה שירותים לילדים ? 2-- מה ישאר מהמטבח ? 3- ולמה הפתח מהמטבח לאן הוא מוביל --
בקיצור ---להבנתי --זה לא תכנון נורמלי בכלל
2 שאלה טובה
3 המטבח לא מוביל לשום מקום זה נגמר שם הדירה. חסר קו .
1 בחדר 3לא הבנתי
1--איפה שירותים לילדים ? 2-- מה ישאר מהמטבח ? 3- ולמה הפתח מהמטבח לאן הוא מוביל --
בקיצור ---להבנתי --זה לא תכנון נורמלי בכלל
זה לא לשפץ דירה קיימת, יש שטח עם חדר מחוזק ועוד קיר תומך, חוצמיזה שום קיר לא קיים.@ערוגת הבושם
ברור שהתוכניות ש @ilan p הציע, מוצלחות בלי השוואה בכלל לתוכניות ללא הורדת הקיר המחוזק/העמוד.
אם אין לך ברירה, ואת לא יכולה להוציא סכומים גדולים על השיפוץ, אז לכי על אחת מהתוכניות שהצעת.
אבל אם את כן יכולה להוציא יותר כסף, אז חבל לשפץ את הדירה בצורה כל כך לא מוצלחת.
הבעיה שהקירות הקיימים הורסים כל תכנון סביר.זה לא לשפץ דירה קיימת, יש שטח עם חדר מחוזק ועוד קיר תומך, חוצמיזה שום קיר לא קיים.
וגם ככה השיפוץ הזה יעלה לי הרבה יותר ממה שתכננתי כך שאני כן רוצה להגיע לרעיון שייתן לי את המקסימום בלי לשבור ולשלם תוספת גדולה כ"כ.
לכן גם לא התחלתי עדיין.
כבר חשבתי לקחת אדריכל, אולי יהיו לו עוד רעיונות. אתה אומר שאין לי מה.הבעיה שהקירות הקיימים הורסים כל תכנון סביר.
לפי מה ביצעתם את הקירות הקיימים?הבעיה שהקירות הקיימים הורסים כל תכנון סביר.
ככה קנינו את הדירה.לפי מה ביצעתם את הקירות הקיימים?
להבנתי במקום אדריכל צריך מהנדס קונסטרוקטור --שיתן פתרון הנדסי בקשר לקיר התומך --שאולי אפשר להוריד חלק ממנו ולפתור את מה שישאר ממנו במסגרת עיצוב פניםכבר חשבתי לקחת אדריכל, אולי יהיו לו עוד רעיונות. אתה אומר שאין לי מה.
היה כבר מהנדס, שאמר שצריך לעשות רלסים והקבלן אומר שזה יעלה 70Kלהבנתי במקום אדריכל צריך מהנדס קונסטרוקטור --שיתן פתרון הנדסי בקשר לקיר התומך --שאולי אפשר להוריד חלק ממנו ולפתור את מה שישאר ממנו במסגרת עיצוב פנים
וגם שיתן פיתרון לחדר המחוזק ----כי תכלס 2 קירות עדיין נשארים מחוזקים כי לא נוגעים בהם
השאלה מה קורה בקיר של המסדרון --אולי אפשר לבנות ולחזק מחדש וזה לא כל כך יקר כמו שאתם חושבים
כי זה לא ממש ממד אלא רק חדר מחוזק
ואחרי יעוץ הנדסי יהיה הרבה יותר חכם ומעשי לקבל החלטות -- כרגע --"המצב תקוע "
כל הקיר הוא עמוד ? -- אי אפשר להרוס חלק ממנו ?היה כבר מהנדס, שאמר שצריך לעשות רלסים והקבלן אומר שזה יעלה 70K
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: