עיצוב עזרה קטנה בתכנון

ערוגת הבושם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
לא הבנתי
1--איפה שירותים לילדים ? 2-- מה ישאר מהמטבח ? 3- ולמה הפתח מהמטבח לאן הוא מוביל --
בקיצור ---להבנתי --זה לא תכנון נורמלי בכלל
1 בחדר 3
2 שאלה טובה
3 המטבח לא מוביל לשום מקום זה נגמר שם הדירה. חסר קו .

commit

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
@ערוגת הבושם
ברור שהתוכניות ש @ilan p הציע, מוצלחות בלי השוואה בכלל לתוכניות ללא הורדת הקיר המחוזק/העמוד.
אם אין לך ברירה, ואת לא יכולה להוציא סכומים גדולים על השיפוץ, אז לכי על אחת מהתוכניות שהצעת.
אבל אם את כן יכולה להוציא יותר כסף, אז חבל לשפץ את הדירה בצורה כל כך לא מוצלחת.

ערוגת הבושם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
@ערוגת הבושם
ברור שהתוכניות ש @ilan p הציע, מוצלחות בלי השוואה בכלל לתוכניות ללא הורדת הקיר המחוזק/העמוד.
אם אין לך ברירה, ואת לא יכולה להוציא סכומים גדולים על השיפוץ, אז לכי על אחת מהתוכניות שהצעת.
אבל אם את כן יכולה להוציא יותר כסף, אז חבל לשפץ את הדירה בצורה כל כך לא מוצלחת.
זה לא לשפץ דירה קיימת, יש שטח עם חדר מחוזק ועוד קיר תומך, חוצמיזה שום קיר לא קיים.
וגם ככה השיפוץ הזה יעלה לי הרבה יותר ממה שתכננתי כך שאני כן רוצה להגיע לרעיון שייתן לי את המקסימום בלי לשבור ולשלם תוספת גדולה כ"כ.
לכן גם לא התחלתי עדיין.

commit

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
זה לא לשפץ דירה קיימת, יש שטח עם חדר מחוזק ועוד קיר תומך, חוצמיזה שום קיר לא קיים.
וגם ככה השיפוץ הזה יעלה לי הרבה יותר ממה שתכננתי כך שאני כן רוצה להגיע לרעיון שייתן לי את המקסימום בלי לשבור ולשלם תוספת גדולה כ"כ.
לכן גם לא התחלתי עדיין.
הבעיה שהקירות הקיימים הורסים כל תכנון סביר.

ilan p

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
כבר חשבתי לקחת אדריכל, אולי יהיו לו עוד רעיונות. אתה אומר שאין לי מה.
להבנתי במקום אדריכל צריך מהנדס קונסטרוקטור --שיתן פתרון הנדסי בקשר לקיר התומך --שאולי אפשר להוריד חלק ממנו ולפתור את מה שישאר ממנו במסגרת עיצוב פנים
וגם שיתן פיתרון לחדר המחוזק ----כי תכלס 2 קירות עדיין נשארים מחוזקים כי לא נוגעים בהם
השאלה מה קורה בקיר של המסדרון --אולי אפשר לבנות ולחזק מחדש וזה לא כל כך יקר כמו שאתם חושבים
כי זה לא ממש ממד אלא רק חדר מחוזק
ואחרי יעוץ הנדסי יהיה הרבה יותר חכם ומעשי לקבל החלטות -- כרגע --"המצב תקוע "

ערוגת הבושם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
להבנתי במקום אדריכל צריך מהנדס קונסטרוקטור --שיתן פתרון הנדסי בקשר לקיר התומך --שאולי אפשר להוריד חלק ממנו ולפתור את מה שישאר ממנו במסגרת עיצוב פנים
וגם שיתן פיתרון לחדר המחוזק ----כי תכלס 2 קירות עדיין נשארים מחוזקים כי לא נוגעים בהם
השאלה מה קורה בקיר של המסדרון --אולי אפשר לבנות ולחזק מחדש וזה לא כל כך יקר כמו שאתם חושבים
כי זה לא ממש ממד אלא רק חדר מחוזק
ואחרי יעוץ הנדסי יהיה הרבה יותר חכם ומעשי לקבל החלטות -- כרגע --"המצב תקוע "
היה כבר מהנדס, שאמר שצריך לעשות רלסים והקבלן אומר שזה יעלה 70K

ilan p

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
היה כבר מהנדס, שאמר שצריך לעשות רלסים והקבלן אומר שזה יעלה 70K
כל הקיר הוא עמוד ? -- אי אפשר להרוס חלק ממנו ?
יש לכם גם קומה למעלה ---אולי תעשו קומבינה עם 2 הקומות -- גם בית בשביכם וגם יח"ד ארוח --אבל לא סתם מופרד ל 2 קומות -- אלא שלוב
צריך כאן פיתרון יצירתי כדי להוציא משהו הגיוני

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  101  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה