ודאי גם שאלת רב והוא אמר לך לבדוק,
רק מציינת כדי שהקוראות לא יתבלבלו
ודאי גם שאלת רב והוא אמר לך לבדוק,
רק מציינת כדי שהקוראות לא יתבלבלו
ודאי שלא תמיד נותנים כדורים, זה תלוי במצב שלך. בד"כ מתחילים קודם כל בדיאטה לאיזון.הרופאה נתנה לי על השבוע הראשון כדורים שאני אמורה לקחת בארוחות ובבוקר , אני די מתפלא שהיא לא נותנת לי עוד פסק זמן בשביל לראות האם יש מצב לאיזון
האם יש לי מה לשאול אותה שוב ? או שכך זה תמיד
היה לי אותו סיפור .יום קודם הגזמתי במתוקים .שומרת לאיזון כי זה מראה שיש בעיה עם הלבלב והוא חלשקרה למשהי?
עשיתי העמסה של 50 יצא תקין
בשבוע 32 הרופא שלח להעמסה מלאה בגלל היקף בטן גדולה לעובר
יצא ערך אחד גבוה
הרופא אמר שאם ערך אחד גבוה + עובר גדול = סוכרת
הלכתי לדיאטנית נתנה תפריט, עוד לא הייתי אצל הרופא אני כבר שבועיים עושה מעקבים במד סוכר
תמיד בתוך הטווח
יכול להיות שזה בכלל לא סוכרת? (ניסיתי לאכול מתוקים ולמדוד אחרי רבע שעה / חצי שעה ושעה ואז היה 137 פעם אחת ויחידה)
אם זה אחרי שעה, זה די גבולי. צריך להיות עד 140ושעה ואז היה 137
בגדול הרופאים לא אוהבים שיצומוסכרתיות לא צמות נכון?
כמובן כל מקרה לגופו ובהוראה פרטנית של רב, אבל ההנחיה הרפואית הכללית היא לא לצום?
לפני הכל תשאלי רב.מה אוכלים בתשעת הימים?????
אשמח דחוף לרעיונות כי לא יודעת איך אעבור את זה.
אני לא אוכלת דגים. ואוכלת כל יום ארוחה בשרית.
עד 130 אחרי שעהאם זה אחרי שעה, זה די גבולי. צריך להיות עד 140
זה עניין של שיטות .לי הרופא אמר וגם הדיאטנית עד 140 שעה מארוחה עד 95 בצום.עד 130 אחרי שעה
עד 120 אחרי שעתים
המדידה מתחילת הארוחה
מתוך 4 הריונות עם סכרת= כמעט לא נתקלתי בהקלה כזאת.זה עניין של שיטות .לי הרופא אמר וגם הדיאטנית עד 140 שעה מארוחה עד 95 בצום.
כנראה כל קופה או בית חולים יש להם התנהלות רפואית מעט שונהמתוך 4 הריונות עם סכרת= כמעט לא נתקלתי בהקלה כזאת.
ורוב הרופאים רוצים לראות ממוצע של עד 90 בצום.
קשה בלי דגים בתשעת הימים!מה אוכלים בתשעת הימים?????
אשמח דחוף לרעיונות כי לא יודעת איך אעבור את זה.
אני לא אוכלת דגים. ואוכלת כל יום ארוחה בשרית.
לתועלת כולן . אכן קבלתי היתר לאכול בשרי בתשעת הימים. כמובן שכל אחת תשאל בנפרד! ולא תסתמך על זה....לפני הכל תשאלי רב.
אם הוא יגיד שזו בעיה, אז תעדכני פה שוב ובמקביל תנסי לקבל תור דחוף לדיאטנית.
אני הייתי אצל הרופאה שלי השבוע ושאלתי אותה לגבי הצום - רופאה מומחית מאדסכרתיות לא צמות נכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: