עזרה דחופה - לא מצליחה להיכנס לגמייל יומיים

ESTI FRAIMAN

משתמש רשום
כמו שכבר כתבו מדובר בתקלה חדשה !

גוגל מסבירה

אימות החשבון

כדי להגן עליכם מהתנהלות פוגעת, במקרים מסוימים נבקש מכם להוכיח שאתם לא רובוטים לפני שתוכלו ליצור חשבון או להיכנס לחשבון. האישור הנוסף הזה ניתן דרך הטלפון ועוזר למנוע ממפיצי ספאם לנצל לרעה את המערכות שלנו.
חשוב לדעת: תצטרכו מכשיר נייד כדי לאמת את החשבון."

אני לא הצלחתי בשום דרך להיכנס לחשבון אם מישהו הצליח בשבוע האחרון להיכנס ע"י קבלת שיחה או SMS או בדרך אחרת שיעדכן איך עשה את זה לתועלת הרבה אנשים שננעלו השבוע מחוץ למייל
בתודה מראש!

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2024-06-26 212535.png
    צילום מסך 2024-06-26 212535.png
    KB 55.5 · צפיות: 25

השר

משתמש חדש
מישהו ניסה נייח בלי לחכות יום שלם , וזה עבד לו ?
הייתי ממליץ להתאזר בסבלנות,
אצלי לאחר נסיונות מרובים, המתנתי כמה שעות ואז באתי להכנס ונכתב לי שהחשבון מושבת וניתן להגיש ערעור בהקדם ואז יבדקו את הערעור תוך 2 ימי עסקים, כעת מחכה לתשובתם

אלע

משתמש רשום
הייתי ממליץ להתאזר בסבלנות,
אצלי לאחר נסיונות מרובים, המתנתי כמה שעות ואז באתי להכנס ונכתב לי שהחשבון מושבת וניתן להגיש ערעור בהקדם ואז יבדקו את הערעור תוך 2 ימי עסקים, כעת מחכה לתשובתם
האם ענו לך לאחר 2 ימי עסקים??

השר

משתמש חדש
האם ענו לך לאחר 2 ימי עסקים??
ענו לי, וכתבו שהערעור התקבל, ושאכנס לחשבון בהקדם כדי שהוא לא ימחק כי חשבון "מושבת" שלא נכנסים אליו נמחק, אלא שהבעיה לא נפתרה ושוב לא מצליח להכנס אפי' לא אם מספר נייח, ממשיך לנסות כל מספ' ימים ממחשב אחר.

net13

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
יוצרי ai
לי פתאום קפצה אופציה של אפשרות אחרת.
נכנסתי וזה ביקש כתובת מייל אחרת שלי. והכנסתי. וזה שלח עירעור ואמרו שתוך יומיים אקבל למייל את התשובה. כמו כן זה נתן לי להוריד קובץ ארכיון של כל מה שיש לי במייל.
מצרף צילום מסך
1720127752146.png

שווה שווה

משתמש פעיל
לי פתאום קפצה אופציה של אפשרות אחרת.
נכנסתי וזה ביקש כתובת מייל אחרת שלי. והכנסתי. וזה שלח עירעור ואמרו שתוך יומיים אקבל למייל את התשובה. כמו כן זה נתן לי להוריד קובץ ארכיון של כל מה שיש לי במייל.
מצרף צילום מסך
צפה בקובץ המצורף 1698920 מה עשית בסוף ?
יעזור לי דחוף כי הוא עשה לי כזה דבר
אין לי מושג על איזה מהכללים עברתי ואיך אוכל לפתוח את המייל תודה

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2024-10-21 133503.png
    צילום מסך 2024-10-21 133503.png
    KB 42.8 · צפיות: 4

אוהב גם מוזיקה

משתמש פעיל
יעזור לי דחוף כי הוא עשה לי כזה דבר
אין לי מושג על איזה מהכללים עברתי ואיך אוכל לפתוח את המייל תודה
תגיש ערעור ותכתוב שלא עשית שום דבר לא חוקי במייל.
עשיתי כך בכמה מיילים ופתחו לי.
רק שים לב שאחרי שהם פותחים צריך להיכנס עם סיסמה שמקבלים רק ב-SMS

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה