אני גם זקוקה לעזרה בדחיפות ואין לי דרך לפנות בפרטייתכן, אבל תפנה אלי בפרטי יתכן שאוכל לעזור בעוד דרכים
אני גם זקוקה לעזרה בדחיפות ואין לי דרך לפנות בפרטייתכן, אבל תפנה אלי בפרטי יתכן שאוכל לעזור בעוד דרכים
לא ניסיתי אבל כל הרעיון בזה שגולן לא חוסמת סמס מחו"לאוקי מכשיר אני יכולה להשיג (ואין לי בעיה גם להשאיל)
השאלה אם אפשר כשר אורגינל או צריך תומך?
אז מה אני יכול לעשות ? מצטער!אני גם זקוקה לעזרה בדחיפות ואין לי דרך לפנות בפרטי
אם כבר נעזרת, תמשיך להצליחפתחתי היום את המחשב וכשניסיתי להיכנס למייל שלי הוא ביקש ממני את הסיסמה (מה שתמיד הוא לא מבקש) ואז הוא ביקש קוד אימות בהודעת טקסט והמספר טלפון שמוגדר לי לשחזור החשבון הוא מספר כשר, ואז הוא נתן לי אפשרות לקוד אימות במייל שמוגדר לשחזור החשבון, ניסיתי להיכנס למייל שלשם הוא שלח קוד אימות ו... גם זה אותו דבר, הוא מבקש סימסה בהודעת טקסט כמו במייל הראשון, ואז ניסיתי להיכנס לעוד מייל שיש לי ופעם שלישית אותו דבר, אשמח לעזרה דחופה מה אפשר לעשות, אני תקוע בלי אפשרות להיכנס בשום דרך לאף חשבון
תעשה את מה שייעצתי לה כאן. ותקרא עד הסוף את כל השרשור. זה פתר לה את הבעיה.הלואי שהייתי יכול לעשות את זה, הבעיה מתחילה שהמספר שלי (מספר כשר) מוגדר לשחזור החשבון ואין אפשרות לשנות את זה כל זמן שאני לא מצליח להיכנס לחשבון
בגולן הוא שולח גם לכשר אוגינל. מנסיוןלא ניסיתי אבל כל הרעיון בזה שגולן לא חוסמת סמס מחו"ל
בגולן הוא שולח גם לכשר אוגינל. מנסיון
לא יודע.אז אני צריך לנייד לגולן? או שיש סיכוי שאם אני עושה הפניה למספר של גולן זה ישלח?
זה באמת הבעיה שהוא נותן רק אפשרות של הודעת טקסט למספר הכשר או אימות למייל השני שמוגדר לשחזור החשבון והמייל הזה גם כן חסום לי...מה האפשרויות שגוגל נותנת לכם כדי להיכנס?
רק הודעת טקסט? או גם למשל: 'אשר את מספר הטלפון' או 'הודעה קולית'?
כל מכשיר תומך כשר עם גולן מקבל מגוגל SMS לדוגמא C2 ועודאוקי מכשיר אני יכולה להשיג (ואין לי בעיה גם להשאיל)
השאלה אם אפשר כשר אורגינל או צריך תומך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: