זה עוזר לשתיהם?לך ל global ותיכנס לתפריט mode prefernces ומשם לnedia ואז למעלה יש 3 פריטים תחת הקטגוריה protect והאופציה הראשונה צריך לבטל את הוי
צריך לבדוק בגלובל.עוד שאלה בבקשה
- מה זה אומר שכל האורגן עלה בערך ברבע טון, גם המקצבים וגם הצלילים. פשוט רבע טון מעל הטון הרגיל.
מה זה?? מישהו יודע?
לבדוק מה?צריך לבדוק בגלובל.
התקלקל הפיץ...קורה לי הרבה פשוט הפיצ דפוק ,הפיתרון לנסות להזיז אותו קצת.אני החלפתי אורגן בגלל זה
לא בדיוק הבנתי איפה אני אמור להנמיך. במיקסר של המקצב עכשיו להתחיל להנמיך בכל המקצבים?הפיתרון הוא או שבהקלטה מנמיכים לדוגמה ב20 כל ערוץ במקצב ובצליל,
מכיון שזאת הקלטת mp3 אני מעריך שברוב המקרים מקליטים רק מקצב אחדלא בדיוק הבנתי איפה אני אמור להנמיך. במיקסר של המקצב עכשיו להתחיל להנמיך בכל המקצבים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: