אפשהו זה אמור להיות אבל חלק מהחלקים כבר נראים בלויים מרב השאלות במשך השנים,
אני השתמשתי בפונט שהרכבתי לבד בהשראת האותיות של במבהיש למשהי פונט של במבה ותמונה של בובת במבה
תודה
אשמח לקבל הסבר מה המייל שלך?אפשהו זה אמור להיות אבל חלק מהחלקים כבר נראים בלויים מרב השאלות במשך השנים,
אני לא הייתי מתלהבת על זה במצב הזה
זה לא תחפושת עם הרבה פריטים להכין, עם ההוראות הברורות ואפשר אפילו "לתפור" בדבק חם
אולי שווה יותר להשקיע בחדש.
אני השתמשתי בפונט שהרכבתי לבד בהשראת האותיות של במבה
תצרי איתי קשר במייל אשמח להעביר לך.
אני שמה את המייל ואשמח שתפני אלי בשעות הקרובות כדי שאוכל לערוך את ההודעה ולמחוק אותו מכיון שהנהלת האתר לא מאשרת פרסום מיילים, ואין לי פרמיום להודעה פרטית.אשמח לקבל הסבר מה המייל שלך?
רלוונטי גם להשנה?להשכרה 2 בובות במבה מקוריות
(בגודל 25 ס"מ בערך)
ב20 ש"ח
את מכרת אותם?אני חיפשתי את הבנות שלי לבובות במבה לפני שנתיים.
הן היו מהממות לא היה אחד שלא התלהב.
מצורפות תמונות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: