אני מעונינתלהשכרה תחפושת בובה במבה מהממת ומושקעת לגיל שנה+-צפה בקובץ המצורף 1555707צפה בקובץ המצורף 1555708צפה בקובץ המצורף 1555710צפה בקובץ המצורף 1555713צפה בקובץ המצורף 1555715
איך ניתן לצור קשר ?
אני מעונינתלהשכרה תחפושת בובה במבה מהממת ומושקעת לגיל שנה+-צפה בקובץ המצורף 1555707צפה בקובץ המצורף 1555708צפה בקובץ המצורף 1555710צפה בקובץ המצורף 1555713צפה בקובץ המצורף 1555715
יש לי 12-18למישהי יש מושג איפה ניתן להשיג בגד גוף בצבע הכי קרוב לגוף בשביל התחפושת ?
וואו!הנה בובה במבה שתפרתי
להשראה נוספת.... (חבל שזה תמונות בלי התלתל
היכן ניתן להשיג?
ניסית?לילדה בת 3 זה מתאים?
כולל תחתון תכלת, תלתל, נעליים כתומות, חולצה במבה. ב40 ש"ח.להשראה נוספת.... (חבל שזה תמונות בלי התלתל)
עוד רלוונטי?יש לי להשכיר לגיל שנה וחצי+ (לדעתי גמיש ליותר)
את הבובה במבה הזו.
כולל תחתון תכלת, תלתל, נעליים כתומות, חולצה במבה. ב40 ש"ח.
אני מבית שמש. (נגישה לירושלים וביתר)
כן.עוד רלוונטי?
איך אפשר ליצור איתך קשר?
smarTorApplication בג'ימייל.איך אפשר ליצור איתך קשר?
@ישראל המלך יש אפשרות להשאיר פרטים? אני מעוניינת בתחפושת.להשכרה תחפושת בובה במבה מהממת ומושקעת לגיל שנה+-צפה בקובץ המצורף 1555707צפה בקובץ המצורף 1555708צפה בקובץ המצורף 1555710צפה בקובץ המצורף 1555713צפה בקובץ המצורף 1555715
אני מאשדוד ואני מעונינת.@ישראל המלך יש אפשרות להשאיר פרטים? אני מעוניינת בתחפושת.
אני מעונינת, אני מאשדוד וצריכה דחוףףףףף, איך אפשר ליצור קשר?להשכרה תחפושת בובה במבה מהממת ומושקעת לגיל שנה+-צפה בקובץ המצורף 1555707צפה בקובץ המצורף 1555708צפה בקובץ המצורף 1555710צפה בקובץ המצורף 1555713צפה בקובץ המצורף 1555715
מחפשת לשכור תחפושת של בובה במבה
לתינוק בן שנה
מי שיש לה או שיודעת על משהו אשמח שתכתוב לי
כל מידע יתקבל בברכה
האם עדיין פנוי?אני גרה באשדוד, ואני משכירה ב-80 ש"ח
את משכירה?אני חיפשתי את הבנות שלי לבובות במבה לפני שנתיים.
הן היו מהממות לא היה אחד שלא התלהב.
מצורפות תמונות.
זה תחפושת מלפני תשע שנים השכרתי אותה פעם או פעמיים. זכור לי שהתחפושות הגדולה יותר חזרה לא הכי בפעם האחרונה. נראה לי שהיה שינוי צבע בחולצה.את משכירה?
הקטנה עדיין רלוונטית?זה תחפושת מלפני תשע שנים השכרתי אותה פעם או פעמיים. זכור לי שהתחפושות הגדולה יותר חזרה לא הכי בפעם האחרונה. נראה לי שהיה שינוי צבע בחולצה.
אני מעביר עילית, אם מעניין אותך ויש לך איך להגיע אלי אני אבדוק מה המצב של זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: