בזה אין חולקהסטוקי אל תתקרבי משום כיוון
אותה ראיתי נאבקת בעליית מדרגות (הפוכה כמובן) ממש רחמנות.יש את הבוגבו החדשה דרגונפליי- נראית מושלמת.
מתקפלת ביד אחת עם האמבטיה, קלילה לא פצפונת. נראית טוב.
הספורט ליין פולד קלה מאוד בהשוואה לשאר העגלותהספורט ליין די כבדה. מנסיון במשפחה בקומה 6 בלי מעלית ממש סיוט...
זה תלוי באמת באיזה קומה את גרה,הספורט ליין די כבדה. מנסיון במשפחה בקומה 6 בלי מעלית ממש סיוט...
לי יש פוקס 2אשמח לשמוע על פוקס 5,
המלצות ממישהי שיש לה אותה.
תלוי בגודל של התינוק.חיסרון: אמבטיה קטנה וצפופה, אני העברתי לטיולון כבר בגיל 3 חודשים...
מעניין שמי שאני מכירה עם אויסטר ממש לא מרוצים (חברים קרובים אמידים, חברה שקנתה יד שניה). והיא לא זולה בכלל יחסית פשוט שיכנעו אותם בחנות (זוג מבוגר ילד ראשון מה ששכנעו אותם בחנות שהיתה במקרה יבואן של העגלה הזאת- זה מה שקנו. בסביבות 4500 שח!)ממליצה על החברה הזו https://www.baby-star.co.il/36844-עגלות-תינוק-מגיל-לידה/101007
גלגלים יציבים גדולים בולמי זעזועים ממש טוב לתינוק קטן (עגלה קצת כבדה אבל לטעמי תינוק קטן זה מה שצריך וכשגדל מחליפים לטיולון יותר קל)
זה טוב גם עד גיל שנה ויותר (יש שני חלקים)
צודקת, אצלי בילדה הראשונה העברתי רק בגלל השובבות, את השניה בגלל הגודל. אבל בגדול האמבטיה מתאימה לתינוקות קטנים וקומפקטים.תלוי בגודל של התינוק.
את הבן הבכור העברתי לטיולון בגיל 6 חד'
ואת הבת אחריו בגיל 4 חד' ולא בגלל הגודל אל היא הייתה שובבה ופחדתי שתעוף מהעגלה...
אני מכירה הרבה מאד עם החברה הזו וכמה דגמים והרבה ילדים - זו עגלה חזקה מאד(לדעתי החיסרון שזה עגלה כבדה אבל לתינוק קטן זה מומלץ)מעניין שמי שאני מכירה עם אויסטר ממש לא מרוצים (חברים קרובים אמידים, חברה שקנתה יד שניה). והיא לא זולה בכלל יחסית פשוט שיכנעו אותם בחנות (זוג מבוגר ילד ראשון מה ששכנעו אותם בחנות שהיתה במקרה יבואן של העגלה הזאת- זה מה שקנו. בסביבות 4500 שח!)
מי מעלה עגלה במדרגות? היא נהרסתאותה ראיתי נאבקת בעליית מדרגות (הפוכה כמובן) ממש רחמנות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: