מצטרפת להמלצות החמות!וואו תודה לכן
באמת לא הכרתי את הדגם הזה
נראה שבאמת עונה על כל הדרישות שלי
היא יחסית כבדה ביחס לשאר העגלות?לנו היה בילד הראשון פוקס
כירכרה
נוחה לילד ויפה
המרצדס של העגלות
לי הייתה סיוט לעלות לאוטובוס
שלא נדבר על הקטע שהיא תופסת את כל המעבר
והיא יחסית כבדה
יש החלטה?תודה לכולן על העזרה!
לא..לבייבי בוס יש דגם אחד?
אם אני לא טועה קילו+ מעל הביהיא יחסית כבדה ביחס לשאר העגלות?
יש פער גדול במשקל?
קנית עגלה בוגבו בי 5 באליאקספרס?לא יודעת לגבי הגלגלים- לא נתקלתי בבעיה וכמעט כל הנשואים שלנו משני הצדדים עם אותה עגלה (יותר מחמש...)
לגבי המעקה- אני קניתי באלי אקספרס- מעולה ממש, נראה לי אפילו יותר מוצלח משל הבי שש.
אבל הכל לשכולך- רק ממליצה...
יש לך איתה ניסיון?בלת"ק
יש עכשיו מחסור רציני בעגלות בוגבו פוקס 5 אז מי שצריך שיזמין עכשיו (הצפי כרגע הוא שזה יגיע עוד כחודש)
אז לאיזה מהם כולם מתכוונים פה? מה הדגם המומלץ?לא..
יש כמדומני
בובקט
צ'יטה
יגואר
פנתרה
ונראה לי כבר בובקט 2
שימי לב להודעה שלי- את המעקה כלומר הפגוש קניתי באלי אקספרס.קנית עגלה בוגבו בי 5 באליאקספרס?
אשמח לקישור
תודה רבה
ההבדלים בינהם מינוריים ממש לא משהו דרסטי...אז לאיזה מהם כולם מתכוונים פה? מה הדגם המומלץ?
גם המוכרים מזהירים לא להעלות ולהוריד במדרגותמי מעלה עגלה במדרגות? היא נהרסת
אני גרה בקומה שלישית, העגלה נשארת בכניסה לבניין
כשיש צורך סוחבת אותה מקופלת או מרימה בידיים (בעיקר בעלי )
יש לי בוגבו דרגונפליי, היא די כבדה לסחיבה ביד אבל היא מאוד נוחה לקיפול (ביד אחת עם האמבטיה)
ספורטליין סיאלו ככל הנראה בע"ה כמובןיש החלטה?
אני הבנתי שעדיף את הפולד ( בספורטליין ) מבחינת קלותספורטליין סיאלו ככל הנראה בע"ה כמובן
תודה
אנחנו צריכים גללגלים גדולים אז זה פחות מתאים לצרכים שלנואני הבנתי שעדיף את הפולד ( בספורטליין ) מבחינת קלות
לא?
זה מה שהגעתי למסקנה מהאשכול הזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: