גלגלים גדולים נדיר שהיא נהרסת בגלל זה - ולא בכל בנין יש אופציה להשאיר למטה ...מי מעלה עגלה במדרגות? היא נהרסת
זה חיסרון גדול אמבטיה קטנה (אחרי הכל זה לא בובה ששוכבת שם)החיסרון שלה לדעתי זה האמבטיה שהיא די קטנה וגם קצת חנוקה.
גלגלים גדולים נדיר שהיא נהרסת בגלל זה - ולא בכל בנין יש אופציה להשאיר למטה ...מי מעלה עגלה במדרגות? היא נהרסת
זה חיסרון גדול אמבטיה קטנה (אחרי הכל זה לא בובה ששוכבת שם)החיסרון שלה לדעתי זה האמבטיה שהיא די קטנה וגם קצת חנוקה.
מי שמשתמש בעגלה גם בבית - מאמינה שיש הרבה כאלה.מי מעלה עגלה במדרגות? היא נהרסת
אני גרה בקומה שלישית, העגלה נשארת בכניסה לבניין
כשיש צורך סוחבת אותה מקופלת או מרימה בידיים (בעיקר בעלי )
יש לי בוגבו דרגונפליי, היא די כבדה לסחיבה ביד אבל היא מאוד נוחה לקיפול (ביד אחת עם האמבטיה)
כבר מזמן שמתי עין על העגלה הזולי יש עגלה של נונה
זה חברה פחות מוכרת כי בארץ רק מוצצים מוכרים אותה
מאד איכותית ובעייני היא אחת היפות
והפלוס הגדול שלה זה שהאמבטיה עצמה מתקפלת
נח מאד באחסון וברכב
האמבטיה קלילה! והשלדה כמעט במשקל של הבי 6
לאחותי יש פוקס 2 ומרוצה עד הגגאשמח לשמוע מאוד שיש להם פוקס 5
תודה!!!!
בסופו של דבר באמבטיה משתמשים כולה 4- 5 חודשיםגלגלים גדולים נדיר שהיא נהרסת בגלל זה - ולא בכל בנין יש אופציה להשאיר למטה ...
זה חיסרון גדול אמבטיה קטנה (אחרי הכל זה לא בובה ששוכבת שם)
נכון, אבל גם לא הייתי שמה תינוק קטן לישון בעגלת אמבטיה קטנה שאין בה כמעט אויר... (ודרך אגב בחורף הרבה לא מחליפים לשלב 2 גם בגיל הזה ומחכים יותר לגיל חצי שנה...)בסופו של דבר באמבטיה משתמשים כולה 4- 5 חודשים
אחרי זה הם כבר גדלים ומתעניינים בעולם שסביבם ואז פחות כיף להם לשכב באמבטיה
כמה היא עולה?לי יש פוקס 2
אין על עגלת פוקס, זה רמה אחרת של נסיעה, של נוחות לתינוק :
(הבנתי שאין הבדל מהותי בין ה2/3 ל5 מלבד הגימיק של קיפול ביד אחת)
אלו היתרונות שלה בעיני
1. אמבטיה מרווחת, עמוקה וגדולה - אצלי שימש בנסיעות בתור עריסה.
2. טיולון נח מאוד מאוד, מרופד וגבוה
3.נסיעה חלקה - לא מרגישים שום אבן במדרכה, זה נוסע כמו ג'יפ - לא דומה לשום עגלה עם גלגלים קטנים.
4.מדרגות- בגלל הקפיצים שלה והגלגלים הגדולים עולה ויורדת בקלות מדרגות, ברמה שלא מרגישים את הכובד שלה, נושאת את עצמה.
(כמה פעמים יצא לאנשים שיש להם עגלות קטנות יותר כמו שהוזכרו מעלה, להעלות אותה מדרגות והופתעו מאוד מהקלות של התנועה, כי זה נראה כבד, בפועל הקפיצים+הגלגלים פשוט עושים את העבודה.)
5. מרב הנוחות שלה, לא עברתי לטיולון, כבר כמעט שנתיים איתה...
6.מאוד מאוד חזקה, אחרי השימוש המסיבי הנ"ל בעז"ה עוד תשמש ילדים רבים.
7. אין לי את הקיפול ביד אחת, אבל מגוון האופציות של הקיפול מאוד נוחות, מתקפל עם האמבטיה,
וכששמוציאים מתא מטען אין שום התעסקות עם הפתיחה , זה נפתח מעצמו.
אפשר לקפל כ2 חלקים בנסיעה במונית וכד', ואפשר גם לצמצם את האמבטיה מהנפח שלה לגודל ממש מינימלי.
8. ולמי שחושב היופי - מראה יפה לטעמי.
9. היא גדולה - יש כאלו שבעינהן זה חיסרון בעיני זה יתרון
הרבה הצלחה ומזל טוב!
יש לנות בביתר שמפרסמת פוקס 2 3990כמה היא עולה?
מה הדגם הכי מומלץ בספורטליין??לי יש ספורטליין PL
אחת העגלות השוות בעיני!
גלגלים גדולים ורחבים.
נוחה לתנועה - אני סוחבת אותה עם יד אחת.
נוחה לתינוק - יש לו שם מקום בשפע. הבן שלי יחסית גדול לגילו והוא נשאר המון זמן עם האמבטיה. מה שבעגלות אחרות לא היה יכול לקרות. בחודש/חודשיים הראשונים העגלה גם סיפקה לו כעריסה - היה לו שם מקום בשפע. לאחר מכן בטיולון גם כן היה לו מקום רחב ונח. וכשנח לתינוק נח לאמא.
אף פעם לא נתקלתי בקשיים במקומות צרים (אני גרה בבני ברק)
קניתי אותה אחרי שראיתי אותה אצל אחותי. התלהבתי מתנועה הקלילה שלה, לא צריך להתאמץ כדי להזיז אותה מצד לצד, מספיק יד אחת ובקלילות.
לגבי הכבדות שלה -אם אתם גרים בקומה שלישית ומעלה בלי מעלית. לא הייתי ממליצה עליה. אבל אם לא זה לא אמור להפריע.
אני מתניידת איתה הרבה באוטובוסים. אין לנו רכב כך שלא התנסתי איתה יותר מדי עם רכבים.
בקיצור ממליצה עליה מאוד!
לי יש את הפולד, התינוק ישן באמבטיה עד חצי שנה (לילה ויום)מה הדגם הכי מומלץ בספורטליין??
כן חשוב לי עגלה קלה
והאם הבייבי בוס יותר מומלצת??
חשוב לי בעיקר אמבטיה נוחה שמתפקדת חלק מהיום כמו עריסה ( קשה לנייד את העריסה מהחדר)
קלה לקיפול לתא מטען
ולא כבדה ( 3 קומות לעלות)
תקציב של 3,000 בערך
מה הכי מומלץ??
זה דגם יותר ישן?לי יש את הפולד, התינוק ישן באמבטיה עד חצי שנה (לילה ויום)
קלה לקיפול - הסתדרתי איתה עם יד אחת ואוטובוסים בין עירוניים
לא כבדה בכלל, העלתי מדרגות בעיקר 2 קומות אבל מידי פעם גם יותר
כל שאר המעלות כתבתי בהודעה אחרת פה.
לא, זה הדגם הכי חדש שלהםזה דגם יותר ישן?
כי אני רואה בעיקר באתרים של החנויות את ה PL
וואו תודה לכןלא, זה הדגם הכי חדש שלהם
משום מה קצת פחות תפס אולי
הוא גם הוא בצבעוני ומדוגם וכו'...
ממליצה עליו מאד!!!
מרוצה לחלוטין מכללל הבחינות!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: