מה יש בה?כנראה שלא כתבתי מספיק ברור, הפרוגרמה ניתנת בתשלום.
כפי שכתבתי למעלה, אני שלמתי, ולמעצבת מוכשרת במיוחד, אך בסופו של דבר הכסף היה די לריק...מומלץ מאד לקחת מעצבת פנים זו השקעה שמכסה את עצמה בסופו של דבר
וחוסכת הרבה עג"נ.
היה לך ניסיון עם מעצבת אחת.כפי שכתבתי למעלה, אני שלמתי, ולמעצבת מוכשרת במיוחד, אך בסופו של דבר הכסף היה די לריק...
אין כללים והכללות, אך הנורמה שמתחילה להכנס לפיה אין לעשות שום עבודה ללא 'עיצוב', אינה מוצדקת כלל לבעלי יכולת בינונית שאינם מעונינים בפאר והדר.
אין לי ענין, אני לא נגר ולא מעצב... חבל לי על כסף של אחרים שילך לריק. [אולי זה לא לריק, הפרנסה של המעצבות גם חשובה בסופו של דבר... אבל אולי כדאי יותר שיתמקדו אצל העשירים יותר שם יקבלו יותר כסף וזה גם מוצדק כי הם רוצים דברים מפוארים וחדשניים וכו' וכו'].
מה יש בה?
לגבי מטבחים.. לא כל מעצבת פנים היא אלופה במטבחים. לכן יש כאלה שלוקחות בנוסף קורס עיצוב מטבחים.באמת היה לי מעצבת מוכשרת, וגם היא שאלה על התקציב וכו' וכו'...
שורה תחתונה, התכנית היתה יקרה בהרבה ממה שהנגר הציע, באמת היא הציעה ניצול שטח יותר טוב, קלאפות וכו', אבל למעשה הנגר הכין תוכנית יותר טובה מבחינה תקציבית.
אבל באמת אין הכללות, לפעמים יש לקוחות שמחפשים 'חלומות' כפי שאתם מגדירים את זה, ואז באמת המעצבת יודעת לעצב את החלום יותר טוב...
כפי שכתבתי למעלה, אני שלמתי, ולמעצבת מוכשרת במיוחד, אך בסופו של דבר הכסף היה די לריק...
אין כללים והכללות, אך הנורמה שמתחילה להכנס לפיה אין לעשות שום עבודה ללא 'עיצוב', אינה מוצדקת כלל לבעלי יכולת בינונית שאינם מעונינים בפאר והדר.
אין לי ענין, אני לא נגר ולא מעצב... חבל לי על כסף של אחרים שילך לריק. [אולי זה לא לריק, הפרנסה של המעצבות גם חשובה בסופו של דבר... אבל אולי כדאי יותר שיתמקדו אצל העשירים יותר שם יקבלו יותר כסף וזה גם מוצדק כי הם רוצים דברים מפוארים וחדשניים וכו' וכו'].
שלום וברכה קוראים לי שלמה ויש לנו מפעל שיש.אנחנו מבצעים את כל עבודות השיש כולל מיטבחים החל מ עבודות יוקרתיות ועד למטבחים זולים יפים איכותיים עובדים עם כל סוגי החומרים שזה אומר גרניט (טבעי) פורצלן וכן משווקים מורשים של קיסר עם אחריות כפופה אליהם אשמח לעזור 0556692265 ממלכת השישאנו, ב"ה, סוף סוף, לפני שיפוץ מטבח. אנו ירוקים בתחום, נשמח לקבל רעיונות/המלצות/טיפים/הערות/הארות מכאלו שהתנסו. האם כשעושים מטבח מזמינים הכל במקום אחד? מיהם בעלי המקצוע המומלצים? חייבים ללכת קודם למעצבת או אפשר להסתדר בלי? על מה לא לוותר? ועוד...
המטבח שלנו בצורת "ריש".
מעוניינים במטבח איכותי במחיר זול וסביר. תודה על ההענות.
רציתי לשאול, היום בכל נגריה יש מעצבת הבית, האם המעצבת נותנת שירות ויכולה להוות תחליף למעצבת פרטית?
איזה יופי!כמובן שצלנו עבודה עיברית (יהודים) מעלה תמונה ממטבח יפה שעשינו לאחרונה בהר נוף
חשוב להבין מה האינטרס של איש המקצוע שמולך:רציתי לשאול, היום בכל נגריה יש מעצבת הבית, האם המעצבת נותנת שירות ויכולה להוות תחליף למעצבת פרטית?
בד"כ מעצבת בחברה/נגר יודעת לתכנן, מכירה את כל התקנים וגם לא תעשה טעויות...ברור שמעצבת זה הדבר הכי טוב ויש נגריות מקצועיות שמוציאות תחת ידיהן דברים מושלמים, אבל מה עושה ה'עמך' שלא תמיד יכול לאפשר לעצמו לוקסוס? אין פתרון ביניים? גם דבר מושלם וגם לא יקר? אין לי בעיה להתפשר על מטבח שלא יהיה ה'מילה האחרונה' אך יהיה מושלם מבחינת תכנון ואיכות.. (במשפט אחד: בגדי מעצבים במכירת סוף עונה...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: