קודם כל זה לא שגוי
שאני הייתי שם לפניש שבוע לא היה טעמן היו 2 חברות אחרות.
אחד היה ב8.9 והשני 9.9 .
איזה סניף של אושר עד?
קודם כל זה לא שגוי
שאני הייתי שם לפניש שבוע לא היה טעמן היו 2 חברות אחרות.
אחד היה ב8.9 והשני 9.9 .
בני ברק.איזה סניף של אושר עד?
אולי כשנגמר המים מעלים את מחיר השמן?.....בסופר "יש" הלכתי לקנות שישיות מים (כי באושר עד נגמר)
איך זה יכול להיות?3) אני התרשמתי שבדרך כלל שערי רווחה זול יותר מאושר עד, אמנם זה לא תמיד נכון. כך למשל, שמן זית כבר כמה חודשים עולה בשערי רווחה מעל 40 ש"ח, ואילו באושר עד רק 28 ש"ח.
פשוט כי באושר זה לא בד’’ץ, אגב ב’’יש’’ זה בד’’ץ ו 27.9₪ קבוע באושר ממש לא תמיד3) אני התרשמתי שבדרך כלל שערי רווחה זול יותר מאושר עד, אמנם זה לא תמיד נכון. כך למשל, שמן זית כבר כמה חודשים עולה בשערי רווחה מעל 40 ש"ח, ואילו באושר עד רק 28 ש"ח.
אותו שמן בדיוק?אני התרשמתי שבדרך כלל שערי רווחה זול יותר מאושר עד, אמנם זה לא תמיד נכון. כך למשל, שמן זית כבר כמה חודשים עולה בשערי רווחה מעל 40 ש"ח, ואילו באושר עד רק 28 ש"ח.
"יש חסד"יש חסד היה יכול להיות בהחלט זול, אם לא שהוא בדרך כלל על תקן 'אין'
לצערי לא מצאתי הבדל גדול בין מחירי אושר עד ליש,"יש חסד"
"מה שיש "יש""
"ומה שאין אין" ואם יש, אז זה חסד!
אגב, כך הם מורידים מחירים, פשוט לא מביאים את המוצר עד שהיבואן נכנע
נכון מאודגם אושר עד מדי פעם מכריז חרם על ספק
בדרך כלל אושר עד יותר זול ב"מיני סיטונאות" ורמי לוי בבודדים.אשמח שתגידו לי מה יותר זול האם רמי לוי או אושר עד?
(מדובר על עיר מעורבת)
אושר עד עתיד לפתוח סניף במתחם שפע, שבקרוב מתחיל בתהליכי בניה,זה נכון השמועות שבשלמה המלך פינת עזרא תחת ויזניץ ייפתח אושר עד/רמי לוי??
אתם אומרים מידיעה?אושר עד עתיד לפתוח סניף במתחם שפע, שבקרוב מתחיל בתהליכי בניה,
כרגע בגלל הפינוי של המתחם, נסגר הסניף של שפע ברכת ה שהיה שם, ויש חסד במרכז רימונים צריך להכיל גם את הלקוחות שלהם, מה שיוצר עומס מטורף בסניף הזה
אומרים שהירקות שם מאוד זולרמת בית שמש
רמי לוי מהדרין בקניון השדרה
מחירים טובים מאוד
לי זה יוצא הכי זול כי בערך חצי מסל הקניה הוא פירות וירקות שיש שם מחירים מצוינים.
לדוגמא בשבועות האחרונים היו ירקות ב1.8 ש"ח לק"ג כמו תפו"א עגבניות מלפפונים.
(עופות אני קונה ממכירה בנפרד)
תכלס תלוי כל אחד לפי סל הקניה שלו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: