באתר מופיעים סניפים רק בבית שמש.קול כשר
temp.kolkasher.co.il
האם יש גם בירושלים?
באתר מופיעים סניפים רק בבית שמש.קול כשר
temp.kolkasher.co.il
זה בבית שמש, לא יודע לגבי מקומות אחרים.איפה רואים באתר מתי נסגרת ההרשמה
ומתי ואיפה בדיוק החלוקה ובאיזה שעות
החלוקה גם לנשים או רק לגברים?
מה זה חובה לקנות בסטוקים ענקיים????זה בבית שמש, לא יודע לגבי מקומות אחרים.
הכמות לקרטון היא לידע כללי לא מחייבתמה זה חובה לקנות בסטוקים ענקיים????
אגב עברתי על המחירים לא כזה פער דרמטי ממשנת יוסף אם יש ליד הבית יתכן ושווה אבל לעשות רונדלים לא נראה ליהכמות לקרטון היא לידע כללי לא מחייבת
תלוי באיזה מוצרים, בגדול לפי הסולם הזה אל תקנה במכירות בכלל.אגב עברתי על המחירים לא כזה פער דרמטי ממשנת יוסף אם יש ליד הבית יתכן ושווה אבל לעשות רונדלים לא נראה לי
ראה ידידיתלוי באיזה מוצרים, בגדול לפי הסולם הזה אל תקנה במכירות בכלל.
ציינתי עובדה פשוטה, מי שלא מעניין אותו הפרש של כמה שקלים למוצר לא קונה במכירות מלכתחילה.ראה ידידי
לא בדקתי בדיקה השוואתית מקיפה בין השניים אשמח עם מישהו יעשה את זה, כתבתי לפי הסתכלות מהירה מקופיא, לא דרמטי הכוונה פער של שקלים בודדים בין קניה פה לקניה שם תסכים איתי שאם יש לך משנת יוסף ליד הבית אז לפעמים האוטובוס או הרכב והזמן כבר שווה יותר זה לא כמו ללכת רחוק לאושר עד או לקנות משנת יוסף ליד הבית
בכל אופן שתהיינה לכולם קניות מוצלחות היכן שתקנו ממש לא קריטי מבחינתי
כי זה דרוש ממנהל התחנה לסדר ולהעביר דבריםפלא גדול למה משנת יוסף לא אימצו את הרעיון הפשוט הזה.
מילא במחירים הם לא מתחרים איתם. ניחא, רוצים להרוויח.
אבל כאן יש רעיון שלא עולה כסף, ואדרבה, יחסוך שאלות והטרדות למנהלי התחנות, יגביר את רמת השירות, ויקצר את זמן המכירות משמעותית.
במכירה של פסח השוויתי, חלק מהמוצרים היו זולים ב-2-3 ש"ח ממשנת יוסף.ראה ידידי
לא בדקתי בדיקה השוואתית מקיפה בין השניים אשמח עם מישהו יעשה את זה, כתבתי לפי הסתכלות מהירה מקופיא, לא דרמטי הכוונה פער של שקלים בודדים בין קניה פה לקניה שם תסכים איתי שאם יש לך משנת יוסף ליד הבית אז לפעמים האוטובוס או הרכב והזמן כבר שווה יותר זה לא כמו ללכת רחוק לאושר עד או לקנות משנת יוסף ליד הבית
בכל אופן שתהיינה לכולם קניות מוצלחות היכן שתקנו ממש לא קריטי מבחינתי
במכירה של פר' אמור הזמנתי (י-ם) סוכר עשירייה 44.5 ש"ח
כיון שהמערכת של משנת יוסף סגורה, השוויתי בין מכירות פסח, שהיה לי קבצים של שניהם.במכירה של פר' אמור הזמנתי (י-ם) סוכר עשירייה 44.5 ש"ח
מעניין לבדוק את שאר המוצרים שציינת כעת אי אפשר כי המערכת סגורה ולא הזמנתי כמותם לאחרונה
בכל מקרה תחרות היא דבר מבורך אם הם יגיעו גם לי-ם בטוחני שזה יהיה לתועלת כלל הציבור
הלא תסכים עמי?! ידידי! (משכבר)
מענייןכיון שהמערכת של משנת יוסף סגורה, השוויתי בין מכירות פסח, שהיה לי קבצים של שניהם.
מצו"ב.
ייתכן. הלוואי.מעניין
מה?! הם הורידו את המחיר של הסוכר הרי כבר ציינתי לך שהסוכר במכירת פר' אמור - 44.5 ש"ח, הרי בד"כ המכירות של פסח זולות יותר כי יש את המכירות השכונתיות שמתחרות וזולות יותר ממשנת יוסף אולי באמת נפל להם האסימון למשנת יוסף שיש להם מתחרים והתחילו להוריד
אם אדע אשמח לכתוב ב"נ הציבור מוזמןייתכן. הלוואי.
אולי יש לך עוד מוצר/ים עדכני להשוות, כך נדע אם זו אכן מגמה.
דרמה!תראו כמה כח יש לנו כאן בפרוג
במכירה הקודמת כתבנו כאן על שני חסרונות מרכזיים [לצד שלל מעלות].
הבוקר קיבלתי הודעה על מכירה הבאה, וראו זה פלא, שתי החסרונות תוקנו; הוקם שירות לקוחות אנושי [בשעות מורחבות - כל יום בין 9:00-13:00], ויש אתר!
כיון שאני רואה שהמנהלים כ"כ קשובים, אני מרשה לעצמי לבקש מהם כאן להתאים את שעות המכירה לשעת סיום הכוללים,
המכירה כעת מסתיימת בשעה 18:45, כשסדר שני בכוללים מסתיים בד"כ לא לפני 19:00.
תודה מראש
טועה בגדולסליחה על אי הפוליטיקלי קורקט
אבל אני חושב שלא טוב לתת כח כלכלי לאף גוף פוליטי לא ספרדי לא ליטאי ולא חסידי מכל סוג שהוא לא יודע למה אבל משנת יוסף יותר מצטייר לי כגוף אפוליטי שלא מזוהה עם קבוצה כזו או אחרת בציבוריות החרדית או שאני טועה
ההודעות שלך לא נשמעות טוב.דרמה!
המכירה של גור [שמתקיימת היום] הוארכה עד ל-19:30, כפי שביקשנו.
תודה לכם מנהלי המכירה הקשובים, ותודה לפרוג על הבמה והכח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: