כנלגם אצלינו
כנלגם אצלינו
אצלינו בתחנה של משנת יוסף הכל מסודר אחד אחרי השני.
גם אצלינוגם אצלינו
לגמרינשמע איזה מסע שיווקי ......
גם אצלנוגם אצלינו
אולי אנחנו גרים באתו שכונה ?
או שמכל שכונה יש רק נציג אחד שנמצא בפרוג ?
בבני ברק כמדומני שזה תחנה סגורה לגור, נראה לי שצריך לפנות לאחראי התחנה.מישהו יודע מה המספר של השירות לקוחות בבני ברק פשוט במכירה של פסח היה חסר לי כל מיני מוצרים ועד עכשיו לא ראיתי שטיפלו בזה ועדיין שילמתי את המחיר הראשוני כולל המוצרים שלא היו
תראו כמה כח יש לנו כאן בפרוגחסרונות שלהם על פני משנת יוסף: 1. אין להם שירות לקוחות אנושי. 2. אין להם אתר [אבל ההזמנה היתה מאוד ידידותית, נוחה וברורה, הן דרך הטלפון והן דרך המייל].
מה כתובת האתר?תראו כמה כח יש לנו כאן בפרוג
במכירה הקודמת כתבנו כאן על שני חסרונות מרכזיים [לצד שלל מעלות].
הבוקר קיבלתי הודעה על מכירה הבאה, וראו זה פלא, שתי החסרונות תוקנו; הוקם שירות לקוחות אנושי [בשעות מורחבות - כל יום בין 9:00-13:00], ויש אתר!
כיון שאני רואה שהמנהלים כ"כ קשובים, אני מרשה לעצמי לבקש מהם כאן להתאים את שעות המכירה לשעת סיום הכוללים,
המכירה כעת מסתיימת בשעה 18:45, כשסדר שני בכוללים מסתיים בד"כ לא לפני 19:00.
תודה מראש
המכירות האלו התחילו כמיזמים מקומיים של הקופות בכל עיר ועיר, כל קופה בחרה לעצמה את השם שלה.עוצמתינו נשמע כמו איזה מיתוג שנעשה עם בריף מעמיק ומחקר לקוח...
קראו לזה בשמות שונים כמו 'נותנים באהבה' ועוד
עד שכנראה מישהו חיבר את כלל המכירות העירוניות תחת עסק/עמותה אחד/ת וקרא לזה עוצמתנו.
מה כתובת האתר?
בתחנה ברמה ג'2 זה תמיד היה (בשנתיים האחרונות) החל מ-6:30, וצויין שזה בגלל סדרי הכוללים.תראו כמה כח יש לנו כאן בפרוג
במכירה הקודמת כתבנו כאן על שני חסרונות מרכזיים [לצד שלל מעלות].
הבוקר קיבלתי הודעה על מכירה הבאה, וראו זה פלא, שתי החסרונות תוקנו; הוקם שירות לקוחות אנושי [בשעות מורחבות - כל יום בין 9:00-13:00], ויש אתר!
כיון שאני רואה שהמנהלים כ"כ קשובים, אני מרשה לעצמי לבקש מהם כאן להתאים את שעות המכירה לשעת סיום הכוללים,
המכירה כעת מסתיימת בשעה 18:45, כשסדר שני בכוללים מסתיים בד"כ לא לפני 19:00.
תודה מראש
מהיכרות, בערים מסויימות, גור לא מקבלים למכירה לקוחות מחוץ מגור, גם לא עם המלצות ובקשות מיוחדות.נשמע איזה מסע שיווקי ......
איזה אינטרס יכול להיות להם לשמור את זה רק לחסידי גור?מהיכרות, בערים מסויימות, גור לא מקבלים למכירה לקוחות מחוץ מגור, גם לא עם המלצות ובקשות מיוחדות.
כך שאין פה עניין שיווקי.
זו באמת מכירה מועילה וזולה ואיכותית מאד ומתנהלת בסדר מופתי, אבל מה לעשות, בערים מסויימות היא סגורה לגוראים בלבד, ושום אשכול כזה או אחר בפרוג לא יזיז בנקודה הזו.
הם לא זקוקים לפרסום.
האינטרס היחיד הוא, להבנתי, לא להתעסק עם אנשים שאינם מוכרים ואינם מהחסידות.איזה אינטרס יכול להיות להם לשמור את זה רק לחסידי גור?
כוח קניה גדול בהכרח מוזיל מחירים, לא?
אלא אם כן יש מקומות שהם מסבסדים את זה.
סליחה על אי הפוליטיקלי קורקטהאינטרס היחיד הוא, להבנתי, לא להתעסק עם אנשים שאינם מוכרים ואינם מהחסידות.
שלא יווצרו מקרים של בעיות. לכן יש מקרים שהמלצות עוזרות, אבל כאמור, בערים מסויימות.
גוראים בלבד זה כח קניה עצום. לא יודעת לגבי סבסוד.
אם אינכם נמנים על הקהילה והצלחתם להכנס לרשימת הלקוחות - תשמחו, המחירים זולים בפער מכל מקום אחר, המוצרים איכותיים ++, והכל מנוהל ביושר ובאחריות.
איפה רואים באתר מתי נסגרת ההרשמהקול כשר
temp.kolkasher.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: