מתנצל אם לא עמדתי בציפיות שלך...ההודעות שלך לא נשמעות טוב.
מילא אם לא היית מזכיר את משנת יוסף
אבל הזכרת.
מתנצל אם לא עמדתי בציפיות שלך...ההודעות שלך לא נשמעות טוב.
אבל הזכרת.
אין לי מניות במשנת יוסף ובטח שלא בגורמתנצל אם לא עמדתי בציפיות שלך...
מתנצל שוב שאכזבתי.אבל ההודעות שלך מריחות ריח חריף מאד של פרסומת סמויה.
כדי להשיג מהם שירות דומה.למה להקטין חברות אחרות בדרך?
נו נומתנצל שוב שאכזבתי.
כדי להשיג מהם שירות דומה.
לְפִיכָךְ כָּל אֶחָד וְאֶחָד חַיָּב לוֹמַר: בִּשְׁבִילִי נִבְרָא הָעוֹלָם.נו נו
כלומר בהנחה שלא עשית פה שווק כלשהו
אתה באמת חושב שגור בנו לך אתר רק כי בקשת?
אגב, אם היית עוקבת אחר האשכול מתחילתו, היית נוכחת שהתברר שאין בכלל תחרות בין משנת יוסף לגור.למה להקטין חברות אחרות בדרך?
לא מצליח להבין למה נזכרת רק עכשיו להגיב על הודעות שנכתבו לפני שבועיים.ההודעות שלך לא נשמעות טוב.
אבל הזכרת.
אין בעיה לפרגןלא מצליח להבין למה נזכרת רק עכשיו להגיב על הודעות שנכתבו לפני שבועיים.
כלקוח מרוצה שמזמין מידי פעם במכירות של עוצמתינו, אני יכול להעיד שמדובר במכירה שמתנהלת בצורה מקצועית מאוד, עם חוויית קניה מוצלחת במיוחד, וכמובן, מחירים זולים במיוחד באופן בלעדי.
ולא. אין לי שום קשר עם גור, בלשון המעטה.
ואין לי שום מילה רעה נגד שום מכירה אחרת.
אם יש לך מנוי פרימיום, אתה מוזמן לנצל את האפשרות של ההודעות האישיות, אם אתה רוצה לפנות למישהו באופן אישי, בלי שאחרים יתערבו לך בשיחה הפרטית שלך.אין בעיה לפרגן
ולא פניתי אליך.
אני מנסה להירשם באתר, ונרשם 'לא ניתן להזמין בתחנה זו דרך האתר' וניסיתי על רוב השכונות שיש שמה, מה זה צריך להיות?קול כשר
temp.kolkasher.co.il
אשמח לגבי מידע איך ניתן להרשם להזמנות של עוצמתנו?מכירים את המכירה הזו?
אנחנו לקוחות של משנת יוסף, אבל היום הזמנו מ'עוצמתנו' בפעם הראשונה, ונדהמנו מהסדר והתקתוק.
לא היה אף לא מוצר אחד חסר, המוצרים היו מסודרים בסדר מופתי, לפי סדר א'-ב', עם הכוונה ברורה.
המחירים ידידותיים יותר ממשנת יוסף, הכל ממותגים מוכרים, וגם מנהל התחנה היה נינוח ושירותי.
חסרונות שלהם על פני משנת יוסף: 1. אין להם שירות לקוחות אנושי. 2. אין להם אתר [אבל ההזמנה היתה מאוד ידידותית, נוחה וברורה, הן דרך הטלפון והן דרך המייל].
אנחנו שוקלים לעבור להזמין דרכם קבוע, אבל חסר לנו מעט מידע.
זו מכירה שבועית?
גם במהלך השנה הכל כל כך מתקתק?
מישהו נתקל איתם פעם באיזו בעיה?
זה המספר שלהם: 02-9999814.אשמח לגבי מידע איך ניתן להרשם להזמנות של עוצמתנו?
מה המייל שלהם להרשמה?
מצטרף. מכביד.יש באתר שלהם משהו מאוד מרגיז, שכל פעם שרוצים להיכנס לראות את המוצרים צריך לקבל קוד בשיחה קולית.
יש דרך לבטל את זה?
אהבתם את ההשוואות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: