מה הקישור הנכון לרישום? ומתי אחרי תשעה באב? שלישי בערב? רביעי? שעה?העדכון כדלהלן:
מכירת כרטיסים תחל אחרי תשעה באב באתר שהופיע כאן (מבית ידע פון ולא שופי כמו בשנה שעברה), ניתן יהיה לקנות כרטיסים גם בטלפון שיפורסם במודעה.
בשל תקלה טכנית האתר נפתח בשבוע שעבר למשך כרבע שעה, מי שרכש כרטיסים בזמן הזה לא הפסיד את כספו ורכישתו נשמרה במערכת.
אני אומר, כמו שאמרתי בשנה שעברה, שימו לב כמה אשכולות לבקשת כרטיסים יש בהמשך. הצעתי למי שעיניו בראשו לרכוש כרטיסים מיד כשתפתח המכירה, שלא תהיו מהצועקים לשעבר. (כדי לסבר את האוזן: במהלך הרבע שעה, שהיה פתוח האתר, נרכשו למעלה מ-500 כרטיסים)
לא קבלנו כרטיסים למייל. וירד לנו הסכום באשראי.העדכון כדלהלן:
מכירת כרטיסים תחל אחרי תשעה באב באתר שהופיע כאן (מבית ידע פון ולא שופי כמו בשנה שעברה), ניתן יהיה לקנות כרטיסים גם בטלפון שיפורסם במודעה.
בשל תקלה טכנית האתר נפתח בשבוע שעבר למשך כרבע שעה, מי שרכש כרטיסים בזמן הזה לא הפסיד את כספו ורכישתו נשמרה במערכת.
אני אומר, כמו שאמרתי בשנה שעברה, שימו לב כמה אשכולות לבקשת כרטיסים יש בהמשך. הצעתי למי שעיניו בראשו לרכוש כרטיסים מיד כשתפתח המכירה, שלא תהיו מהצועקים לשעבר. (כדי לסבר את האוזן: במהלך הרבע שעה, שהיה פתוח האתר, נרכשו למעלה מ-500 כרטיסים)
כשתפתח המכירה רישמית תקבלו לכאורה את הדברים למייללא קבלנו כרטיסים למייל. וירד לנו הסכום באשראי.
מה עם זה?
בלינק המצורף כתוב שהמכירה תיפתח בימים הקרוביםמהרו להזמין, הכרטיסים אוזלים מהרעולים לירושלים 2024
מופע רב חושי חדש ועוצר נשימה, הפעלות ומופעים לכל המשפחה, בנייני האומה - ירושלים, (כ"א עד כ"ה אב - 25-29/08). הכל רק ב - 20 ש"ח לכרטיס.tickets.yeda-phone.co.il
לא נותן לסיים הזמנהנפתחעולים לירושלים 2024
מופע רב חושי חדש ועוצר נשימה, הפעלות ומופעים לכל המשפחה, בנייני האומה - ירושלים, (כ"א עד כ"ה אב - 25-29/08). הכל רק ב - 20 ש"ח לכרטיס.tickets.yeda-phone.co.il
הרגע קניתי הכל טובלא נותן לסיים הזמנה
הגיע לך תשובה במייל?הרגע קניתי הכל טוב
לי הגיעהגיע לך תשובה במייל?
לא מבין בזה השארתי הודעה בצור קשר אצלם שיש בעיה וגם אצל ידע פון אין לי קשר לכלוםלא נותן לסיים הזמנה
בסוף זו לא הייתה גזילה ושלחו מיילים ביום ראשוןהגיע לך תשובה במייל?
צריך להקטין את המסך כדי ללחוץ על תשלוםלא נותן לסיים הזמנה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: