גם אנחנו קיבלנו אישור במייל מהזמנה שהתבצעה בטרום מכירהאנחנו קיבלנו ביום שני את האישור
גם אנחנו קיבלנו אישור במייל מהזמנה שהתבצעה בטרום מכירהאנחנו קיבלנו ביום שני את האישור
ברור שעשיתי את זה,אנחנו קיבלנו ביום שני את האישור
תבדקו במייל או בספאם
noreply#yeda-phone.co.ilמאיזה מייל קיבלתם אישור?
לא, לא קיבלתיnoreply#yeda-phone.co.il
הכרטיסים אוזלים ממש מהראשמח לדעת מהמומחים ובעלי הנסיון..
האם יש מצב שכרטיסים יאזלו?
אנחנו מאד רוצים להגיע אבל עדיין לא מתוכננים ולא רוצים לסגור על יום
האם כדאי לחכות?
או לא מומלץ?
אני חושבת שזה פשוט ענין של איך להתנהל שםשאלה למנוסים- שווה בכלל להירשם, או שרוב הזמן הולך על עמידה בתור?
אם חשוב לכם להספיק הכל - אפשר לקנות לכל אחד 2 כרטיסים לאותו יום לבוקר וצהריים.שאלה למנוסים- שווה בכלל להירשם, או שרוב הזמן הולך על עמידה בתור?
המופע המרכזי זה בזמנים נפרדים לגמריבמופעים אפשר לשבת עם המשפחה, או שיש הפרדה גברים/נשים?
יש מופעים מתקנים..אפשר בבקשה לקבל פירוט מסודר מה יש שם?
ראיתי בפרסום שהיה כאן קודם שיש ארטיק חינם לכל אחד
חוץ מזה מה יש עוד?
וגם כוב בפרסומת שיש סיורים, איך זה הולך? זה במקום התוכניות?
איזה סיורים לדוגמא?יש מופעים מתקנים..
הסיורים זה במקום התוכניות
יש כאלו שקונים ליום שלם - בוקר + אחהצ - בחלק אחד נמצאים במקום ובחלק השני הולכים לסיורים..
וגם לא קיבלתי שום אישור למיילעשיתי הזמנה ובסוף הוא כתב לי משהו באנגלית ואין לי מושג מה זה אומר
ולא קיבלתי עדיין אישור
האם יש מישהו שיכול לעזור לי?
לרכישת כרטיסים בטלפון חייגו 02-302-4900וגם לא קיבלתי שום אישור למייל
ולא רואים באשראי שום חיוב
מה עושים?
אני מפחד שבטעות יהיה 2 פעמים הזמנותלרכישת כרטיסים בטלפון חייגו 02-302-4900
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: