בית חם ונעים
משתמש חדש
.
חשבתם אולי שילד שפטור מתור לא יכול להיכנס לבד בלי המשפחה שלו?? כמובן תלוי בגיל או בסיטואציה אבל בגדול זה די ברור שילדים קטנים צריכים ליווי או כניסה משפחתית אחרת מה עוזר להם הפטור???@ייחיאל
לגבי פטור מתור
צריך לעשות רק לילד ששלו הכרטיס ללא אחים וכו'
אין סיבה שזה יהיה צ'ופר לכל המשפחה
(ונכון, שהלוואי ולא נדע מה זה, אבל האחריות היא לדאוג לכלל הציבור)
פטור מתור זה פטור מתור אחד. זה החוק.חשבתם אולי שילד שפטור מתור לא יכול להיכנס לבד בלי המשפחה שלו?? כמובן תלוי בגיל או בסיטואציה אבל בגדול זה די ברור שילדים קטנים צריכים ליווי או כניסה משפחתית אחרת מה עוזר להם הפטור???
שלום ככל ויש עדכון בנוגע להזמנת כרטיסים נודה לעדכון תודה מראדיש עוד כברת דרך, כשיהיה ניתן לקנות כרטיסים אשתדל לעדכן.
תודה רבהנפתח באתר הרישום
עולים לירושלים 2024
מופע רב חושי חדש ועוצר נשימה, הפעלות ומופעים לכל המשפחה, בנייני האומה - ירושלים, (כ"א עד כ"ה אב - 25-29/08). הכל רק ב - 20 ש"ח לכרטיס.tickets.yeda-phone.co.il
אני הצלחתימישהו מצליח להזמין
אני לא
את הכרטיסים כן קבלת?לא קבלתי אישור הזמנה למייל
המספר הזמנה שכתוב לאחר התשלום זה הוכחה?
גם כרטיסים לא קבלתיאת הכרטיסים כן קבלת?
זה כנראה לוקח קצת זמן..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: