אשמח לקנות.למכור-יש לי מיותר (קניתי יותר ממה שצריך)
אשמח לקנות.למכור-יש לי מיותר (קניתי יותר ממה שצריך)
שולחתאשמח לקנות.
יכולה למחוק,תשלח לי הודעה למייל ואז אני מוחקת
מקפיצה שוב...זקוקה ל6 כרטיסים ליום שני/חמישי אחהצ כמה שיש יעזור לי מאד,
058-3231211
או למייל moriya.5956 שטרודל גימיל..
תודה!
אם רלוונטי לקנות אותם ללא החלפה, יעזור לי ממש ממש!יש לי 4 כרטיסים לשני אחה"צ, אשמח להחליף לשלישי אחה"צ.
613shalhevet בגימייל
אשמח מאד לקנות,יש לי 5 כרטיסים לשלישי אחה"צ.
מעוניינת להחליף לראשון בוקר.
אם תרצי למכור, אמח מעוניינתיש לי 5 כרטיסים רביעי אחהצ מעונינת להחליף
לרביעי בוקר
0527162833
לאמעונינת להחליף שלחתי לך מייל
@הדסההה הסתדרת?
אז שאני יחליף כבר את ה3 כרטיסים עם מישי שרוצה או שאת מחליפה איתי?
מחפשת לקנות 6 כרטיסים ליום ראשון.....
אם יש למישהו אשמח שיפנה אלי -
brachi36631 שטרודל גימייל . com
אם לא תצליחו להחליף, אשמח לקנות שתי כרטיסים לשני בוקרמעוניינים להחליף 5 כרטיסים לעולים לירושלים, לנו יש בוקר ביום שני, ורוצים להחליף ל5 כרטיסים יום שני אחה"צ
0527619222
@אייר אם לא תסתדרו או שתרצו למכור אשמח לקנות את כולם,מעוניינים להחליף 5 כרטיסים לעולים לירושלים, לנו יש בוקר ביום שני, ורוצים להחליף ל5 כרטיסים יום שני אחה"צ
0527619222
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: