יותר מחשבת שכראת חשבת שכר?
אפשר לששלוח לך תלוש?
את יכולה לשלוח לי רק שאני לא מפרסמת פה את המייל שלי כי גם אותי הטרידו בעבר במייל
יותר מחשבת שכראת חשבת שכר?
אפשר לששלוח לך תלוש?
גם לא יכולה לראות את שלךאז תשלחי לי ...
את יכולה לראות את שלי?
ראית כבר?גם לא יכולה לראות את שלך
כןמחקתי את הכתובת,
הספקת לראות?
לאור המקרים הרבים שנכתבו פהגם לי היה מקום עבודה שטען לי שאני חייבת חודש, בסוף איכשהו הם התפשרו על חצי וגרמו לי ממש להפסד..
ומה שגילתי אחר כך אצל חברה שלי הם גם אמרו לה שהיא חייבת חודש ואז היא רבה איתם שהיא חייבת 14 יום ולבסוף כמובן שהיא צדקה.
הם פשוט מנסים שיטת מצליח לפמעים ומצליחים להרויח הרבה כסף...
בלת״ק כי אין לי כח לקרוא 9 עמודים…אז מה אומרים היא לא משלמת את הכסף לימי מחלה אם כבר מי שמעליה,
אבל אני לא רואה שזה שונה ממי שסתם לוקחת חופשת מחלה באמצע עבודה.
אני עובדת עם מלא נשים וכל יומיים הן לוקחות חופשת מחלה אני בקושי ניצלתי..
גם שלא כ"כ הרגשתי טוב ,
באתי לעבודה.
כי היא בוסית מאוד קשוחה, ולכן גם אני לא כ"כ רוצה להגיע לנסכמה כי זה לא כ"כ ילך איתה
וחוץ מי זה אני מפחדת על העבודה החדשה..
יש שם תנאים הרבה יותר טובים,
יש עוד רעיון?
סליחהבלת״ק כי אין לי כח לקרוא 9 עמודים…
שמעתי לאחרונה מכמה שמקובל לנצל במקרה כזה את ימי המחלה.
אך חברתי שחששה כמוך מהבוס הקשוח שלה הגיע לעבודה יום כן יומיים לא לכל אורך החודש.
הוציאה אישור מחלה פעם על הבן שהעלה חום בגלל חיסון, פעם על התינוקת ששילשלה פעם כי היה לה כאב ראש ופעם אחרת כי היה לה תור לרופא.
היא ניצלה כך 90 יום!!
במקביל התחילה בעבודה החדשה
בלת״ק כי אין לי כח לקרוא 9 עמודים…
שמעתי לאחרונה מכמה שמקובל לנצל במקרה כזה את ימי המחלה.
אך חברתי שחששה כמוך מהבוס הקשוח שלה הגיע לעבודה יום כן יומיים לא לכל אורך החודש.
הוציאה אישור מחלה פעם על הבן שהעלה חום בגלל חיסון, פעם על התינוקת ששילשלה פעם כי היה לה כאב ראש ופעם אחרת כי היה לה תור לרופא.
היא ניצלה כך 90 יום!!
במקביל התחילה בעבודה החדשה
נכון ולא נכון.סליחה
אבל זה ממש התנהגות מכוערת
סוג של התעמרות מצד העובד, כי ברור שהעבודה לא יכולה להעשות בצורה כזו.
וחוץ מזה שזה לא מוסרי זה גם לא חוקי ( בזמן מחלה אסור לעבוד בעבודה אחרת)
אין שום השוואה בין משרד החינוך למגזר הפרטינכון ולא נכון.
לא מסכימה עם ההתנהגות כי בעיני היא מכוערת ולא ישרה.
אבל מצד ימי מחלה,
לא כזה ברור שזה גזל (במיוחד עובדת שמתארת שהגיעה לעבודה במצב של חולי שאחרים היו נשארים בבית, אבל זה כבר שאלה לרב).
פעם בדקתי כשעבדתי ב2 עבודות במקביל והומלצה לי שמירה חלקית ועו״ד לענייני עבודה אמר לי שזה תלוי מקרה ובמקרה הזה גם ללא אישור המעסיק אני יכולה להמשיך לעבוד בעבודה אחת ובשניה לקחת ימי מחלה (על אף שעבדתי בכל יום בבוקר במקום אחד ואחה״צ במקום שני).
הלכתי לעבודה אחת מתוך השתיים ולשניה הגשתי ימי מחלה.
הבוס שלי זרם עם זה הוא אמר שימי המחלה שלי ושאשתמש בהם כרצוני (ולפי דברי העו״ד- גם אם הוא לא היה נדיב וזורם הוא לא יכל להתנגד לזה, אבל טוב שלא הייתי צריכה להתעמת על זה כי הייתי מוותרת מראש).
כשעבדתי במשרד החינוך ביקשו ממני כשהגשתי מכתב התפטרות אחרי לידה שלא אשוב לחודש האחרון על מנת שלא לבלבל את הילדים ושאנצל את ימי המחלה במקום.
אין השוואה!אין שום השוואה בין משרד החינוך למגזר הפרטי
למה לנצח? מודיעים קודם (תלוי בוותק) ואז עוזביםוואו איזה מסובךך.
אני גם רוצה לעזוב והקטע הזה של החודש ממש תוקע. אז מה אמורים לעשות להשאר לנצח באותו מקום?
כי יש עבודות שרוצות במיידי. אני אמרתי שאני לא יכולה במיידי כי צריכה להודיע. בקיצור מה עושים?
ברור , יכול להגיע למשכורת שלמהאל תשכחו שהכסף של אי הודעה מוקדמת יכולה להגיע לכמה אלפים טובים!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: