עוגות/עוגיות עוד עוגה קלה ומוצלחת- שכבות שוקולד צ'יפס וקפה

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אתמול צדו עיניי מתכון באיזה שהוא עיתון.
היה נראה טוב.
היה נשמע טוב.
החומרים היו לי זמינים.
התמונה נראתה סופק מבטיחה.
אז למה בעצם לא להכין?

בלוטות הטעם שלי כבר הרגישו את הטעם של העוגה.
הכנתי.

האמת-
התאכזבתי.

אני מאמינה שהמתכון מעולה.
כנראה משהו שאני עשיתי היה לא נכון.
אבל תכ'לס התאכזבתי. גם אם זה מעצמי על שלא הצליח כמו שחשבתי וכמו שאמור לצאת, זו אכזבה


העוגה טעימה.
בהחלט.
אבל לא מה שדמיינתי
נצטרך לנסות שוב בהזדמנות אחרת. כי אני בטוחה שזו עוגה טובה ומשהו שאני עשיתי לא היה היה נכון

אבל בינתיים,
העוגה הזו נועדה לשליחה לבית הכנסת שלנו, אמורה היתה להגיע לפיהם של בחורי הישיבות של הקהילה שלומדים גם בבין הזמנים וחוה"מ וקול תורתם ממלא את היכל בית המדרש בקול המתוק ביותר, קול לימוד התורה, ובשבילם, רציתי משהו שאני מרוצה ממנו מלכתחילה.
אז בזמן שהעוגה הנ"ל התקררה והמתינה לפריסה, המצאתי משהו חדש.
נשאתי תפילה, באמת, שהיא תהיה טובה. שתשמח את בחורי הישיבות ותיתן להם מרץ, כח ורצון לעשות שטייגען אמיתי בבית הכנסת גם בבין הזמנים, וחול המועד.

תודה לבורא עולם שהיה בעזרי.
העוגה הצליחה מעל ומעבר ב"ה.
ואני כבר מחכה לשלוח אותה לבית הכנסת בחוה"מ.
IMG_9561_682x1024.jpg


תבנית תנור

לשכבת הבסיס- שוקולד צ'יפס, שכבה דקה ממש

3 ביצים
1 כוסות סוכר לבן
1 כוס סוכר חום, אפשר דמררה
1.5 כפיות שטוחות סודה לשתיה
1 ו 1/4 כוסות שמן
2 כוסות שוקולד צ'יפס, בעדיפות למיני
3.5 כוסות קמח

בין בשכבות:

4-5 כפות ריבת משמש

לשכבת הקפה:
6 ביצים
1.5 כוסות סוכר
4 כפות שטוחות קפה נמס
1 כוס שמן
3/4 כוס ריצ'
1 אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה
2.5 כוסות קמח

לציפוי:

2 כוסות אבקת סוכר
2 כפיות וניל
1/3 כוס ריצ' גולמי
2 כפות אבקת קפה נמס

הכנה:
מערבבים בקערה [את השכבה הזו אפשר ביד] את רכיבי הבסיס ומשטחים בתבנית תנור מרופדת בניר אפיה בשכבה דקה ואחידה.

מורחים ריבה.

מקציפים במיקסר [בוו בחושות], ביצים שלימות עם סוכר לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית. מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את יתר הרכיבים.
יוצקים מעל לשכבת השוקולד צ'יפס. מוודאים שהבלילה מכסה את כל שכבת השוקולד צ'יפס

אופים ב 180 מעלות 25 דקות עד ששכבת הקפה יציבה אבל לא יבשה מדי. כזו שקיסם יוצר מנה יבש ולא יותר.

מקררים ומכינים ציפוי:
טורפים במטרפה או מערבבים במהירות הכף את רכיבי הציפוי ומורחים על העוגה.
מקררים. פורסים רק אחרי שהציפוי התייבש. רצוי לאחר הקפאה חלקית.

אפשר לזרות פתיתי שוקולד ולזלף פסים של שוקולד לבן


IMG_9560_682x1024.jpg


בהצלחה לבחורי הישיבות הלומדים גם בבין הזמנים.
לב ליבו של העם היהודי!
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
תודה
נראה טוב.
נראה שהשוקולד צ'יפס אצלך נמצא בארון ליד הסוכר ויוצא איתו לכל עוגה....
 
@ה.בקר נראה קל להכנה וטעים
אני רוצה להכין, אך אין לי ריצ
אולי יש תחליף לריץ? או שיהרוס לגמרי את המרקם והטעם?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
להמציא זה נושא אחר- התכוונתי בלהרגיש מה מתכון (שקיים ) טוב ומה לא..
קורה גם
תודה
נראה טוב.
נראה שהשוקולד צ'יפס אצלך נמצא בארון ליד הסוכר ויוצא איתו לכל עוגה....
לא ממש. אבל בהחלט אוהבים כאן שוקולד על כל צורותיו
@ה.בקר נראה קל להכנה וטעים
אני רוצה להכין, אך אין לי ריצ
אולי יש תחליף לריץ? או שיהרוס לגמרי את המרקם והטעם?
אפשר חלב סויה/מים.
 

english

משתמש סופר מקצוען
אתמול צדו עיניי מתכון באיזה שהוא עיתון.
היה נראה טוב.
היה נשמע טוב.
החומרים היו לי זמינים.
התמונה נראתה סופק מבטיחה.
אז למה בעצם לא להכין?

בלוטות הטעם שלי כבר הרגישו את הטעם של העוגה.
הכנתי.

האמת-
התאכזבתי.

אני מאמינה שהמתכון מעולה.
כנראה משהו שאני עשיתי היה לא נכון.
אבל תכ'לס התאכזבתי. גם אם זה מעצמי על שלא הצליח כמו שחשבתי וכמו שאמור לצאת, זו אכזבה


העוגה טעימה.
בהחלט.
אבל לא מה שדמיינתי
נצטרך לנסות שוב בהזדמנות אחרת. כי אני בטוחה שזו עוגה טובה ומשהו שאני עשיתי לא היה היה נכון

אבל בינתיים,
העוגה הזו נועדה לשליחה לבית הכנסת שלנו, אמורה היתה להגיע לפיהם של בחורי הישיבות של הקהילה שלומדים גם בבין הזמנים וחוה"מ וקול תורתם ממלא את היכל בית המדרש בקול המתוק ביותר, קול לימוד התורה, ובשבילם, רציתי משהו שאני מרוצה ממנו מלכתחילה.
אז בזמן שהעוגה הנ"ל התקררה והמתינה לפריסה, המצאתי משהו חדש.
נשאתי תפילה, באמת, שהיא תהיה טובה. שתשמח את בחורי הישיבות ותיתן להם מרץ, כח ורצון לעשות שטייגען אמיתי בבית הכנסת גם בבין הזמנים, וחול המועד.

תודה לבורא עולם שהיה בעזרי.
העוגה הצליחה מעל ומעבר ב"ה.
ואני כבר מחכה לשלוח אותה לבית הכנסת בחוה"מ.
צפה בקובץ המצורף 1797732

תבנית תנור

לשכבת הבסיס- שוקולד צ'יפס, שכבה דקה ממש

3 ביצים
1 כוסות סוכר לבן
1 כוס סוכר חום, אפשר דמררה
1.5 כפיות שטוחות סודה לשתיה
1 ו 1/4 כוסות שמן
2 כוסות שוקולד צ'יפס, בעדיפות למיני
3.5 כוסות קמח

בין בשכבות:

4-5 כפות ריבת משמש

לשכבת הקפה:
6 ביצים
1.5 כוסות סוכר
4 כפות שטוחות קפה נמס
1 כוס שמן
3/4 כוס ריצ'
1 אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה
2.5 כוסות קמח

לציפוי:

2 כוסות אבקת סוכר
2 כפיות וניל
1/3 כוס ריצ' גולמי
2 כפות אבקת קפה נמס

הכנה:
מערבבים בקערה [את השכבה הזו אפשר ביד] את רכיבי הבסיס ומשטחים בתבנית תנור מרופדת בניר אפיה בשכבה דקה ואחידה.

מורחים ריבה.

מקציפים במיקסר [בוו בחושות], ביצים שלימות עם סוכר לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית. מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את יתר הרכיבים.
יוצקים מעל לשכבת השוקולד צ'יפס. מוודאים שהבלילה מכסה את כל שכבת השוקולד צ'יפס

אופים ב 180 מעלות 25 דקות עד ששכבת הקפה יציבה אבל לא יבשה מדי. כזו שקיסם יוצר מנה יבש ולא יותר.

מקררים ומכינים ציפוי:
טורפים במטרפה או מערבבים במהירות הכף את רכיבי הציפוי ומורחים על העוגה.
מקררים. פורסים רק אחרי שהציפוי התייבש. רצוי לאחר הקפאה חלקית.

אפשר לזרות פתיתי שוקולד ולזלף פסים של שוקולד לבן


צפה בקובץ המצורף 1797760

בהצלחה לבחורי הישיבות הלומדים גם בבין הזמנים.
לב ליבו של העם היהודי!
ואהוו תודה על המתכונים
נראה מעולה!!
מחכה לנסות..
 

לא ידוע

משתמש פעיל
אתמול צדו עיניי מתכון באיזה שהוא עיתון.
היה נראה טוב.
היה נשמע טוב.
החומרים היו לי זמינים.
התמונה נראתה סופק מבטיחה.
אז למה בעצם לא להכין?

בלוטות הטעם שלי כבר הרגישו את הטעם של העוגה.
הכנתי.

האמת-
התאכזבתי.

אני מאמינה שהמתכון מעולה.
כנראה משהו שאני עשיתי היה לא נכון.
אבל תכ'לס התאכזבתי. גם אם זה מעצמי על שלא הצליח כמו שחשבתי וכמו שאמור לצאת, זו אכזבה


העוגה טעימה.
בהחלט.
אבל לא מה שדמיינתי
נצטרך לנסות שוב בהזדמנות אחרת. כי אני בטוחה שזו עוגה טובה ומשהו שאני עשיתי לא היה היה נכון

אבל בינתיים,
העוגה הזו נועדה לשליחה לבית הכנסת שלנו, אמורה היתה להגיע לפיהם של בחורי הישיבות של הקהילה שלומדים גם בבין הזמנים וחוה"מ וקול תורתם ממלא את היכל בית המדרש בקול המתוק ביותר, קול לימוד התורה, ובשבילם, רציתי משהו שאני מרוצה ממנו מלכתחילה.
אז בזמן שהעוגה הנ"ל התקררה והמתינה לפריסה, המצאתי משהו חדש.
נשאתי תפילה, באמת, שהיא תהיה טובה. שתשמח את בחורי הישיבות ותיתן להם מרץ, כח ורצון לעשות שטייגען אמיתי בבית הכנסת גם בבין הזמנים, וחול המועד.

תודה לבורא עולם שהיה בעזרי.
העוגה הצליחה מעל ומעבר ב"ה.
ואני כבר מחכה לשלוח אותה לבית הכנסת בחוה"מ.
צפה בקובץ המצורף 1797732

תבנית תנור

לשכבת הבסיס- שוקולד צ'יפס, שכבה דקה ממש

3 ביצים
1 כוסות סוכר לבן
1 כוס סוכר חום, אפשר דמררה
1.5 כפיות שטוחות סודה לשתיה
1 ו 1/4 כוסות שמן
2 כוסות שוקולד צ'יפס, בעדיפות למיני
3.5 כוסות קמח

בין בשכבות:

4-5 כפות ריבת משמש

לשכבת הקפה:
6 ביצים
1.5 כוסות סוכר
4 כפות שטוחות קפה נמס
1 כוס שמן
3/4 כוס ריצ'
1 אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה
2.5 כוסות קמח

לציפוי:

2 כוסות אבקת סוכר
2 כפיות וניל
1/3 כוס ריצ' גולמי
2 כפות אבקת קפה נמס

הכנה:
מערבבים בקערה [את השכבה הזו אפשר ביד] את רכיבי הבסיס ומשטחים בתבנית תנור מרופדת בניר אפיה בשכבה דקה ואחידה.

מורחים ריבה.

מקציפים במיקסר [בוו בחושות], ביצים שלימות עם סוכר לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית. מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את יתר הרכיבים.
יוצקים מעל לשכבת השוקולד צ'יפס. מוודאים שהבלילה מכסה את כל שכבת השוקולד צ'יפס

אופים ב 180 מעלות 25 דקות עד ששכבת הקפה יציבה אבל לא יבשה מדי. כזו שקיסם יוצר מנה יבש ולא יותר.

מקררים ומכינים ציפוי:
טורפים במטרפה או מערבבים במהירות הכף את רכיבי הציפוי ומורחים על העוגה.
מקררים. פורסים רק אחרי שהציפוי התייבש. רצוי לאחר הקפאה חלקית.

אפשר לזרות פתיתי שוקולד ולזלף פסים של שוקולד לבן


צפה בקובץ המצורף 1797760

בהצלחה לבחורי הישיבות הלומדים גם בבין הזמנים.
לב ליבו של העם היהודי!
תודה!
מה ההבדל בין ריץ לריץ גולמי?
 

לא ידוע

משתמש פעיל
האם אפשר לשים במקום ריץ גולמי ריץ רגיל?
ואפשר לעשות אותו אחרי כמה שעות מאז שהעוגה מוכנה?
תודה!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
גולמי קונים בחנויות אפייה וצריך בד"כ למהול אותו במים
ריץ רגיל זה מהסופר..(יותר מדולל)
לא לזאת כוונתי.
הכוונה היא ריצ' לא מוקצף. ההגדרה הזו הגיעה אחרי שנשאלתי המון פעמים מה זה 1/2 כוס ריצ'? צריך להקציף וכו'. אז עברתי לרשום גולמי, חומר הגלם כמו שהוא מהקרטון או מכירה לצורך הענין- פשוט ישירות מהקרטון/כוס. בלי הקצפה
ואני דווקא משתמשת בזה של הסופר, לא אוהבת את ההוא של המכירות משום מה
 

single

משתמש מקצוען
@ה. בקר ,
עוגה פשוט מעולה!!! במקום ריבה מרחתי קרם נוגט והתוצאה מצוינת.
הילדים טעמו ואהבו מאד מאד, ואני התענגתי על המראה המיוחד שלה ועל השכבות המובחנות. בעיניי היא ממש יפה ונראית שונה מהקלאסה, בגלל התחתית הפחות שגרתית והציפוי עם הצבע המעניין.
את ממש ממציאה את עצמך בכל פעם מחדש.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר ,
עוגה פשוט מעולה!!! במקום ריבה מרחתי קרם נוגט והתוצאה מצוינת.
הילדים טעמו ואהבו מאד מאד, ואני התענגתי על המראה המיוחד שלה ועל השכבות המובחנות. בעיניי היא ממש יפה ונראית שונה מהקלאסה, בגלל התחתית הפחות שגרתית והציפוי עם הצבע המעניין.
את ממש ממציאה את עצמך בכל פעם מחדש.
וואי, שימחת אותי ממש.
בכנות, הוספת לי עונג חג בתגובתך!
 

פריץ

משתמש חדש
@ה. בקר
השכבה הראשונה עדיף לערבב במיקסר? או שאפשר מלכתחילה במטרפה?
וכן איך הולך האפיה? אופים את 2 השכבות יחד? או כל אחד בנפרד?
תודה רבה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  86  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה