פרוגמטי
צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
הבצק הכי קל בעולם
המגניב בו שהוא מתאים לכל מאפה שיהיה בשרי - פרווה - חלבי - מתוק - מלוח.
והיותר מיוחד שמכינים אותו ב3 דקות ללא מיקסר וללא התפחה.
מרכיבים:
4 כוסות ח''פ קמח
כף שמרים
כוס שמן (!!)
2 כפות סוכר
1 ביצה
כוס מים
למתכונים מלוחים 1 כפית מלח.
מערבבים היטב עם היד (אפשר במיקסר...) עד לאיחוד
משאירים בצד (לא חייבים), ובינתיים מכינים את המילוי/ ציפוי.
אני שיטחתי בתבנית כדור מהבצק ומעליו מרחתי קצת קטשופ - טריאקי - רוטב צ'ילי מתוק -תבלינים ופרוסות דקיקות של עגבניות
וכיסיתי בפרוסות דקיקות (ניתן לפרוס דק דק או לדפוק אותם עד חורמה עם פטיש שניצל) של חזה עוף.
מגלגלים כמו עוגת שמרים ביחד עם המילוי - מורחים ביצה ומפזרים שומשום
אופים בתנור חם (180) כחצי שעה או עד שזה נראה שחום וטוב.
בתיאבון.
נ.ב.
ניתן למלא בזה כל מילוי שיעלה על דעתכם זה פשוט הולך! רק שימו לב שאם זה מילוי מלוח אז תוסיפו את הכפית מלח ואם לא תשמיטו.
ניתן להשתמש עם זה כבצק לפוקצ'ה ולאפות עם ירקות וגבינץ וכו' כיד הדימיון הטובה עליכם.
המגניב בו שהוא מתאים לכל מאפה שיהיה בשרי - פרווה - חלבי - מתוק - מלוח.
והיותר מיוחד שמכינים אותו ב3 דקות ללא מיקסר וללא התפחה.
מרכיבים:
4 כוסות ח''פ קמח
כף שמרים
כוס שמן (!!)
2 כפות סוכר
1 ביצה
כוס מים
למתכונים מלוחים 1 כפית מלח.
מערבבים היטב עם היד (אפשר במיקסר...) עד לאיחוד
משאירים בצד (לא חייבים), ובינתיים מכינים את המילוי/ ציפוי.
אני שיטחתי בתבנית כדור מהבצק ומעליו מרחתי קצת קטשופ - טריאקי - רוטב צ'ילי מתוק -תבלינים ופרוסות דקיקות של עגבניות
וכיסיתי בפרוסות דקיקות (ניתן לפרוס דק דק או לדפוק אותם עד חורמה עם פטיש שניצל) של חזה עוף.
מגלגלים כמו עוגת שמרים ביחד עם המילוי - מורחים ביצה ומפזרים שומשום
אופים בתנור חם (180) כחצי שעה או עד שזה נראה שחום וטוב.
בתיאבון.
נ.ב.
ניתן למלא בזה כל מילוי שיעלה על דעתכם זה פשוט הולך! רק שימו לב שאם זה מילוי מלוח אז תוסיפו את הכפית מלח ואם לא תשמיטו.
ניתן להשתמש עם זה כבצק לפוקצ'ה ולאפות עם ירקות וגבינץ וכו' כיד הדימיון הטובה עליכם.