טוב,
אז עשיתי כאן בבית תרגיל
הוא נכשל
יש כאן כאלו שלא אוהבים קוקוס.
החלטתי להכין עוגה עם מעט קוקוס ולבדוק אם הם ירגישו את הקוקוס או לא.
התחמקתי מתשובה כאשר נשאלתי מראש "יש בזה קוקוס?"
טעימה קטנה ו-
"נו, יש בזה קוקוס..."
מסקנה:
מי שלא אוהב קוקוס שלא יכין את העוגה הזו.
או- שימיר את הקוקוס לאגוזים טחונים.
הכיף בעוגה הזו היא:
א. מתקבלת עוגה גדולה בגודל של תבנית תנור
ב. אין צורך בשטיפת הקערה בין השכבות
ג. היא נפרסת כל כך מדוייק!
תבנית חד פעמית ענקית:
לבסיס:
3.5 כוסות קמח תפו"א
2 כוסות קמח שקדים
1.5 כוסות שמן
1.5 כוסות סוכר
2 ביצים
1/2 כוס קוקוס
1 כוס שוקולד צ'יפס- לא חובה
לשכבה השניה:
1 כוס סוכר
3/4 כוס קקאו
1 כוס שמן
6 ביצים
3 כפות יין מתוק
4 כפות קמח תפו"א
1/2 כוס קוקוס
מערבבים במיקסר או ביד אץ רכיבי הבסיס למעט שוקולד צ'יפס
משטחים בידיים לחות מעט בתבנית חד פעמית ענקי מרופדת בניר אפיה
מפזרים שוקולד צ'יפס
באותה קערה, בלי שטיפה, טורפים במטרפה ידנית את רכיבי השכבה השניה לתערובת אחידה
יוצקים מעל לבצק והשוקולד צ'יפס
אופים ב 180 מעלות כ-30 דקות עד שהשכבה העליונה יציבה ממש.
פורסים אחרי שהעוגה התקררה.
אפשר לצקת גנאש מעל לעוגה, לפני הפריסה ולהקפיא להתקשות של הגנאש לפני הפריסה
אז עשיתי כאן בבית תרגיל
הוא נכשל
יש כאן כאלו שלא אוהבים קוקוס.
החלטתי להכין עוגה עם מעט קוקוס ולבדוק אם הם ירגישו את הקוקוס או לא.
התחמקתי מתשובה כאשר נשאלתי מראש "יש בזה קוקוס?"
טעימה קטנה ו-
"נו, יש בזה קוקוס..."
מסקנה:
מי שלא אוהב קוקוס שלא יכין את העוגה הזו.
או- שימיר את הקוקוס לאגוזים טחונים.
הכיף בעוגה הזו היא:
א. מתקבלת עוגה גדולה בגודל של תבנית תנור
ב. אין צורך בשטיפת הקערה בין השכבות
ג. היא נפרסת כל כך מדוייק!
תבנית חד פעמית ענקית:
לבסיס:
3.5 כוסות קמח תפו"א
2 כוסות קמח שקדים
1.5 כוסות שמן
1.5 כוסות סוכר
2 ביצים
1/2 כוס קוקוס
1 כוס שוקולד צ'יפס- לא חובה
לשכבה השניה:
1 כוס סוכר
3/4 כוס קקאו
1 כוס שמן
6 ביצים
3 כפות יין מתוק
4 כפות קמח תפו"א
1/2 כוס קוקוס
מערבבים במיקסר או ביד אץ רכיבי הבסיס למעט שוקולד צ'יפס
משטחים בידיים לחות מעט בתבנית חד פעמית ענקי מרופדת בניר אפיה
מפזרים שוקולד צ'יפס
באותה קערה, בלי שטיפה, טורפים במטרפה ידנית את רכיבי השכבה השניה לתערובת אחידה
יוצקים מעל לבצק והשוקולד צ'יפס
אופים ב 180 מעלות כ-30 דקות עד שהשכבה העליונה יציבה ממש.
פורסים אחרי שהעוגה התקררה.
אפשר לצקת גנאש מעל לעוגה, לפני הפריסה ולהקפיא להתקשות של הגנאש לפני הפריסה