@רוחי בלבוחי
אחותי הכינה את העוגה לשבת וגמרה עליה את ההלל, כולם התלקקו והתפנקו בזכותך!
ועל הדרך יש מצב לקישורים למתכונים שלך פה בפרוג?
מאפים - פינוק אמיתי לליל שבת אחרי הסעודה...
את האמת כבר מזמן לא העליתי מתכונים חדשים, ב''ה מעומס מבורך + קורונה + + + טובב - אז הנה לפניכם מתכון מנצח של פאי תפוחים, מרענן וטעים, מלא מתיקות בריאה, שעושה טוב על הנשמה, אני אוהבת להגיש את זה לצד רסק תפוחים סמיך וחמצמץ. הפאי אהוב על הילדים ועל הגדולים כאחד, ו----- כמובן כדרכי, קל להכנה ומצליח...
www.prog.co.il
חלבי - עוגת שכבות גבינה וריבת חלב - שווה ביותר!!
יש לי חולשה מיוחדת לעוגות גבינה, המתוק הזה ממיס אותי, והתענוג שלי בשעת לילה כשהכל שקט והבית רגוע - לארגן לעצמי כוס קקאו חם וליד פרוסה קרה וטעיממה של עוגת גבינה. תמיד יש לי במקרר משהו מפנק שמחכה לי... חייבת לגלות לכן עוד סוד - העוגות שלי קלות להכנה, מתאימות לכל אחת שרוצה להתפנק.... קבלנה מתכון...
www.prog.co.il
מאפים - לאפות בצהרים - - אבל אין כמו קרואסון חם ועסיסי על הבוקר...
אז ככה - העוצמה בקוראסון הזה זה התוצר המוגמר חוץ מזה שהוא טעיםם הוא נראה כמו במאפיה, וכל כך קל ליצור את הצורה , אחרי שקיבלתי את הסרטון רצתי להכין והרי התוצאה לפניכם, התמונות לא משהו, וגם אין לי חגורה של צילום מיקצועי , זה צילום בידיים אוהבות של אמא... מהר מהר לפני שזה חוסל. בצק שמרים רגיל, אם...
www.prog.co.il
מאפים - עוגת אננס בטעם גבינה - מצוין לטו בשבט - פינוק אמיתי
כמה מפנק - וכל כך קל. 24 ביסקויטים 100 גרם מרגרינה להמיס את המרגרינה לערבב עם פרורי הביסקויטים לשטוח את הביסקויטים ע''ג תבנית עגולה ח''פ. (אפשר גם שתיים קטנות) במעבד מזון עם להב הסכין / בבלנדר יד לרסק- 1 קופסת אננס שימורים (גדולה) ללא הנוזלים. 1 וחצי כוסות קמח 1 כוס שמן 1 כוס סוכר 1 אבקת אפיה 2...
www.prog.co.il
מתחשק לי שגם לכם יהיה טעים...........
ועכשיו משהו מוצלח באמת, שעשיתי היום מהסיבה הפשוטה שפשוט התגעגעתי לטעם הטעים הזה, המפנק . ככה בלילה כשהבית שקט ובא לי פינוק אמיתי, וכמובן כמובן שאני לא מעלה מתכונים מסובכים, קל להכנה ותוצאה מושלמה!! מצרפת גם תמונות טריות טריות וטעימות ........ מידות: כוס חד"פ. החומרים: 6 ביצים מופרדות 3/4 כוס שמן...
www.prog.co.il
חלבי - שבועות עבר -הטעם נשאר......
אני חייבת להעלות לפה מתכון פשוט טעיםם - נמס בפה, השילוב של העוגה הכושית עם הגבינה מטריף! העוגה כ''כ קלה להכנה פספוס לא להכין אותה, יוצאת תבנית ענקית , מלא פרוסות מגרות ויפות! 10 דקות ולתנור - - - לתערובת החומה 6 ביצים שלמות + 1 וחצי כוסות סוכר (ח''פ) - להקציף במהירות גבוהה 5 דקות עד לקבלת...
www.prog.co.il
חלבי - אין על הלזניה הזו בעולם!!! קלה וטעימה מתאימה גם לסעודה שלישית בקיץ.
לפני שבועות לא הספקתי לשתף.... שבועות עבר אבל הטעם נשאר - כמו שאמר המאמר ;) הלזניה הזו כל כך קלה להכנה ויוצאת טעימה ועסיסית, כל כך אמיתית שהיא חוסלה עוד לפני שהספקתי לסובב את הראש. תנסו גם אתם. מבטיחה שלא תתאכזבו. יאללה לעבודה - -- שלוש קערות עומדות הכן לקראת מלוי. החומרים: כוס מים 4 שיני שום...
www.prog.co.il
מאפים - מתכון ללאפות מהממות בדיוק לל''ג בעומר
מידות: כוס חד פעמית לשתיה קרה של 180 מ"ל. קילו קמח כף פודינג 4 כפות סוכר 2 כפות שמרים 3 כוסות מים כף מלח כוס שמן ללוש לבצק יפה יפה לתת לזה לתפוח חצי שעה שעה. לאחר מכן לשטוח פלטה כמו פיתה. על גבי נייר אפייה לשמן מעט את מחבת בגודל הלאפה הרצויה. לטגן מכל צד ממש כמה דקות ולהוציא לאפות חומות...
www.prog.co.il
מאפים - פשטידת תפוחים מתוקה וטעימה מתאימה ליד בשר/ עוף - פסחית
הרעיון של הפשטידה מאד פשוט קודם כל פורסים 10 תפוחים גדולים / 14 קטנים לפרוסות דקות. שוטחים על גבי תבניות אינגליש (3 תבניות) לאחר מכן מכינים את הרביכה בלהב של הסכינים במעבד מזון / מקל בלנדר ושופכים מעל כל הפשטידה שליש מהכמות. הנוזל יורד אט אט במהלך האפיה ויוצאת פשטידה טעימה ברמות שכולם מתלקקים...
www.prog.co.il
מאפים - הלחמניות של יום שישי שלנו
בצק רגיל של לחמניות אם תרצו אעלה מתכון. (בצק הכי קלאסי) יוצרים עיגול ודוחפים פנימה קוביית שוקולד מריר. מה לעשות זה הפינוק הכי גדול בהפסקת אוכל של יום שישי ריח של בית ומתיקות נשפכת.
www.prog.co.il
מאפים - לחם נתלש- מתאים למוצאי הצום וגם לארוחת ערב משודרגת.
אנחנו קוראים לזה לחם תלוש, כי אפשר לתלוש, בפועל אני חותכת אותו למלבנים יפים.... - מעלה לכן מתכון של לחם מקסים, טעים, וקליל להכנה. זה בעצם כמו פיתה ענקית, מתובלת, ומשדרגת כל ארוחה. ניגש למתכון: מדידה בכוס חד פעמית החומרים: כף מלח קילו קמח 3 כפות שמרים יבשים כ- חצי כוס סוכר חצי כוס שמן 6 כוסות מים...
www.prog.co.il
זה בנתיים כשתגמרי להכין את מה שהעליתי לך בע''ה אעלה לך עוד.....