כבר לא זוכרת מכזה מרחק זמןלמה זה יצא מתוק מידי?
כבר לא זוכרת מכזה מרחק זמןלמה זה יצא מתוק מידי?
בעיקרון כמה שיותר שומן=יותר טעים@רוחי בלבוחי
דחוף לי לדעת אם העוגה תצא משובחת יותר אם אשתמש בשמנת חמוצה עם אחוזי שומן גבוהים, בעלי בקניות... דחוף לי מענה מהיר!
סורי סורי סורי רק עכשיו הדעתי לפה@רוחי בלבוחי
דחוף לי לדעת אם העוגה תצא משובחת יותר אם אשתמש בשמנת חמוצה עם אחוזי שומן גבוהים, בעלי בקניות... דחוף לי מענה מהיר!
ח''פ בינונית, הרגילה הקלאסית.מה זה תבנית A4?
לא מידי, עמוסה בגבינה אבל לא מלא מתיקות כזה שמגעיל אחרי כמה פרוסות....האם העוגה נקראת מתוקה?
100 גרםכמה גרם חמאה?
@רוחי בלבוחיבעיקרון כמה שיותר שומן=יותר טעים
במקרה הנ"ל לענ"ד לא נראה לי משמעותי...
(מקווה שזה עדיין רלוונטי...)
ודאי שעדיף 27 אחוז שומן.אם יש כאן מישהי שתוכל לומר לי מה יותר כדאי:
שמנת חמוצה 27%?
או 15%?
טוב, היא כבר נאכלה... בעז״ה לפעם הבאה!ודאי שעדיף 27 אחוז שומן.
היא תהיה יותר עשירה בטעם.
העיקר שהסתדרתטוב, היא כבר נאכלה... בעז״ה לפעם הבאה!
פחדתי שזה יגרום לעוגה להיות שומניתתתתת
בעוגה הזו אין ענין!!ודאי שעדיף 27 אחוז שומן.
היא תהיה יותר עשירה בטעם.
@רוחי בלבוחי הכנתי פעם שניה יצא מושלם..
המתכון כבר מסתובב אצל כל המשפחה ,המון תודות על המתכון המצוין
דווקא אבא שלי שלא אוהב עוגות מתוקות העוגה ׳עברה אותו׳.לכל אלו ששאלו לגבי שמנת וכן לגבי מתיקות העוגה:
הכנתי כבר מספר פעמים את העוגה המעולה הזו ומשנה 2 דברים קטנים שלדעתי משפרים:
1. שמה תמיד שמנת חמוצה במקום ה'לבן'.
2. מחלקת את תערובת הגבינה ל2 לפני הוספת הסוכר, מוסיפה לאחד מהם מחצית הסוכר, ולשני את ריבת החלב ואז טועמת ומוסיפה ממש מעט סוכר, בגלל שריבת החלב מספיק מתוקה, וככה אין עודף מתיקות בעוגה.
כי היא נשארה מידי הרבה זמן בתנור, תני לזה 10 דקות ולכבות את התנור.רק לא מבינה, למה השמנת למעלה נראית בגמר האפיה כמו אחרי רעידת אדמה?
אחרי האפיה כשהעוגה חמה.אם רוצים לזלף למעלה ריבת חלב בדוגמה הידועה (עם משיכות קיסם לסירוגין), עדיף לפני האפיה או אחריה?
על השמנת.על בלילת הגבינה ולוותר על השמנת או על השמנת?
זה מקסים ויפיפה.או שזה בכלל לא מתאים ולא יצא יפה?
רוצה להכין לשבת בפעם הראשונה ומענין אותי מה ההבדל בטעם עם שמנת במקום הלבן?לכל אלו ששאלו לגבי שמנת וכן לגבי מתיקות העוגה:
הכנתי כבר מספר פעמים את העוגה המעולה הזו ומשנה 2 דברים קטנים שלדעתי משפרים:
1. שמה תמיד שמנת חמוצה במקום ה'לבן'.
2. מחלקת את תערובת הגבינה ל2 לפני הוספת הסוכר, מוסיפה לאחד מהם מחצית הסוכר, ולשני את ריבת החלב ואז טועמת ומוסיפה ממש מעט סוכר, בגלל שריבת החלב מספיק מתוקה, וככה אין עודף מתיקות בעוגה.
לשמנת יש יותר נוכחות ויותר שומן.רוצה להכין לשבת בפעם הראשונה ומענין אותי מה ההבדל בטעם עם שמנת במקום הלבן?
לא ניסיתי עם לבן, אבל ברור לי ששמנת יותר טעימה בעוגה בגלל אחוזי השומן והסמיכות.רוצה להכין לשבת בפעם הראשונה ומענין אותי מה ההבדל בטעם עם שמנת במקום הלבן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: