שמת של מעולה??מעניין, אולי זה תלוי בריבת חלב, כי אני אחת שאוהבת מתוק. והיה לי קצת מתוק מידי
יש באמת ריבות חלב בטעם שמנת, שהם יותר מתוקות ומלאות בסוכר.
נערך לאחרונה ב:
שמת של מעולה??מעניין, אולי זה תלוי בריבת חלב, כי אני אחת שאוהבת מתוק. והיה לי קצת מתוק מידי
שמתי של קומידהשמת של מעולה??
יש באמת ריבות חלב בטעם וניל שהם יותר מתוקות ומלאות בסוכר.
אין כזה דבר ריבת חלב בטעם וניל.יש באמת ריבות חלב בטעם וניל
את צודקת התבלבלתי - התכוונתי בטעם שמנת. (ערכתי ותיקנתי- תודה)אין כזה דבר ריבת חלב בטעם וניל.
זו לא ריבת חלב אמיתית.את צודקת התבלבלתי - התכוונתי בטעם שמנת.
אצלי קרה שקנו אותה בטעות, אני לא משתמשת בה, והיא הייתה מלאת סוכר...
אני בדרך כלל קונה במכירות הן טובות וסמיכות.זו לא ריבת חלב אמיתית.
עושה המון חשק לנסות בפרט שהמוצרים זמינים וזולים!!!יש לי חולשה מיוחדת לעוגות גבינה, המתוק הזה ממיס אותי, והתענוג שלי בשעת לילה כשהכל שקט והבית רגוע - לארגן לעצמי כוס קקאו חם וליד פרוסה קרה וטעיממה של עוגת גבינה.
תמיד יש לי במקרר משהו מפנק שמחכה לי... חייבת לגלות לכן עוד סוד - העוגות שלי קלות להכנה, מתאימות לכל אחת שרוצה להתפנק....
קבלנה מתכון לעוגת גבינה טעיממה וגבינתית, אמיתית אמיתית....
העוגה משורטטת ויפה, בעלת שכבות בגוונים, יפיפיה, טעימה ליד הקפה של הבוקר ומפנקת לעת ערב.
וכמובן כמובן היא לא עוגה מרתיעה, לא עוגה מסובכת כזו ששייכת רק ל"שפיות" בעלות נסיון רב במטבח, העוגה הזו מתאימה לכולנו.... היא קלה מאד להכנה ובס''ד מצליחה תמיד....
אז יאללה התחלנו....
המדידות בכוס חד פעמית ומתאים לתבנית חד פעמי בינונית A4
המצרכים לשכבה א':
25 ביסקויטים
1 חמאה רכה
המצרכים לשכבות ב' וג':
750 גר' גבינה
1 אשל גדול
3 כפות קמח
חצי כוס פודינג וניל
3 ביצים
כוס סוכר
3 כפות גדושות ריבת חלב
מצרכים לציפוי:
2 שמנת חמוצה
4 סוכר וניל
הכנת שכבה א':
מרסקים את הביסקויטים דק דק, לאחר מכן מרככים את החמאה היטב ומערבבים אותה עם הביסקויטים.
משטחים את הביסקויטים ע''ג תבנית ח''פ (A4), מהדקים היטב ומכניסים למקפיא.
הכנת שכבה ב':
מערבבים בקערה בכף את החומרים של שכבות ב' וג' ללא הריבת חלב ומחלקים לשתי קערות:
קערה אחת שופכים ע''ג התבנית עם הביסקויטים ומכניסים חזרה למקפיא.
ובקערה השניה מוסיפים 3 כפות ריבת החלב, מערבבים היטב ומכניסים למקרר לשעה.
כרגע יש במקפיא תבנית עם שכבת ביסקויטים ומעליה שכבת גבינה לבנה, ובמקרר יש גבינה עם ריבת חלב.
לאחר כשעה יש להוציא מהמקפיא את התבנית ולהוסיף את הגבינה עם ריבת החלב.
להכניס לתנור על חום של 180 למשך שלושת רבעי שעה בערך עד שהדפנות מתקשות מעט.
הכנת שכבה ג':
מערבבים בכלי שמנת חמוצה עם סוכר וניל.
משטחים בזהירות ע''ג העוגה החמה והאפויה ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות, לאחר מכן יש להשאיר את העוגה בתנור מכובה למשך שעה.
את העוגה העליתי לניוז המדהים של @אפרת 10 ומעלה אותו גם פה כדי להנות את כולם.... אז תהנו ובתאבון !!
מצרפת תמונות
צפה בקובץ המצורף 690753צפה בקובץ המצורף 690755צפה בקובץ המצורף 690756
תנסי... לא תתחרטי.עושה המון חשק לנסות בפרט שהמוצרים זמינים וזולים!!!
מדור ברמה רמה!!! אפרת כמה כייף היה להכיר אותך!!כייף שהסכמת להתארח במדור שלי
מדור ברמה רמה!!! אפרת כמה כייף היה להכיר אותך!!
בזו ספציפית לא ניסיתי - והגבינה שלה נוזלית מעט...@רוחי בלבוחי חייב תחתית ? ( מבחינת ספיגת נוזלים ושות') או עובר גם ככה ?
לא סובלת תחתית לעוגות גבינה אפויות
יש מצב?יש לי מתכון נוסף עם בסיס בצק שבה אני מורידה את הבסיס לפעמים.
בע''ה מחר בבוקר....יש מצב?
אוואו מגרה.... תהנו!!מכינה עכשיו לסוף הצום
שמתי במקום פודינג וניל- פודינג ריבת חלב
מאד משדרג
וזהו
אני מחכההההההההההה לסוף הצום
אולי חום מידיי גבוה?מה הבעיה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: