את יכולה לשים קודם את השמן ואז יש לך כוס משומנת.כל פעם אני תוהה לעצמי למה לא מחליפים את זה במס' כפות (4-5?) וזהו, למה צריך את הענין של להעביר לכוס חד פעמית ולעבוד לחלץ ממנה אח"כ הכל...
חד פעמי של שתיה קרהאיזה גודל כוס? תודה
זה מה שאני תמיד עושה. גם בדבש וכל דבר אחר דביקאת יכולה לשים קודם את השמן ואז יש לך כוס משומנת.
תשימי חמאת בוטנים ותספרי לנו כמה כפות זה חצי כוס שנדע
עם משקל (מניחה את הקערה עצמה)יש דרך למדוד חצי כוס חמאת בוטנים חוץ מלהעביר לכוס ואז להוציא מהכוס....?
אז אפשר שתכתבי לנו במתכונים קודם את השמן ואז את הדביק?זה מה שאני תמיד עושה. גם בדבש וכל דבר אחר דביק
לא מתחייבת.אז אפשר שתכתבי לנו במתכונים קודם את השמן ואז את הדביק?
איך אפשר לעשות אותה יותר רטובה.? שיהיה דומה לבראוניז?בחושה
את יכולה לאפות את הבצק בערך 10 דקות לפני שכבת השוקולד. ואז להוסיף את שכבת השוקולד ולאפות 25 דקותאיך אפשר לעשות אותה יותר רטובה.? שיהיה דומה לבראוניז?
אני חושבת שזה קצת תעוזה לבקש כזה דבראז אפשר שתכתבי לנו במתכונים קודם את השמן ואז את הדביק?
אני אפיתי את הבצק ביחד עם השוקולד 25 דקות בלבד ועדיין יצא יבש.את יכולה לאפות את הבצק בערך 10 דקות לפני שכבת השוקולד. ואז להוסיף את שכבת השוקולד ולאפות 25 דקות
את יכולה.אני אפיתי את הבצק ביחד עם השוקולד 25 דקות בלבד ועדיין יצא יבש.
אל הרעיון של העוגה חמוד.
מה את אומרת לא כדאי להוסיף נוזלים או שוקוציפס משהו שירטיב? (את השכבה האמצעית)
בוודאינראה ממש טוב, עושה חשק לנסות...
אפשר גם במיקסר? יותר קל לי מאשר לערבב ידנית.
לא רואה סיבה שלא. רק שימי לב שלא יצא יבש, אולי צריך עוד קצת נוזליםאפשר עם קמח מלא 100%?
מעולה@ה. בקר
העוגה טובה בהקפאה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: