עוגות/עוגיות עוגת שוקולד- חמאת בוטנים-חלבה-נוגט-קפוצי'נו- :)

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר
מה צריך לשים בשביל צפוי קפוצ'ינו ?
להמיר חמאת בוטנים בכמות זהה של קרם קפוצ'ינו
נראה טעים!
מה הכמויות לתבנית אינגלישקייק?
כרבע כמות
@ה. בקר איזה מרקם היא יוצאת כמו בראוניז או כמו עוגת יום הולדת?
יותר נוטה לבראוניז
 

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אז פתחתי את הארון ו...
אאוצ' נפלה עלי ---------o_O
טונה! :oops:
בעסה.:cautious:
נראה לי זה לא ילך עם השוקולד וכל זה....אה? :sick:

התמוגגתי מלקרוא את המתכון,
את אלופה!!
גם בהגשה, גם בביצוע גם בתמונות
ועל הטעם אין בכלל מה לדבר....

מחר נכין בעז"ה לשבת,
(מה אומרת? יישאר עד שבת?)
 

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
מה, הכל יחד?
לא.
מה פתאום

עוגת שוקולד-חמאת בוטנים
או עוגות שוקולד- חלבה
או עוגת שוקולד- נוגט
או עוגת שוקולד- קפוצ'ינו

נרגענו.

הכל התחיל כשפתחתי את הארון להוציא את הקפה. ככה לקפה של אחר הצהריים.
לא הספקתי להושיט ידי אל צנצנת הקפה והיא הכתה בי במלוא עצמתה בראשי. קופסת חמאת בוטנים. נפתחה. חציה עלי וחציה נותרה לפליטה.
התלבטתי אם לחסל אותה איכשהו או להעניש אותה על המעשה הסורר שלה.

לא יודעת למה, החלטתי לחסל אותה.

וכך נולדה העוגה הבאה:
צפה בקובץ המצורף 1170523

רטובה כמו בראוניס.
עסיסית, רכה. והכי חשוב---טעימה. ומחסלת חמאת בוטנים סוררת.

תבנית תנור.
המדידה, לשם שינוי, בכוסות לשתיה חמה, הגודל הרגיל. זה מה שהיה זמין בבית.

6 ביצים
1.5 כוסות סוכר לבן
3/4 כוס סוכר חום, דמררה
1 אבקת אפיה
1 כוס שמן
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס
3/4 כוס קקאו
3 כוסות קמח, אני השתמשתי בקמח מלא 80%

ציפוי:
3/4 כוס חמאת בוטנים עם שברי בוטנים, לא חובה, אבל מה לעשות וזה מה שנפל עלי...
2 כפות שמן
250 גרם שוקולד מריר

מערבבים הכל יחד במיקסר במשך 2-3 דקות בעוצמה גבוהה.

יוצקים לתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה ומשטחים. העיסה צריכה להיות במרקם דומה למרקם של בראוניס.

אופים ב 180 מעלות כ-35-40 דקות עד שהעוגה יציבה אבל לא מדי יבשה.

מוציאים מהתנור ומצננים מעט

מכינים ציפוי:
ממיסים חמאת בוטנים, שמן ושוקולד עד שמתקבל קרם חלק
יוצקים מעל העוגה ומשטחים בשכבה אחידה

מקררים היטב עד שהציפוי מתקשה.
מוציאים לשיש.
משהים כ-2 דקות ופורסים בסכין חדה ולא משוננת.
צפה בקובץ המצורף 1170528צפה בקובץ המצורף 1170529

אבל למה קראת לזה עוגת שוקולד-חמאת בוטנים-חלבה-נוגט-קפוצ'ינו?

אה,
כי הקרם שבו תשתמשו יהיה זה שיפול עליכם כשתפתחו את הארון.
זה יכול להיות כל אחד מהנ"ל.

אז תארגנו את הקרם האהוב עליכם בארון בצורה כזו שיפול עליכם כשתפתחו אותו.
שימו קסדה.
הראש שלי עוד כואב.

בהצלחה
העני, מה קרה לך!
נפל עלייך משהו?


איזה חומד של מתכון! חנקת אותי.
אולי שאלו למעלה אולי לא, דחוף סוכר חום?
או שתתירי לי סוכר לבן? (קניתי מארז ב"משנת")
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
העני, מה קרה לך!
נפל עלייך משהו?


איזה חומד של מתכון! חנקת אותי.
אולי שאלו למעלה אולי לא, דחוף סוכר חום?
או שתתירי לי סוכר לבן? (קניתי מארז ב"משנת")
איתך אני מפחדת להתחיל.

שלא תכתבי איזה סיפור או גרוע יותר ספר על איזו דמות שנופלים עליה דברים מהארונות וקופצים מולה עיניים מתחננות של כל מיני קרמים ושוקולדים ותשלחי אותה לטיפול ולא יודעת מה עוד את עלולה לעולל.
אז כן, את יכולה להמיר לסוכר לבן. אבל חייב דווקא מהעשיריה של משנת.
 

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
שלא תכתבי איזה סיפור או גרוע יותר ספר על איזו דמות שנופלים עליה דברים מהארונות וקופצים מולה עיניים מתחננות של כל מיני קרמים ושוקולדים ותשלחי אותה לטיפול
האחרונה ששולחת אנשים לטיפול בסיפורים. ממש חשש שווא.
(במציאות? את כולם. למה לא? כל עוד אני לא מממנת?")
 

מעצבת אלבומים

משתמש מקצוען
ה.בקר@ תודה רבה עשיתי עוגה אחת והילדים כ"כ התלהבו אז הלכתי להכין עד אחת פשוט טעיםםםםם וקל להכנה כמו כל העוגות שלך תודה !!
 

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מחר נכין בעז"ה לשבת,
(מה אומרת? יישאר עד שבת?)
@ה. בקר הכנתי את העוגה עכשיו....
היא טעימה ממש!!
רק ש...קצת מיד מתוק לי... (אולי הזדקנתי...)
החמאת בוטנים עם שברי הבוטנים (ההיא שנפלה עלייך...הסוררת...) היתה מתוקה?
כי זו שהפלתי על עצמי הייתה חמאת בוטנים מתוקה רגילה, זה בגללה האובר מתיקות?
או שפשוט בפעם הבאה נוריד מכמויות הסוכר בבלילה?
או שגם וגם?

תודה גדולה!
שבת שלום.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר הכנתי את העוגה עכשיו....
היא טעימה ממש!!
רק ש...קצת מיד מתוק לי... (אולי הזדקנתי...)
החמאת בוטנים עם שברי הבוטנים (ההיא שנפלה עלייך...הסוררת...) היתה מתוקה?
כי זו שהפלתי על עצמי הייתה חמאת בוטנים מתוקה רגילה, זה בגללה האובר מתיקות?
או שפשוט בפעם הבאה נוריד מכמויות הסוכר בבלילה?
או שגם וגם?

תודה גדולה!
שבת שלום.
אפשר להוריד בסוכר
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה