תודה, אנסה ואחזור לתת משוב.כרבע כמות
תודה רבהלהמיר חמאת בוטנים בכמות זהה של קרם קפוצ'ינו
כנ"לתודה רבה
ולצפוי חלבה מה צריך ?
לנוגט ?
העני, מה קרה לך!מה, הכל יחד?
לא.
מה פתאום
עוגת שוקולד-חמאת בוטנים
או עוגות שוקולד- חלבה
או עוגת שוקולד- נוגט
או עוגת שוקולד- קפוצ'ינו
נרגענו.
הכל התחיל כשפתחתי את הארון להוציא את הקפה. ככה לקפה של אחר הצהריים.
לא הספקתי להושיט ידי אל צנצנת הקפה והיא הכתה בי במלוא עצמתה בראשי. קופסת חמאת בוטנים. נפתחה. חציה עלי וחציה נותרה לפליטה.
התלבטתי אם לחסל אותה איכשהו או להעניש אותה על המעשה הסורר שלה.
לא יודעת למה, החלטתי לחסל אותה.
וכך נולדה העוגה הבאה:
צפה בקובץ המצורף 1170523
רטובה כמו בראוניס.
עסיסית, רכה. והכי חשוב---טעימה. ומחסלת חמאת בוטנים סוררת.
תבנית תנור.
המדידה, לשם שינוי, בכוסות לשתיה חמה, הגודל הרגיל. זה מה שהיה זמין בבית.
6 ביצים
1.5 כוסות סוכר לבן
3/4 כוס סוכר חום, דמררה
1 אבקת אפיה
1 כוס שמן
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס
3/4 כוס קקאו
3 כוסות קמח, אני השתמשתי בקמח מלא 80%
ציפוי:
3/4 כוס חמאת בוטנים עם שברי בוטנים, לא חובה, אבל מה לעשות וזה מה שנפל עלי...
2 כפות שמן
250 גרם שוקולד מריר
מערבבים הכל יחד במיקסר במשך 2-3 דקות בעוצמה גבוהה.
יוצקים לתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה ומשטחים. העיסה צריכה להיות במרקם דומה למרקם של בראוניס.
אופים ב 180 מעלות כ-35-40 דקות עד שהעוגה יציבה אבל לא מדי יבשה.
מוציאים מהתנור ומצננים מעט
מכינים ציפוי:
ממיסים חמאת בוטנים, שמן ושוקולד עד שמתקבל קרם חלק
יוצקים מעל העוגה ומשטחים בשכבה אחידה
מקררים היטב עד שהציפוי מתקשה.
מוציאים לשיש.
משהים כ-2 דקות ופורסים בסכין חדה ולא משוננת.
צפה בקובץ המצורף 1170528צפה בקובץ המצורף 1170529
אבל למה קראת לזה עוגת שוקולד-חמאת בוטנים-חלבה-נוגט-קפוצ'ינו?
אה,
כי הקרם שבו תשתמשו יהיה זה שיפול עליכם כשתפתחו את הארון.
זה יכול להיות כל אחד מהנ"ל.
אז תארגנו את הקרם האהוב עליכם בארון בצורה כזו שיפול עליכם כשתפתחו אותו.
שימו קסדה.
הראש שלי עוד כואב.
בהצלחה
איתך אני מפחדת להתחיל.העני, מה קרה לך!
נפל עלייך משהו?
איזה חומד של מתכון! חנקת אותי.
אולי שאלו למעלה אולי לא, דחוף סוכר חום?
או שתתירי לי סוכר לבן? (קניתי מארז ב"משנת")
האחרונה ששולחת אנשים לטיפול בסיפורים. ממש חשש שווא.שלא תכתבי איזה סיפור או גרוע יותר ספר על איזו דמות שנופלים עליה דברים מהארונות וקופצים מולה עיניים מתחננות של כל מיני קרמים ושוקולדים ותשלחי אותה לטיפול
2/3בשביל עוגה בתבנית רגילה צריך 2/3 מהכמות או 1/2?
תודה
@ה. בקר הכנתי את העוגה עכשיו....מחר נכין בעז"ה לשבת,
(מה אומרת? יישאר עד שבת?)
אפשר להוריד בסוכר@ה. בקר הכנתי את העוגה עכשיו....
היא טעימה ממש!!
רק ש...קצת מיד מתוק לי... (אולי הזדקנתי...)
החמאת בוטנים עם שברי הבוטנים (ההיא שנפלה עלייך...הסוררת...) היתה מתוקה?
כי זו שהפלתי על עצמי הייתה חמאת בוטנים מתוקה רגילה, זה בגללה האובר מתיקות?
או שפשוט בפעם הבאה נוריד מכמויות הסוכר בבלילה?
או שגם וגם?
תודה גדולה!
שבת שלום.
הקפאתי קופסא אחת (בכל זאת זה תבנית גדולה)אפשר להוריד בסוכר
חזרתי.תודה, אנסה ואחזור לתת משוב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: