הכנתי בתבנית 20/30 ועוד אינגלישקייקוואי, אין לי בבית אז אני לא יכולה לאמר לך בס"מ אולי מישהי אחרת תוכל לעזור לך
יצא מעולה גם לפני הציפוי. עוגה רכה ועסיסית
תודה
הכנתי בתבנית 20/30 ועוד אינגלישקייקוואי, אין לי בבית אז אני לא יכולה לאמר לך בס"מ אולי מישהי אחרת תוכל לעזור לך
קרי: פרקטית...עצלנית אני
את שואלת מה זה השש כפות הזה? כי זה המרה אוטומטית של המרגרינה... תבדקי אוליכמה זה ותרשמי לפעם הבאה...נשמע מעולה,
רק לברר
שנים וחצי כוסות שמן?
של b&d הן דלילות, אותן על אני שמה.המתכון נראה טוב
רציתי לשאול
חמאת הבוטנים נמרחת טוב? לא מדללים אותה?
את שואלת מה זה השש כפות הזה? כי זה המרה אוטומטית של המרגרינה... תבדקי אוליכמה זה ותרשמי לפעם הבאה...
כןבררתי האם בעוגה הנ"ל שתי כוסות שמן ועוד 6 כפות שמן שזה בערך חצי כוס? כלומר שנים וחצי כוסות שמן
יתכן שנים וחצי כוסות שמו?נשמע מעולה,
רק לברר
שנים וחצי כוסות שמן?
יתכן שנים וחצי כוסות שמו?
תודה אבל מישהי ניסתה?זה מה שרשום..
תודה אבל מישהי ניסתה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: