א אידישע מאמע
משתמש מקצוען
אני גרועה באפיה ( לפחות כך חשבתי עד עכשיו )והעוגה הזאת העלתה לי את הביטחון העצמי
ממליצה בחום!
מידות: כוס חד פעמית סטנדרטית.
רכיבים:
3 כוסות קמח
2 א. אפיה
2 2/3 כוסות סוכר
2 כפות קפה נמס
100 גר' פודינג שוקולד
2 כוסות ו 6 כפות שמן
2 כוסות מים פושרים
6 ביצים
קורט מלח
לציפוי:
2. חפיסות שוקולד מריר.
חמאת בטנים
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל -180 מעלות.
בקערה טורפים את הביצים, השמן, הקפה, הסוכר והמים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את החומרים ה"יבשים" וטורפים רק עד לקבלת תערובת כמעט אחידה.
מעבירים לתבנית ואופים כ-20 דקות עד לקבלת קיסם יבש.
מצננים
מצפים:
ממיסים את השוקולד במיקרוגל או ביין מארי.
מורחים שכבת חמאת בטנים על העוגה ומעליה את השוקולד המומס.
ממליצה בחום!
מידות: כוס חד פעמית סטנדרטית.
רכיבים:
3 כוסות קמח
2 א. אפיה
2 2/3 כוסות סוכר
2 כפות קפה נמס
100 גר' פודינג שוקולד
2 כוסות ו 6 כפות שמן
2 כוסות מים פושרים
6 ביצים
קורט מלח
לציפוי:
2. חפיסות שוקולד מריר.
חמאת בטנים
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל -180 מעלות.
בקערה טורפים את הביצים, השמן, הקפה, הסוכר והמים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את החומרים ה"יבשים" וטורפים רק עד לקבלת תערובת כמעט אחידה.
מעבירים לתבנית ואופים כ-20 דקות עד לקבלת קיסם יבש.
מצננים
מצפים:
ממיסים את השוקולד במיקרוגל או ביין מארי.
מורחים שכבת חמאת בטנים על העוגה ומעליה את השוקולד המומס.
נערך לאחרונה ע"י מנהל: