עוגת מספרים/צורה אישית, אפשר?

רותי 1

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
עיצוב ואדריכלות פנים
איזו צורה מתאים לעשות לאירוסין?
אפשר גם אותיות,
צרפתי תמונה של משהי שהעלתה כאן.
22C3FB50-0672-4F1E-94CA-85911A685E2E.jpeg
 

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
יש מישהי שהכינה עוגת טבעת?
 

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
יוצא טוב עם הבצק הקנוי?
 

שינדלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום

ext

משתמש מקצוען
D I G I T A L
מישהו יודע אם הילכתית יש בעיה לפתוח עוגת מספרים בשבת משום מוחק?
 

שינדלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מישהו יודע אם הילכתית יש בעיה לפתוח עוגת מספרים בשבת משום מוחק?
אנחנו נוהגים לאיסור.
לא יודעת אם יש דעות אחרות
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אכן הכנתי עוגת טבעת אך כיון שהיא היתה גדולה למדי שבלונה מוכנה לא היתה רלוונטית.
בניתי שבלונה משני דפי A4 ובעזרת איחוד של צורת טבעת ושל משושה הפוך.
 

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אכן הכנתי עוגת טבעת אך כיון שהיא היתה גדולה למדי שבלונה מוכנה לא היתה רלוונטית.
בניתי שבלונה משני דפי A4 ובעזרת איחוד של צורת טבעת ושל משושה הפוך.
וואוו וואו!
אשמח למתכון ולכמויות מדויקות עבור העוגה הזו
והלבבות, זה אכיל? קנוי?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
וואוו וואו!
אשמח למתכון ולכמויות מדויקות עבור העוגה הזו
והלבבות, זה אכיל? קנוי?
המתכון לבצק הוא של @קלרינט היקרה.
כיון שזה היה אירוע בשרי הקצפת היא ריצ'+פודינג.
הלבבות עשויים משוקולד לבן פרווה שהמסתי וצבעתי ויצקתי לתבנית שקעים מסיליקון.
הפנינים אכילות .
הפרחים מפלסטיק כי כשמרכיבים עוגה בארבע בצהריים אחרי יום עבודה אין זמן לבצק סוכר ובפרחים חיים (שרציתי מאד מאד), יש בעית כשרות עקב נגיעות בחרקים.
 

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
המתכון לבצק הוא של @קלרינט היקרה.
כיון שזה היה אירוע בשרי הקצפת היא ריצ'+פודינג.
הלבבות עשויים משוקולד לבן פרווה שהמסתי וצבעתי ויצקתי לתבנית שקעים מסיליקון.
הפנינים אכילות .
הפרחים מפלסטיק כי כשמרכיבים עוגה בארבע בצהריים אחרי יום עבודה אין זמן לבצק סוכר ובפרחים חיים (שרציתי מאד מאד), יש בעית כשרות עקב נגיעות בחרקים.
איפה יש קישור למתכון?
איך צבעת את הלבבות?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
איפה יש קישור למתכון?
איך צבעת את הלבבות?
צבע מאכל ג'ל.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
@מולטיגרפיה כמה טיפים:

1. תכנון זילוף- למדוד בסרגל את רוחב העוגה ולפי זה להחליט כמה שושנים תרצו לזלף בכל שורה ובהתאם לכך תוכלו לקבוע איזה קוטר צנתר לבחור.
2. תכנון קישוט - לפני שמקשטים בפועל את העוגה בונים סקיצה על השבלונה- מניחים עליה את הקישוטים ובוחנים את התוצאה. מסייע מאד לקישוט מדויק יותר.
3. תכנון זילוף וקישוט: אם מוסיפים לקצפת פודינג, כדאי להכין אותה בסמיכות מיידית לזילוף.
כיון שככל שעובר הזמן הפודינג סופח נוזלים ומרקם הקצפת נהיה גרגירי ושביר.
 

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
@מולטיגרפיה כמה טיפים:

1. תכנון זילוף- למדוד בסרגל את רוחב העוגה ולפי זה להחליט כמה שושנים תרצו לזלף בכל שורה ובהתאם לכך תוכלו לקבוע איזה קוטר צנתר לבחור.
2. תכנון קישוט - לפני שמקשטים בפועל את העוגה בונים סקיצה על השבלונה- מניחים עליה את הקישוטים ובוחנים את התוצאה. מסייע מאד לקישוט מדויק יותר.
3. תכנון זילוף וקישוט: אם מוסיפים לקצפת פודינג, כדאי להכין אותה בסמיכות מיידית לזילוף.
כיון שככל שעובר הזמן הפודינג סופח נוזלים ומרקם הקצפת נהיה גרגירי ושביר.
תודה על התשובה המושקעת..
באיזה קוטר השתמשת את?
מומלץ להוסיף פודינג? מה תפקידו בעצם..
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
תודה על התשובה המושקעת..
באיזה קוטר השתמשת את?
מומלץ להוסיף פודינג? מה תפקידו בעצם..
לא זוכרת ממש.
אצלי לא היה צנטר כי רציתי צורת טיפה פשוטה וחלקה.
פשוט גזרתי את השקית בקו ישר מספר פעמים וזילפתי לנסיון עד שקבלתי את הקוטר הרצוי לי.
הפודינג מייצב את הקצפת.
ובמקרה של ריצ' הוא בעיקר משפר את הטעם.
בקצפת חלבית הוא חיוני. בלעדיו היא תקרוס תוך מספר שעות וגם הזילוף יהיה קשה יותר.
 

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לא זוכרת ממש.
אצלי לא היה צנטר כי רציתי צורת טיפה פשוטה וחלקה.
פשוט גזרתי את השקית בקו ישר מספר פעמים וזילפתי לנסיון עד שקבלתי את הקוטר הרצוי לי.
הפודינג מייצב את הקצפת.
ובמקרה של ריצ' הוא בעיקר משפר את הטעם.
בקצפת חלבית הוא חיוני. בלעדיו היא תקרוס תוך מספר שעות וגם הזילוף יהיה קשה יותר.
שקית הקפאה פשוטה?
או שקית זילוף בלי צנטר?
דווקא אהבתי
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ו'

מא וִיבֹאֻנִי חֲסָדֶךָ יי תְּשׁוּעָתְךָ כְּאִמְרָתֶךָ:מב וְאֶעֱנֶה חֹרְפִי דָבָר כִּי בָטַחְתִּי בִּדְבָרֶךָ:מג וְאַל תַּצֵּל מִפִּי דְבַר אֱמֶת עַד מְאֹד כִּי לְמִשְׁפָּטֶךָ יִחָלְתִּי:מד וְאֶשְׁמְרָה תוֹרָתְךָ תָמִיד לְעוֹלָם וָעֶד:מה וְאֶתְהַלְּכָה בָרְחָבָה כִּי פִקֻּדֶיךָ דָרָשְׁתִּי:מו וַאֲדַבְּרָה בְעֵדֹתֶיךָ נֶגֶד מְלָכִים וְלֹא אֵבוֹשׁ:מז וְאֶשְׁתַּעֲשַׁע בְּמִצְוֹתֶיךָ אֲשֶׁר אָהָבְתִּי:מח וְאֶשָּׂא כַפַּי אֶל מִצְוֹתֶיךָ אֲשֶׁר אָהָבְתִּי וְאָשִׂיחָה בְחֻקֶּיךָ:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

סוכות • אתגר חופשי

לוח מודעות

למעלה