אפשר גם אותיות,איזו צורה מתאים לעשות לאירוסין?
צרפתי תמונה של משהי שהעלתה כאן.
אפשר גם אותיות,איזו צורה מתאים לעשות לאירוסין?
קרדיט?אפשר גם אותיות,
צרפתי תמונה של משהי שהעלתה כאן.צפה בקובץ המצורף 701271
תחפשי כאן בדפים באשכול הזה...!!קרדיט?
הי. תודה.
אנחנו נוהגים לאיסור.מישהו יודע אם הילכתית יש בעיה לפתוח עוגת מספרים בשבת משום מוחק?
אני הכנתי אבל אין לי תמונה. יש לי בבית שבלונה ממפל שרכשתי באליאקספרסיש מישהי שהכינה עוגת טבעת?
וואוו וואו!אכן הכנתי עוגת טבעת אך כיון שהיא היתה גדולה למדי שבלונה מוכנה לא היתה רלוונטית.
בניתי שבלונה משני דפי A4 ובעזרת איחוד של צורת טבעת ושל משושה הפוך.
שיתוף>>> עוגת יהלום את האירוע תהלום
משתפת בעוגה שהכנתי לכבוד אירוסיה של בת דודתי. ותודה ל @Art from the heart על ההשראה ול @קלרינט על מתכון הבצק.www.prog.co.il
המתכון לבצק הוא של @קלרינט היקרה.וואוו וואו!
אשמח למתכון ולכמויות מדויקות עבור העוגה הזו
והלבבות, זה אכיל? קנוי?
איפה יש קישור למתכון?המתכון לבצק הוא של @קלרינט היקרה.
כיון שזה היה אירוע בשרי הקצפת היא ריצ'+פודינג.
הלבבות עשויים משוקולד לבן פרווה שהמסתי וצבעתי ויצקתי לתבנית שקעים מסיליקון.
הפנינים אכילות .
הפרחים מפלסטיק כי כשמרכיבים עוגה בארבע בצהריים אחרי יום עבודה אין זמן לבצק סוכר ובפרחים חיים (שרציתי מאד מאד), יש בעית כשרות עקב נגיעות בחרקים.
איפה יש קישור למתכון?
צבע מאכל ג'ל.איך צבעת את הלבבות?
תודה על התשובה המושקעת..@מולטיגרפיה כמה טיפים:
1. תכנון זילוף- למדוד בסרגל את רוחב העוגה ולפי זה להחליט כמה שושנים תרצו לזלף בכל שורה ובהתאם לכך תוכלו לקבוע איזה קוטר צנתר לבחור.
2. תכנון קישוט - לפני שמקשטים בפועל את העוגה בונים סקיצה על השבלונה- מניחים עליה את הקישוטים ובוחנים את התוצאה. מסייע מאד לקישוט מדויק יותר.
3. תכנון זילוף וקישוט: אם מוסיפים לקצפת פודינג, כדאי להכין אותה בסמיכות מיידית לזילוף.
כיון שככל שעובר הזמן הפודינג סופח נוזלים ומרקם הקצפת נהיה גרגירי ושביר.
לא זוכרת ממש.תודה על התשובה המושקעת..
באיזה קוטר השתמשת את?
מומלץ להוסיף פודינג? מה תפקידו בעצם..
שקית הקפאה פשוטה?לא זוכרת ממש.
אצלי לא היה צנטר כי רציתי צורת טיפה פשוטה וחלקה.
פשוט גזרתי את השקית בקו ישר מספר פעמים וזילפתי לנסיון עד שקבלתי את הקוטר הרצוי לי.
הפודינג מייצב את הקצפת.
ובמקרה של ריצ' הוא בעיקר משפר את הטעם.
בקצפת חלבית הוא חיוני. בלעדיו היא תקרוס תוך מספר שעות וגם הזילוף יהיה קשה יותר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: