אפשר לחתוך איך שרוצים מה הבעיה? אפשר גם לשים במעבד מזון ולעשות שייק...יאווווווווו
חייבת לנסות גם,
נראה אששש
אהבתי את הנבטים והנשנושים.
איך חותכים את זה לסועדים?
או שלא חותכים את זה כמו העוגה הרגילה
אפשר לעשות עם קצפת מוכנה בספריי?מקציפים 1 ריצ' גדול עם 1 חבילה פודינג וניל
זה פחות יציב ובהתחשב בכך שצריך להניח מעל להזלפות עוד שכבת עוגה לא הייתי משתמשתאפשר לעשות עם קצפת מוכנה בספריי?
אז מה לעשות? רק עם מוקצפת ביחד עם אינסטנט פודינג?זה פחות יציב ובהתחשב בכך שצריך להניח מעל להזלפות עוד שכבת עוגה לא הייתי משתמשת
אולי בשכבה העליונה זה אפשרי, לא יודעתאז מה לעשות? רק עם מוקצפת ביחד עם אינסטנט פודינג?
אוףףף קניתי כבר
למה התכוונת כשכתבת - תמצית וניל איכותית???אגב עוגת מספרים, כדי לצפות אותה לא השתמשתי בריצ'.
השתמשתי בשמנת, הסמכתי אותה טוב, וזה יצא מהמם וטעים לגמרי.
2 שמנת
3 כפות אינסטנס פודינג
4 כפות סוכר
תמצית וניל איכותית
לערבב במקצפה חשמלית היטב, להניח לשעה. (אם יש נוזלים - לשפוך)
להעביר לשקית זילוף, וליצור יצירות.
השמנת מתייבשת מעט, מתייצבת ונשמרת בצורה יפיפיה. ניסיתי.
רותי, אשמח אם תוכלי לתת לי הוראות מדויקות ממש איך להכין את הקצפת , אני ממש לא מומחית בקצפות, בלשון המעטה...לקרם:
שמנת מתוקה/ריץ
3 כפות אבקת סוכר
3 כפות אינסטנט פודינג
חצי כוס חלב/חלב סויה
הפשוטה עשויה מונילין שהוא תחליף סינתטי של וניל.למה התכוונת כשכתבת - תמצית וניל איכותית???
הפשוט שיש בחנויות לא מתאים????
קצפת שהופכת לחמאה זה תוצר של הקצפת יתר.רותי, אשמח אם תוכלי לתת לי הוראות מדויקות ממש איך להכין את הקצפת , אני ממש לא מומחית בקצפות, בלשון המעטה...
לא פעם הקצפת מתפשלת לי ונהיית לי חמאה...
תודה מראששש
מקסיםגם אני הכנתי לכבוד החלאקה של הבן שלי
@ה. בקר תודה רבה!
ונס ששאלתי אותך על הספריי קצפת... לא יודעת מה חשבתי לעצמי איך יחזיק מעמד
צפה בקובץ המצורף 1196518
לא הרבה בכלל...כמה זמן הכנה בסה"כ?
נתת לי רעיון.... לכבוד יום ההולדת של הבת שלי שחולמת כבר להיכנס למטבח ולאפות איתי ביחד, לימדתי אותה את העוגה, היא עשתה הכל לבד עם קצת עזרה ממני בזילוף....הבת שלי אלופה בכיתה ו' הכינה את זה לפי המתכון שלך:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: