מידע שימושי עוגת טורט שחור לבן-לא שיש!!!

רחליR

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נכתב ע"י עוגת בוקר;2409266:
שכנעתם אותי!
אני הולכת להכין את הקפוצ'ינו.



איך אפשר להפוך פודינג וניל לפודינג שוקולד?
(אין לי כח לרדת לקנות)
ואם כבר - כמה גרם זה חבילה אחת?
תוסיפי קקאו
 

רחליR

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נכתב ע"י עוגת בוקר;2409266:
שכנעתם אותי!
אני הולכת להכין את הקפוצ'ינו.




איך אפשר להפוך פודינג וניל לפודינג שוקולד?
(אין לי כח לרדת לקנות)
ואם כבר - כמה גרם זה חבילה אחת?

80 גרם זה חבילה
 

dinaday

משתמש פעיל
עוגת קפוצ'ינו-
איזה גודל תבנית קוגלהוף?
(זאת שקניתי רשום עליה 23 ס"מ)
 

מימי99

משתמש רשום
נכתב ע"י dinaday;2409472:
עוגת קפוצ'ינו-
איזה גודל תבנית קוגלהוף?
(זאת שקניתי רשום עליה 23 ס"מ)

לא זה קטן מידי, יש של בערך 26 וגם כך אולי יישאר לך לתבנית אינגליש קצרה

יצא לי 3 תבניות ארוכות גבוה ויפה
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י 1661;2395086:
עוגת קפוצ'ינו
עוגה רכה, יפה, פרווה וטעימה מאוד.
6 ביצים שלמות
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 סוכר וניל
1/2 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
1 וחצי כפיות קפה מומס ב1 וחצי כפיות מים רותחים

לזיגוג:
1 כוס אבקת סוכר
1 וחצי כפיות קפה נמס
1 כף מים רותחים
3 כפות שמן

מחממים תנור ל180 מעלות
משמנים היטב תבנית bundt pan אם יש.
מקציפים ביצים וסוכר ל10 דקות
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה שמן, מיץ, אבקת אפיה, קמח וסוכר וניל.
מחלקים ל3 קערות ( לי יצא כל קערה 450 גר')
לקערה אחת מוסיפים פודינג, מערבבים בתנועות קיפול עדינות מאוד ושופכים לתבנית
לקערה שנייה מוסיפים קפה מומס וכף קמח, מערבבים בתנועות קיפול עדינות ושופכים לתבנית
לקערה שלישית לא מוסיפים כלום ושופכים לתבנית
אופים בערך 50 דקות או עד שקיסם יוצא כמעט יבש.

עוגה מוצלחת מכל הבחינות!
קלה!
טעימה מאד!
יפה!
הכנתי כמות וחצי וחילקתי ל-4 תבניות אינגליש קייק ארוכות,
יצאה בגובה מצוין!
תודה רבה!

נשמח לעוד מתכונים...

נ.ב.
השתמשתי בפודינג אינסטנט וניל+1+1/2 כפות קקאו משובח.
 

אוריאל83

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י 1661;2395086:
עוגת קפוצ'ינו
עוגה רכה, יפה, פרווה וטעימה מאוד.
6 ביצים שלמות
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 סוכר וניל
1/2 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
1 וחצי כפיות קפה מומס ב1 וחצי כפיות מים רותחים

לזיגוג:
1 כוס אבקת סוכר
1 וחצי כפיות קפה נמס
1 כף מים רותחים
3 כפות שמן

מחממים תנור ל180 מעלות
משמנים היטב תבנית bundt pan אם יש.
מקציפים ביצים וסוכר ל10 דקות
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה שמן, מיץ, אבקת אפיה, קמח וסוכר וניל.
מחלקים ל3 קערות ( לי יצא כל קערה 450 גר')
לקערה אחת מוסיפים פודינג, מערבבים בתנועות קיפול עדינות מאוד ושופכים לתבנית
לקערה שנייה מוסיפים קפה מומס וכף קמח, מערבבים בתנועות קיפול עדינות ושופכים לתבנית
לקערה שלישית לא מוסיפים כלום ושופכים לתבנית
אופים בערך 50 דקות או עד שקיסם יוצא כמעט יבש.

עוגה מעולה...
הספקנו להכין כמה פעמים, ואפילו להוסיף לספר מתכונים.

צפה בקובץ המצורף 335852
 

קבצים מצורפים

  • 0 ביטים · צפיות: 0

דוכי בחול

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הכנתי שבוע שעבר, יצא מעולה,
במקום אינסטנט שוקולד, שמתי 4 כפות של אבקת שוקו, יצא מעולה :)
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
לגבי הפציחות של העוגה-למיטב ידיעתי קורה מבחישת יתר ולא אפיה על חום גבוה או אפיית יתר או שהתבנית לא הונחה במקום הנכון 0אני אופה כבר מספיק שנים, כדי לדעת מה החום הנכון לאפיית עוגות טורט וכן את מיקומן בתנור) לדעתי הבעיה היא בבחישה...
 

skl

משתמש פעיל
עשיתי את 2 העוגות - מ-ע-ו-ל-ות. תודה רבה..

עשיתי את עוגת הבית, יצא לי 3 פסים
אחד יצא מקסים השוקלד נשאר יפה באמצע העוגה לאורך כל הגובה וב2 האחרים השוקלד שקע למטה...
יש לכם מושג מדוע?
 

לבן

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י אז מה;n3597758:
מתכון מפרוג, כמובן :)
מעולה ממש!


עוגה לבנה שיש ושוקולד
מראה של עוגת הבית קנויה...

משום מה עסיסית יותר בהכנה ידנית ללא מיקסר
יוצא 4 אינגליש
אפשר לקשט בשוקו צ'יפס ואפשר להכין גנש, ואפשר כמוני- בלי כלום...

2\1 1 כוס שמן
3 כוסות סוכר

לערבב היטב במטרפה ידנית

להוסיף:
5 ביצים
2\1 4 כוסות קמח
2\1 1 שקיות אפיון
4\3 כפית מלח
2\1 1 כוס מיץ תפוזים
2\1 1 כפיות תמצית וניל


לשפוך לתבניות ולהותיר רבע בלילה להוסיף אליה:
3\1 כוס קקאו
3\1 כוס סוכר
3\1 כוס מים רותחים
3\1כפית סודה לשתיה

לערבב היטב וליצוק לתבניות עם הבלילה הלבנה או בפס אורך, או לקשקש כמו עוגת שיש
עכשו אפשר לפזר שפע שוקו ציפס -(זה לא שוקע..)

180 מעלות 40-45 דקות

מקפיצה בשביל להגיד שוב תודה רבה על העוגה, היא מעולה. מכינה אותה המון לשבת. (וזה אחרי שכל עוגות השיש שניסיתי היו לא מוצלחות בלשון המעטה...)
 

נעמי פ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י 1661;n3598105:
עוגת קפוצ'ינו מצוינת בשלוש צבעים

עוגת קפוצ'ינו
עוגה רכה, יפה, פרווה וטעימה מאוד.
6 ביצים שלמות
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 סוכר וניל
1/2 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
1 וחצי כפיות קפה מומס ב1 וחצי כפיות מים רותחים

לזיגוג:
1 כוס אבקת סוכר
1 וחצי כפיות קפה נמס
1 כף מים רותחים
3 כפות שמן

מחממים תנור ל180 מעלות
משמנים היטב תבנית bundt pan אם יש.
מקציפים ביצים וסוכר ל10 דקות
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה שמן, מיץ, אבקת אפיה, קמח וסוכר וניל.
מחלקים ל3 קערות ( לי יצא כל קערה 450 גר')
לקערה אחת מוסיפים פודינג, מערבבים בתנועות קיפול עדינות מאוד ושופכים לתבנית
לקערה שנייה מוסיפים קפה מומס וכף קמח, מערבבים בתנועות קיפול עדינות ושופכים לתבנית
לקערה שלישית לא מוסיפים כלום ושופכים לתבנית
אופים בערך 50 דקות או עד שקיסם יוצא כמעט יבש.


מקציפים את הביצים במיקסר עומד דווקא (מסוג קנווד, בוש וכד') או שאפשר גם בידני?
 

נעמי פ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
שואלת שוב, לעוגת הקפוצ'ינו- מיקסר עומד דווקא או שאפשר ידני?
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני מכינה רק בעומד, לא ניסיתי בידני, לכן לא יכולה להמליץ על ידני.
 

1661

משתמש פעיל
נכתב ע"י נעמי פ;n4994398:
שואלת שוב, לעוגת הקפוצ'ינו- מיקסר עומד דווקא או שאפשר ידני?

אני מכינה בעומד, אבל משערת שאפשר גם ידני רק שזה לוקח 10 דקות הקצפה במיקסר רגיל אז ייקח אולי יותר זמן בידני. הביצים והסוכר צריכים להיות תפוחים, בהירים ומאוד סמיך. ואח"כ את שאר החומרים במהירות נמוכה שלא יפיל את כל האוויר.
 

זהר מושקוביץ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אביגיל מייזליק אומרת שבמקום מיקסר עומד צריך להפריד את הביצים במיקסר ידני
 

מימי99

משתמש רשום
נכתב ע"י לבן;n4992273:
מקפיצה בשביל להגיד שוב תודה רבה על העוגה, היא מעולה. מכינה אותה המון לשבת. (וזה אחרי שכל עוגות השיש שניסיתי היו לא מוצלחות בלשון המעטה...)

את העוגה הזו כתבתי לכן מזמן וקיוויתי שתשמנה לב שזו לא ''עוד עוגה''-קיבלתי משכנה אמריקאית ויש לי טיפ חדש:
להחליף חצי מכמות השמן ברסק תפוחי עץ מקופסת שימורים
חיסכון בשמן ולא על חשבון הטעם! מאד עסיסי ורטוב
שווה לנסות
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה