תוסיפי קקאונכתב ע"י עוגת בוקר;2409266:שכנעתם אותי!
אני הולכת להכין את הקפוצ'ינו.
איך אפשר להפוך פודינג וניל לפודינג שוקולד?
(אין לי כח לרדת לקנות)
ואם כבר - כמה גרם זה חבילה אחת?
תוסיפי קקאונכתב ע"י עוגת בוקר;2409266:שכנעתם אותי!
אני הולכת להכין את הקפוצ'ינו.
איך אפשר להפוך פודינג וניל לפודינג שוקולד?
(אין לי כח לרדת לקנות)
ואם כבר - כמה גרם זה חבילה אחת?
נכתב ע"י רחליR;2409360:תוסיפי קקאו
עד שתי כפותנכתב ע"י עוגת בוקר;2409369:כמה? אני לא רוצה שיהיה לי מר...
נכתב ע"י עוגת בוקר;2409266:שכנעתם אותי!
אני הולכת להכין את הקפוצ'ינו.
איך אפשר להפוך פודינג וניל לפודינג שוקולד?
(אין לי כח לרדת לקנות)
ואם כבר - כמה גרם זה חבילה אחת?
נכתב ע"י dinaday;2409472:עוגת קפוצ'ינו-
איזה גודל תבנית קוגלהוף?
(זאת שקניתי רשום עליה 23 ס"מ)
נכתב ע"י 1661;2395086:עוגת קפוצ'ינו
עוגה רכה, יפה, פרווה וטעימה מאוד.
6 ביצים שלמות
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 סוכר וניל
1/2 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
1 וחצי כפיות קפה מומס ב1 וחצי כפיות מים רותחים
לזיגוג:
1 כוס אבקת סוכר
1 וחצי כפיות קפה נמס
1 כף מים רותחים
3 כפות שמן
מחממים תנור ל180 מעלות
משמנים היטב תבנית bundt pan אם יש.
מקציפים ביצים וסוכר ל10 דקות
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה שמן, מיץ, אבקת אפיה, קמח וסוכר וניל.
מחלקים ל3 קערות ( לי יצא כל קערה 450 גר')
לקערה אחת מוסיפים פודינג, מערבבים בתנועות קיפול עדינות מאוד ושופכים לתבנית
לקערה שנייה מוסיפים קפה מומס וכף קמח, מערבבים בתנועות קיפול עדינות ושופכים לתבנית
לקערה שלישית לא מוסיפים כלום ושופכים לתבנית
אופים בערך 50 דקות או עד שקיסם יוצא כמעט יבש.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=291575&highlight=נייר+כסףנכתב ע"י מימי99;2400895:אין לאף אחת את הכתבה על נזקי תבניות האלומיניום?
נכתב ע"י 1661;2395086:עוגת קפוצ'ינו
עוגה רכה, יפה, פרווה וטעימה מאוד.
6 ביצים שלמות
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 סוכר וניל
1/2 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
1 וחצי כפיות קפה מומס ב1 וחצי כפיות מים רותחים
לזיגוג:
1 כוס אבקת סוכר
1 וחצי כפיות קפה נמס
1 כף מים רותחים
3 כפות שמן
מחממים תנור ל180 מעלות
משמנים היטב תבנית bundt pan אם יש.
מקציפים ביצים וסוכר ל10 דקות
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה שמן, מיץ, אבקת אפיה, קמח וסוכר וניל.
מחלקים ל3 קערות ( לי יצא כל קערה 450 גר')
לקערה אחת מוסיפים פודינג, מערבבים בתנועות קיפול עדינות מאוד ושופכים לתבנית
לקערה שנייה מוסיפים קפה מומס וכף קמח, מערבבים בתנועות קיפול עדינות ושופכים לתבנית
לקערה שלישית לא מוסיפים כלום ושופכים לתבנית
אופים בערך 50 דקות או עד שקיסם יוצא כמעט יבש.
נכתב ע"י נעמיתוש;2413011:כוונתך לנ"ל? הודעה 11
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=291575&highlight=נייר+כסף[/QUOT
זה מה שחיפשתי תודה רבה!!
נכתב ע"י אז מה;n3597758:מתכון מפרוג, כמובן
מעולה ממש!
עוגה לבנה שיש ושוקולד
מראה של עוגת הבית קנויה...
משום מה עסיסית יותר בהכנה ידנית ללא מיקסר
יוצא 4 אינגליש
אפשר לקשט בשוקו צ'יפס ואפשר להכין גנש, ואפשר כמוני- בלי כלום...
2\1 1 כוס שמן
3 כוסות סוכר
לערבב היטב במטרפה ידנית
להוסיף:
5 ביצים
2\1 4 כוסות קמח
2\1 1 שקיות אפיון
4\3 כפית מלח
2\1 1 כוס מיץ תפוזים
2\1 1 כפיות תמצית וניל
לשפוך לתבניות ולהותיר רבע בלילה להוסיף אליה:
3\1 כוס קקאו
3\1 כוס סוכר
3\1 כוס מים רותחים
3\1כפית סודה לשתיה
לערבב היטב וליצוק לתבניות עם הבלילה הלבנה או בפס אורך, או לקשקש כמו עוגת שיש
עכשו אפשר לפזר שפע שוקו ציפס -(זה לא שוקע..)
180 מעלות 40-45 דקות
נכתב ע"י 1661;n3598105:עוגת קפוצ'ינו מצוינת בשלוש צבעים
עוגת קפוצ'ינו
עוגה רכה, יפה, פרווה וטעימה מאוד.
6 ביצים שלמות
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 סוכר וניל
1/2 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
1 וחצי כפיות קפה מומס ב1 וחצי כפיות מים רותחים
לזיגוג:
1 כוס אבקת סוכר
1 וחצי כפיות קפה נמס
1 כף מים רותחים
3 כפות שמן
מחממים תנור ל180 מעלות
משמנים היטב תבנית bundt pan אם יש.
מקציפים ביצים וסוכר ל10 דקות
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה שמן, מיץ, אבקת אפיה, קמח וסוכר וניל.
מחלקים ל3 קערות ( לי יצא כל קערה 450 גר')
לקערה אחת מוסיפים פודינג, מערבבים בתנועות קיפול עדינות מאוד ושופכים לתבנית
לקערה שנייה מוסיפים קפה מומס וכף קמח, מערבבים בתנועות קיפול עדינות ושופכים לתבנית
לקערה שלישית לא מוסיפים כלום ושופכים לתבנית
אופים בערך 50 דקות או עד שקיסם יוצא כמעט יבש.
נכתב ע"י נעמי פ;n4994398:שואלת שוב, לעוגת הקפוצ'ינו- מיקסר עומד דווקא או שאפשר ידני?
נכתב ע"י לבן;n4992273:מקפיצה בשביל להגיד שוב תודה רבה על העוגה, היא מעולה. מכינה אותה המון לשבת. (וזה אחרי שכל עוגות השיש שניסיתי היו לא מוצלחות בלשון המעטה...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: