אם אני עייפה ומתעצלת להקציף ביד זה משמעותי אם אכין במיקסר?
נכתב ע"י שושיה;2398441:אם אני עייפה ומתעצלת להקציף ביד זה משמעותי אם אכין במיקסר?
נכתב ע"י שושיה;2398441:אם אני עייפה ומתעצלת להקציף ביד זה משמעותי אם אכין במיקסר?
נכתב ע"י שושיה;2398441:אם אני עייפה ומתעצלת להקציף ביד זה משמעותי אם אכין במיקסר?
נכתב ע"י שושיה;2398636:כשחוזרים מיום של נסיעות מאוחר בלילה והולכים לישון מאוחר אחרי שמארגנים הכל ואח"כ קמים פעמיים ב"לילה" שנשאר לתינוק, וקמים גם מוקדם כדי לשלוח את הילדים....
אז העיפות לא מוצדקת????
נכתב ע"י אז מה;2398677:עייפות תמיד מוצדקת
אבל לא הבנת אותי-
תמהתי על עניין ההקצפה- למה החלטת שצריך להקציף? המתכון הוא ערבוב בכף.
נכתב ע"י שירונת;2398800:כתוב לערבב היטב במטרפה ידנית.
את בטוחה שמספיק כף? (ומה זה בכלל מטרפה ידנית? )
נכתב ע"י שושיה;2398783:יש לי נסיונות מרים עם ערבוב בכף...
כנראה שהידיים שלי נרכשו ביד2
נכתב ע"י אז מה;2398818:חבל.
תנסי עוד פעם אחת -תערבבי חזק.
גם הסבלנות שלי לא משו (בלשון עדינה). ושורדת את זה.
נכתב ע"י שושיה;2398822:הכוונה למקצף ארוך וצר שבד"כ רואים את קרין גורן למשל משתמשת בו, לא?
נכתב ע"י 1661;2395086:עוגת קפוצ'ינו
עוגה רכה, יפה, פרווה וטעימה מאוד.
6 ביצים שלמות
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 סוכר וניל
1/2 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
1 וחצי כפיות קפה מומס ב1 וחצי כפיות מים רותחים
לזיגוג:
1 כוס אבקת סוכר
1 וחצי כפיות קפה נמס
1 כף מים רותחים
3 כפות שמן
מחממים תנור ל180 מעלות
משמנים היטב תבנית bundt pan אם יש.
מקציפים ביצים וסוכר ל10 דקות
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה שמן, מיץ, אבקת אפיה, קמח וסוכר וניל.
מחלקים ל3 קערות ( לי יצא כל קערה 450 גר')
לקערה אחת מוסיפים פודינג, מערבבים בתנועות קיפול עדינות מאוד ושופכים לתבנית
לקערה שנייה מוסיפים קפה מומס וכף קמח, מערבבים בתנועות קיפול עדינות ושופכים לתבנית
לקערה שלישית לא מוסיפים כלום ושופכים לתבנית
אופים בערך 50 דקות או עד שקיסם יוצא כמעט יבש.
נכתב ע"י אז מה;2394691:מתכון מפרוג, כמובן
מעולה ממש!
עוגה לבנה שיש ושוקולד
מראה של עוגת הבית קנויה...
משום מה עסיסית יותר בהכנה ידנית ללא מיקסר
יוצא 4 אינגליש
אפשר לקשט בשוקו צ'יפס ואפשר להכין גנש, ואפשר כמוני- בלי כלום...
2\1 1 כוס שמן
3 כוסות סוכר
לערבב היטב במטרפה ידנית
להוסיף:
5 ביצים
2\1 4 כוסות קמח
2\1 1 שקיות אפיון
4\3 כפית מלח
2\1 1 כוס מיץ תפוזים
2\1 1 כפיות תמצית וניל
לשפוך לתבניות ולהותיר רבע בלילה להוסיף אליה:
3\1 כוס קקאו
3\1 כוס סוכר
3\1 כוס מים רותחים
3\1כפית סודה לשתיה
לערבב היטב וליצוק לתבניות עם הבלילה הלבנה או בפס אורך, או לקשקש כמו עוגת שיש
עכשו אפשר לפזר שפע שוקו ציפס -(זה לא שוקע..)
180 מעלות 40-45 דקות
נכתב ע"י אז מה;2394691:מתכון מפרוג, כמובן
מעולה ממש!
עוגה לבנה שיש ושוקולד
מראה של עוגת הבית קנויה...
משום מה עסיסית יותר בהכנה ידנית ללא מיקסר
יוצא 4 אינגליש
אפשר לקשט בשוקו צ'יפס ואפשר להכין גנש, ואפשר כמוני- בלי כלום...
2\1 1 כוס שמן
3 כוסות סוכר
לערבב היטב במטרפה ידנית
להוסיף:
5 ביצים
2\1 4 כוסות קמח
2\1 1 שקיות אפיון
4\3 כפית מלח
2\1 1 כוס מיץ תפוזים
2\1 1 כפיות תמצית וניל
לשפוך לתבניות ולהותיר רבע בלילה להוסיף אליה:
3\1 כוס קקאו
3\1 כוס סוכר
3\1 כוס מים רותחים
3\1כפית סודה לשתיה
לערבב היטב וליצוק לתבניות עם הבלילה הלבנה או בפס אורך, או לקשקש כמו עוגת שיש
עכשו אפשר לפזר שפע שוקו ציפס -(זה לא שוקע..)
180 מעלות 40-45 דקות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: