מידע שימושי עוגת טורט שחור לבן-לא שיש!!!

אך

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
עשיתי עוגת הבית לפי המתכון המצורף במטרפה ידנית(יש לי מטרפה מצוינת), רק שבמקום מיץ תפוזים שמתי תות-בננה כי זה מה שהיה לי בבית ולא רציתי לחכות עם האפיה. יצא מדהים ובדיוק ברמת הרטיבות שאני אוהבת, לא יבש מידי ולא "מוסי" מידי. קצת מתוק אבל כנראה בגלל שהחלפתי את התפוזים שהוא קצת חמצמץ בתות בננה שמאד מתוק. גם הפרוסות מאד יפות. כאלו מתכונים אני אוהבת, שבין תכנית לתכנית אני נותנת קפיצה למטבח, תוך 5 דק' מכניסה את העוגות לתנור, עוד 2 דק' של שטיפת כלים, הבית מריח כמו בלעבוסטע ובעבודה אפילו לא הרגשתי את פסק הזמן :) . תודה לנותנת המתכון.
 

frontend-it

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
נכתב ע"י מימי99;2398463:
תכיני במיקסר פחות נימוח אבל עדיין טעים מאד

אולי פה המקום להזכיר שאפיה בתבניות אלומיניום מאד לא בריאה -אני עברתי לתבניות קרטון והעוגות נאפות מעולה

היה פה באחד האשכולות אי פעם קישור לכתבה בנושא השפעות האלומיניום על הבריאות-אולי מישהי זוכרת\יש לה קישור?

ועוד טיפ קטן-יש בחנויות ח''פ שקיות שנקראות ''קלופס'' -נפלאות להקפאת פסי עוגה (הן ארוכות וטובות מזכירות שקיות של לחם פרוס)

המקפיא מסודר עם פסי עוגה מוכנים
כיף!
גם אפיה עם נייר אפיה?
נכתב ע"י אז מה;2398470:
??


ערבוב בכף ולא מעבר.
הקצפה לא עדיפה בטורטים?
 

מוזיקאית

משתמש מקצוען
עשיתי ממש עכשו את העוגה,יצא מעדן!!!
תודה לזאת שהעלתה את המתכון.
 

מימי99

משתמש רשום
נכתב ע"י elisheva sh;2401197:
גם אפיה עם נייר אפיה?

הקצפה לא עדיפה בטורטים?

עם נייר אפיה הבנתי שבסדר
לגבי השאלה על ההקצפה- הנימוחות של העוגה הזו היתה הרבה יותר ללא הקצפת הביצים
מקסימום ערבוב עם ה K של המיקסר
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י אז מה;2394691:
מתכון מפרוג, כמובן :)
מעולה ממש!


עוגה לבנה שיש ושוקולד
מראה של עוגת הבית קנויה...

משום מה עסיסית יותר בהכנה ידנית ללא מיקסר
יוצא 4 אינגליש
אפשר לקשט בשוקו צ'יפס ואפשר להכין גנש, ואפשר כמוני- בלי כלום...

2\1 1 כוס שמן
3 כוסות סוכר

לערבב היטב במטרפה ידנית

להוסיף:
5 ביצים
2\1 4 כוסות קמח
2\1 1 שקיות אפיון
4\3 כפית מלח
2\1 1 כוס מיץ תפוזים
2\1 1 כפיות תמצית וניל


לשפוך לתבניות ולהותיר רבע בלילה להוסיף אליה:
3\1 כוס קקאו
3\1 כוס סוכר
3\1 כוס מים רותחים
3\1כפית סודה לשתיה

לערבב היטב וליצוק לתבניות עם הבלילה הלבנה או בפס אורך, או לקשקש כמו עוגת שיש
עכשו אפשר לפזר שפע שוקו ציפס -(זה לא שוקע..)

180 מעלות 40-45 דקות

יישר כח!
על המתכון המוצלח מאד!
 

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הייתי שמחה לשמוע מאלו שניסו, אם הטעם הוא של עוגת שוקולד ללא שוקולד- טעם זול של עוגת הבית.
 

ngp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
נכתב ע"י גולדס;2396288:
יש לי מתכון לעוגה שנראית ממש כמו עוגת הבית, רק עסיסית וטעימה פי אלף...

4 ביצים
2 כוסות סוכר
מקציפים כ-7 דקות
מוסיפים:
2 סוכר וניל
1 כוס מיץ תפוזים/ מנגו וכד'
1/2 כוס מים
1 כוס שמן
2.5 כוסות קמח
1 א. אפיה
מעבירים 2/3 מהכמות ל-3 תבניות ח"פ מאורכות.
ליתר הבלילה:
ממיסים 100 גרם שוקולד + 1 כף שמן
מערבבים עם יתר הבלילה ויוצקים לתבניות.
השוקולד שוקע למטה ולמעלה נשאר לבן לגמרי.
אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שהעוגה יציבה וקיסם שננעץ בה יוצא יבש או פירורי.
בהצלחה!

עשיתי השבת את העוגה,
יצאה מצויינת וטעימיה!!
תודה רבה!
 

קבצים מצורפים

  • IMG_1838.JPG
    KB 944.9 · צפיות: 109

פסקאות

עימוד ועיצוב
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אין על העוגת קפוצ'ינו............ (וגם אין כבר עוגה.......:) נגמרה!:))

תודה רבה לכותבת המתכון!!
יצא מוצלח ביותר- עוגה טעימה יפה ומרשימה, ובהחלט גם קלה!
אין מיליםםםםםםםםם
ממליצה בחום!!!
 

בורו

משתמש רשום
נכתב ע"י צמח;2403050:
אין על העוגת קפוצ'ינו............ (וגם אין כבר עוגה.......:) נגמרה!:))

תודה רבה לכותבת המתכון!!
יצא מוצלח ביותר- עוגה טעימה יפה ומרשימה, ובהחלט גם קלה!
אין מיליםםםםםםםםם
ממליצה בחום!!!

מצטרפת ג"כ
יישר כח!
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עשיתי גם כן את העוגת קפוצינו, (עם מיץ מנגו-פסיפלורה במקום מיץ תפוזים)
בתבנית עגולה עם חור, יצאה גבוהה, מדהימה ואוורירית.
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
ורק לי העוגה לא יצאה טוב...?
יצאה אומנם לא חונקת מבפנים, אבל למעלה קשיחה ופציחה מאוד.

יכול להיות כי הכנתי מייד כפול?
היו לי גושים בעוגה וכמה שערבבתי....

למה? למה? למה?
 

1661

משתמש פעיל
נכתב ע"י שושיה;2407847:
ורק לי העוגה לא יצאה טוב...?
יצאה אומנם לא חונקת מבפנים, אבל למעלה קשיחה ופציחה מאוד.

יכול להיות כי הכנתי מייד כפול?
היו לי גושים בעוגה וכמה שערבבתי....

למה? למה? למה?

אפשר לשאול לאיזו את מתכוונת שלא יצאה טוב?
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
החום-לבן
היום הכנתי את הקפוצ'ינו יצאה מעלפת!!!
 

מימי99

משתמש רשום
נכתב ע"י שושיה;2407847:
ורק לי העוגה לא יצאה טוב...?
יצאה אומנם לא חונקת מבפנים, אבל למעלה קשיחה ופציחה מאוד.

יכול להיות כי הכנתי מייד כפול?
היו לי גושים בעוגה וכמה שערבבתי....

למה? למה? למה?

הכמות בכפולה ממש גדולה
הייתי מנסה לערבב כמות כזו במיקסר
ה'קשיחה- פציחה' קורית מאפיית יתר או חום גבוה מידי
 

אז מה

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י שושיה;2407847:
ורק לי העוגה לא יצאה טוב...?
יצאה אומנם לא חונקת מבפנים, אבל למעלה קשיחה ופציחה מאוד.

יכול להיות כי הכנתי מייד כפול?
היו לי גושים בעוגה וכמה שערבבתי....

למה? למה? למה?

וואו. אינלי מושג למה.
אולי התבנית היתה מונחת על שלב גבוה מידי בתנור- ולכן החלק העליון 'נקרש'?
 

Malki.A

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
עשיתי את הקופיצ'ינו ונהננו עד מאוד
תודה

יעל
 

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
שכנעתם אותי!
אני הולכת להכין את הקפוצ'ינו.

עוגת קפוצ'ינו
עוגה רכה, יפה, פרווה וטעימה מאוד.
6 ביצים שלמות
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 סוכר וניל
1/2 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
1 וחצי כפיות קפה מומס ב1 וחצי כפיות מים רותחים

איך אפשר להפוך פודינג וניל לפודינג שוקולד?
(אין לי כח לרדת לקנות)
ואם כבר - כמה גרם זה חבילה אחת?
 

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
ממליצה!!!!!

השבוע הכנתי את העוגה הזו מהפורום,
(אין לי מושג למי הקרדיט...:()
יצאה מדהימה, רכה... אוורירית... רכה...
מוציאים מהתנור מיד כשהקיסם יבש.
היא יצאה כל כך רכה ואוורירית שוויתרתי על הקרם.
חיסלנו אותה ככה, חמה.
הכנתי בתבנית ח"פ רגילה

ממליצה בחום!!

עוגת קפה טעימה
חומרים לעוגה-
5 ביצים גדולות
1/2 כוס שמן
3/4 כוס מים
1 א.אפיה
1 סוכר וניל
כף נס קפה
כוס סוכר
2 כוסות קמח
ההכנה-
להקציף חלבונים +סוכר,
בערבוב נמוך להוסיף את שאר הנוזלים+חלמונים(לערבב אותם יחד קודם)
להוסיף את החומרים היבשים (שגם כן ערבבת קודם יחד) ולערבב ביד.
לאפות על 150 מעלות, להוציא מיד שקיסם יוצא יבש, שלא יתיבש...
כשמתקרר לחלק את העוגה לשתיים (תחתון ועליון)
קרם-
להקציף 3 חלבונים+1/3 כוס סוכר.
לבשל על אש נמוכה-
3 כפות קקאו
כף גדושה נס קפה
75 ג' שוקולד
1 סוכר וניל
1/4 כוס מים
להוריד מהאש ולהוסיף כף מרגרינה ו 3 חלמונים,
לערבב יחד עם הקצף,
לשפוך חצי באמצע העוגה וחצי מלמעלה, אפשר לגרד מעל שוקולד
יוצא טעים טעים!!!
בתאבון
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נכתב ע"י עוגת בוקר;2409266:
שכנעתם אותי!
אני הולכת להכין את הקפוצ'ינו.



איך אפשר להפוך פודינג וניל לפודינג שוקולד?
(אין לי כח לרדת לקנות)
ואם כבר - כמה גרם זה חבילה אחת?

לא באחריות, אבל שמעתי לשים שוקו במקום פודינג
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה