סוף סוף, תצליחי לעבוד על כולן.
העוגה הזו שלך.
את הכנת אותה.
היא יפה.
היא חטובה.
וחשוב מכולם טעימה מאד!
הם בטוחים שהיא דבש, והיא לא!
אני לא הולכת לגלות את אמריקה, ובטח לא להתפאר במתכון לא לי.
אולי בהסבה שעשיתי לו.
ואיך החלטתי שהוא בכלל עוגת דבש
.
ומאז ועד עתה למרות היותי שמרנית וחובבת המקור (עוגת דבש ל ציפורה קרייזמן, אם שאלת) אני מכינה לר"ה עוגת דבש נפולה וטעימה, ולצידה עוגת דבש ללא דבש מרשימה וחטובה.
הנה המתכון, תהנו.
(אם צריך קרדיט, אין לי מי שזה שלה שתודיע... נפרגן בכיף).
מדידה בכוסות חד"פ לשתיה קרה.
8 ביצים
3 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
4 כפות קפה מומסות בכוס מים
3 כוסות קמח
שקית וחצי אבקת אפיה.
6 כפות אינסטנט פודינג
1 כפית קינמון
1/2 כפית ציפורן טחון (לבחירה)
סירופ מייפל לזיגוג
אופן ההכנה:
לאחד רטובים בנפרד ויבשים בנפרד, ולאחד בעזרת מטרפה.
אם אתם לוקחות סיכון אפשר סיבוב קל במיקסר עם מקצף בלון על מהירות נמוכה, עד שכל היבש נטמע ברטוב, אבל אז העוגה לא מתחייבת לעלות באופן אחיד אלא כמו בתמונה.
ניתן לזרות שקדים מולבנים פרוסים /שומשום לעיטור.
כשהעוגה יוצאת מהתנור בעודה חמה, מזגגים מייפל ומורחים בעזרת מרית.
בשבילכן השבת שמנו שקדים מולבנים, וביתי המתוקה הנציחה פס עוגה.
שווה! מנסיון!
העוגה יוצאת כהה יותר מבתמונה, כאן הורדנו קצת קפה.
העוגה הזו שלך.
את הכנת אותה.
היא יפה.
היא חטובה.
וחשוב מכולם טעימה מאד!
הם בטוחים שהיא דבש, והיא לא!
אני לא הולכת לגלות את אמריקה, ובטח לא להתפאר במתכון לא לי.
אולי בהסבה שעשיתי לו.
ואיך החלטתי שהוא בכלל עוגת דבש
הכל התחיל מעוגת מייפל טעימה שהביאה גיסתי כשתארחה אצלנו.
אהבתי אותה, ובקשתי את המתכון.
הוצאתי ביצים, סוכר, ו... הופ... מיץ תפוזים?
א. אין לי כעת.
ב. הילדים יחרימו את העוגה.
מה עושים? מה עושים? מממממ...
נכניס קפה במקום? נשמע טוב.
הולך.
נכנס קפה.
בסיום ההכנה יצאו מהתנור 4 פסי עוגה ריחניים וטעימים.
אצלנו התחסלו 3, את הרביעי החבאתי לאמא.
כשירדנו אחה"צ בשבת לאמא, למפגש אחיות, גיסות, אחיינים, בלאגן.
נחה לה העוגה על השיש.
נחה? לא בדיוק...
התיישרה כל עת עבר לידה מישהו.
באה אחת אל הסלון, עם חתיכה מרשימה ביד...
מממממ... טעמת איזו עוגת דבש מהממת?.
אני.. חה!
עוגת דבש היא לא.
מה היא כן?
את הסוד אני גילית לכן.
אהבתי אותה, ובקשתי את המתכון.
הוצאתי ביצים, סוכר, ו... הופ... מיץ תפוזים?
א. אין לי כעת.
ב. הילדים יחרימו את העוגה.
מה עושים? מה עושים? מממממ...
נכניס קפה במקום? נשמע טוב.
הולך.
נכנס קפה.
בסיום ההכנה יצאו מהתנור 4 פסי עוגה ריחניים וטעימים.
אצלנו התחסלו 3, את הרביעי החבאתי לאמא.
כשירדנו אחה"צ בשבת לאמא, למפגש אחיות, גיסות, אחיינים, בלאגן.
נחה לה העוגה על השיש.
נחה? לא בדיוק...
התיישרה כל עת עבר לידה מישהו.
באה אחת אל הסלון, עם חתיכה מרשימה ביד...
מממממ... טעמת איזו עוגת דבש מהממת?.
אני.. חה!
עוגת דבש היא לא.
מה היא כן?
את הסוד אני גילית לכן.
ומאז ועד עתה למרות היותי שמרנית וחובבת המקור (עוגת דבש ל ציפורה קרייזמן, אם שאלת) אני מכינה לר"ה עוגת דבש נפולה וטעימה, ולצידה עוגת דבש ללא דבש מרשימה וחטובה.
הנה המתכון, תהנו.
(אם צריך קרדיט, אין לי מי שזה שלה שתודיע... נפרגן בכיף).
מדידה בכוסות חד"פ לשתיה קרה.
8 ביצים
3 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
4 כפות קפה מומסות בכוס מים
3 כוסות קמח
שקית וחצי אבקת אפיה.
6 כפות אינסטנט פודינג
1 כפית קינמון
1/2 כפית ציפורן טחון (לבחירה)
סירופ מייפל לזיגוג
אופן ההכנה:
לאחד רטובים בנפרד ויבשים בנפרד, ולאחד בעזרת מטרפה.
אם אתם לוקחות סיכון אפשר סיבוב קל במיקסר עם מקצף בלון על מהירות נמוכה, עד שכל היבש נטמע ברטוב, אבל אז העוגה לא מתחייבת לעלות באופן אחיד אלא כמו בתמונה.
ניתן לזרות שקדים מולבנים פרוסים /שומשום לעיטור.
כשהעוגה יוצאת מהתנור בעודה חמה, מזגגים מייפל ומורחים בעזרת מרית.
בשבילכן השבת שמנו שקדים מולבנים, וביתי המתוקה הנציחה פס עוגה.
שווה! מנסיון!
העוגה יוצאת כהה יותר מבתמונה, כאן הורדנו קצת קפה.