העוגנים בבינלאומי מתעדכנים כל חודש ב4 וב19אתא יודע תאריך שינוי בבינלאומי?
בהצלחה
העוגנים בבינלאומי מתעדכנים כל חודש ב4 וב19אתא יודע תאריך שינוי בבינלאומי?
אם נלקח לפני 3 שנים.בלת"ק - מישהו יכול להסביר לי איך זה יכול להיות?
ריבית משתנה צמוד מדדכל 2.5 על בסיס אג"ח 1.6% שנלקחה לפני שלש שנים והיום זה 4.65%????????? הגיוני?
צפה בקובץ המצורף 1677113
צפה בקובץ המצורף 1677116
זה בסדר כך סדר העולם בעוגנים ולקח בחשבון שמקסימום תמחזר בלי עמלות פירעון מוקדם.ברמה כזאת של 3 אחוז?
איך היועץ הביא לי דבר כזה...
זה הרי חוץ מהפריים שקפץ
זה המשכנתא שנשארה לי לי - שווה למחזר? את כל המסלולים? ולאיזה מסלולים?בכל מקרה תמחזר עכשיו.
תמחזר הן את הפריים והן את המ"צ.זה המשכנתא שנשארה לי לי - שווה למחזר? את כל המסלולים? ולאיזה מסלולים?
צפה בקובץ המצורף 1677134
מי חשב שככה יקפוץ. מי חשב שככה יהיה המדד. הכל השתגע. הפריים?? פי 4 ממה שהוא היה. זה הזייה. אחרי 9 שנים כמעט ללא תזוזה. זה היה נראה הכי יציב. וראית מה קרה.ברמה כזאת של 3 אחוז?
איך היועץ הביא לי דבר כזה...
זה הרי חוץ מהפריים שקפץ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: