חגים עוגיות שקדים נימוחות ועדינות-

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@שושי100 זה בשבילך
אלו העוגיות שטעמת

עוגיות עדינות ומעודנות.
נימוחות בפה.
אבל ממש

3-3.5 כוסות קמח שקדים
3/4 כוס שמן קוקוס
3/4 כוס אבקת סוכר
2 סוכר וניל
קמצוץ מלח
1/2 כוס שקדים גרוסים, או פקאן גרוס


א. סוכר

מערבבים את הרכיבים למעט אץ סוכר לקבלת עיזה אחידה דביקה ולא דביקה מדי. כזו שאפשר לכדרר בידיים לחות מעט
מכדררים לכדורים ומניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה. צריך ללחוץ מעט את העיסה כדי שתהיה לכדור ולא תתפורר.
אופים ב 180 מעלות כ-15 דקות להשחמה קלה.

מוציאים מהתנור ומגלגלים באבקת סוכר בעוד העוגיות חמימות למדי.
מעולה בהקפאה.


העוגיות שבירות מעט.


שנה שברה לא צילמתי.
אכין בעז"ה ואצלם
 
נערך לאחרונה ב:

*ציורית*

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
נשמע טוב, תודה!!

יש לך אולי מתכון לעוגיות קוקוס ממש, כאלה כמו שמוכרים בסופר?
אשמח לקבל...
תודה!
 

אריאלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
יש לה פה 2 סוגים של עוגיות קוקוס
 

קבצים מצורפים

  • מתכונים לפסח תשפא (2) (1).pdf
    7.7 MB · צפיות: 183

שושי100

משתמש פעיל
@שושי100 זה בשבילך
אלו העוגיות שטעמת

עוגיות עדינות ומעודנות.
נימוחות בפה.
אבל ממש

3-3.5 כוסות קמח שקדים
3/4 כוס שמן קוקוס
2 סוכר וניל
קמצוץ מלח
1/2 כוס שקדים גרוסים, או פקאן גרוס


א. סוכר

מערבבים את הרכיבים למעט אץ סוכר לקבלת עיזה אחידה דביקה ולא דביקה מדי. כזו שאפשר לכדרר בידיים לחות מעט
מכדררים לכדורין ומניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות כ-15 דקות להשחמה קלה.

מוציאים מהתנור ומגלגלים באבקת סוכר בעוד העוגיות חמימות למדי.
מעולה בהקפאה.


העוגיות שבירות מעט.


שנה שברה לא צילמתי.
אכין בעז"ה ואצלם
העני, מהממת
איזה כייף
מחר דבר ראשון מכינה את זה
 

אמא ועוד..

משתמש מקצוען
נראה מעולה,
אבל יצא לי פירורי (לא מתגבש בכלל)..
יש מצב שנשמטו מפה ביצים?
 

ספרינגית

משתמש מקצוען
@שושי100 זה בשבילך
אלו העוגיות שטעמת

עוגיות עדינות ומעודנות.
נימוחות בפה.
אבל ממש

3-3.5 כוסות קמח שקדים
3/4 כוס שמן קוקוס
3/4 כוס אבקת סוכר
2 סוכר וניל
קמצוץ מלח
1/2 כוס שקדים גרוסים, או פקאן גרוס


א. סוכר

מערבבים את הרכיבים למעט אץ סוכר לקבלת עיזה אחידה דביקה ולא דביקה מדי. כזו שאפשר לכדרר בידיים לחות מעט
מכדררים לכדורין ומניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות כ-15 דקות להשחמה קלה.

מוציאים מהתנור ומגלגלים באבקת סוכר בעוד העוגיות חמימות למדי.
מעולה בהקפאה.


העוגיות שבירות מעט.


שנה שברה לא צילמתי.
אכין בעז"ה ואצלם
1) למה באמת לא עם ביצים ולקבל עיסה נוחה יותר לעבודה?
2) קמח שקדים- יש לי שקדים טחונים או מולבנים טחונים. המולבנים באמת קצת יותר טחון דק אבל יותר יקר ואין לי ממנו הרבה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
1) למה באמת לא עם ביצים ולקבל עיסה נוחה יותר לעבודה?
2) קמח שקדים- יש לי שקדים טחונים או מולבנים טחונים. המולבנים באמת קצת יותר טחון דק אבל יותר יקר ואין לי ממנו הרבה
הביצים משנים את המרקם
כל הכיף בעוגיות האלו זה המרקם של עוגיה שפשוט נמסה בפה
עדיף המולבן הטחון. גם למרקם גם לטעם.
אבל אם אין לך אז תשתמשי ברגיל
 

ווילי וונקה

משתמש מקצוען
@שושי100 זה בשבילך
אלו העוגיות שטעמת

עוגיות עדינות ומעודנות.
נימוחות בפה.
אבל ממש

3-3.5 כוסות קמח שקדים
3/4 כוס שמן קוקוס
3/4 כוס אבקת סוכר
2 סוכר וניל
קמצוץ מלח
1/2 כוס שקדים גרוסים, או פקאן גרוס


א. סוכר

מערבבים את הרכיבים למעט אץ סוכר לקבלת עיזה אחידה דביקה ולא דביקה מדי. כזו שאפשר לכדרר בידיים לחות מעט
מכדררים לכדורים ומניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה. צריך ללחוץ מעט את העיסה כדי שתהיה לכדור ולא תתפורר.
אופים ב 180 מעלות כ-15 דקות להשחמה קלה.

מוציאים מהתנור ומגלגלים באבקת סוכר בעוד העוגיות חמימות למדי.
מעולה בהקפאה.


העוגיות שבירות מעט.


שנה שברה לא צילמתי.
אכין בעז"ה ואצלם
אפשר שמן אגוזים? תודה רבה!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
הבטחתי תמונה
הנה מהיום
IMG_0931_800x600.jpg

IMG_0932_800x600.jpg
 

.pres

משתמש מקצוען
@שושי100 זה בשבילך
אלו העוגיות שטעמת

עוגיות עדינות ומעודנות.
נימוחות בפה.
אבל ממש

3-3.5 כוסות קמח שקדים
3/4 כוס שמן קוקוס
3/4 כוס אבקת סוכר
2 סוכר וניל
קמצוץ מלח
1/2 כוס שקדים גרוסים, או פקאן גרוס


א. סוכר

מערבבים את הרכיבים למעט אץ סוכר לקבלת עיזה אחידה דביקה ולא דביקה מדי. כזו שאפשר לכדרר בידיים לחות מעט
מכדררים לכדורים ומניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה. צריך ללחוץ מעט את העיסה כדי שתהיה לכדור ולא תתפורר.
אופים ב 180 מעלות כ-15 דקות להשחמה קלה.

מוציאים מהתנור ומגלגלים באבקת סוכר בעוד העוגיות חמימות למדי.
מעולה בהקפאה.


העוגיות שבירות מעט.


שנה שברה לא צילמתי.
אכין בעז"ה ואצלם
אני רוצה לעשות עם שמן אגוזים ובלי סוכר וניל (מארחת את ההורים שלי והם לא אוכלים כמעט כלום...)
הבנתי שבמקום שמן קוקוס, צריכה לשים ביצה.
איך פותרים את עניין הסוכר וניל?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אני רוצה לעשות עם שמן אגוזים ובלי סוכר וניל (מארחת את ההורים שלי והם לא אוכלים כמעט כלום...)
הבנתי שבמקום שמן קוקוס, צריכה לשים ביצה.
איך פותרים את עניין הסוכר וניל?
מוותרים עליו
אפשר שמן אגוזים /שקדים במקום ?
כן
אבל יתכן שיתפורר עוד יותר
 

שדה אור

משתמש פעיל
תודה יצא פצצה!
באמת נימוחות...
היה קצת קשה לגלגל באבקת סוכר מרוב שהם עדינות
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה