@שושי100 זה בשבילך
אלו העוגיות שטעמת
עוגיות עדינות ומעודנות.
נימוחות בפה.
אבל ממש
3-3.5 כוסות קמח שקדים
3/4 כוס שמן קוקוס
3/4 כוס אבקת סוכר
2 סוכר וניל
קמצוץ מלח
1/2 כוס שקדים גרוסים, או פקאן גרוס
א. סוכר
מערבבים את הרכיבים למעט אץ סוכר לקבלת עיזה אחידה דביקה ולא דביקה מדי. כזו שאפשר לכדרר בידיים לחות מעט
מכדררים לכדורים ומניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה. צריך ללחוץ מעט את העיסה כדי שתהיה לכדור ולא תתפורר.
אופים ב 180 מעלות כ-15 דקות להשחמה קלה.
מוציאים מהתנור ומגלגלים באבקת סוכר בעוד העוגיות חמימות למדי.
מעולה בהקפאה.
העוגיות שבירות מעט.
שנה שברה לא צילמתי.
אכין בעז"ה ואצלם
אלו העוגיות שטעמת
עוגיות עדינות ומעודנות.
נימוחות בפה.
אבל ממש
3-3.5 כוסות קמח שקדים
3/4 כוס שמן קוקוס
3/4 כוס אבקת סוכר
2 סוכר וניל
קמצוץ מלח
1/2 כוס שקדים גרוסים, או פקאן גרוס
א. סוכר
מערבבים את הרכיבים למעט אץ סוכר לקבלת עיזה אחידה דביקה ולא דביקה מדי. כזו שאפשר לכדרר בידיים לחות מעט
מכדררים לכדורים ומניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה. צריך ללחוץ מעט את העיסה כדי שתהיה לכדור ולא תתפורר.
אופים ב 180 מעלות כ-15 דקות להשחמה קלה.
מוציאים מהתנור ומגלגלים באבקת סוכר בעוד העוגיות חמימות למדי.
מעולה בהקפאה.
העוגיות שבירות מעט.
שנה שברה לא צילמתי.
אכין בעז"ה ואצלם
נערך לאחרונה ב: