כן.
הבנתם נכון.
קניתי 3 קופסאות פיסטוקים לצורך כלשהו ובסוף הצורף נגוז לו לשמי הדמיונות.
אבל אם יש מולי בארון פיסטוק קשה לי לעמוד מולו.
אז החבאתי מהר מאחורה קופסא אחת לעוגת גבינה פיסטוק מהממת שתקבלו לקראת שבועות בעז"ה.
מקופסא נוספת הכנתי את הבראוניס פיסטוק האלו
ומקופסא נוספת, בדחף של רגע, הכנתי עוגיות פיסטוק. שעה וחצי לפני שבת.
תכננתי לתת לאחיין שלומד בעירי ובא לסעודה בליל שבת. ארזתי לו יפה. ואז הוא אמר לי "וואו. תודה רבה. אבל אני לא מטלטל".
אז העוגיות חזרו למקפיא. וזהו. בינתיים הם שם.
הפסד שלו.
רווח שלנו.
בעצם, לא. הפסד אין לו. לא מפסידים בגלל הקפדה על מצוות בשבת.
את העוגיות הוא יקבל בעז"ה, במשלוח עד הישיבה.
איך?
יש לי דרכים משלי
3 ביצים
1.5 כוסות סוכר
4 כוסות קמח [ועוד לפי הצורך]
1 כף תמצית פיסטוק או שקדים
1 כפית סודה לשתיה
3/4 כוס שמן
2 סוכר וניל
1 כוס פיסטוק גרוס
אבקת סוכר
מערבבים את כל הרכיבים, למעט אבקת הסוכר, בקערה. אפשר ביד. העיסה צריכה להיות נוחה לכדרור בידיים לחות. אם היא דביקה מדי מוסיפים עוד קמח לפי הצורך. נזהרים לא להוסיף יותר מדי אלא רק עד שמתקבלת עיסה שניתנת לכדרור בידיים לחות.
בידיים לחות יוצרים כדורים קטנים. בקוטר של כ-3 ס"מ
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה [אני שמתי 20 עוגיות בתבנית תנור]
בעזרת מזלג לוחצים קלות על כל עיגול. רק לחיצה קלה.
אופים ב 180 מעלות
לעוגיות נימוחות כ-10 דקות להשחמה קלה.
לעוגיות פריכות כ-15 דקות להשחמה נאה
מקררים ומחלצים.
מגלגלים באבקת סוכר.
הבנתם נכון.
קניתי 3 קופסאות פיסטוקים לצורך כלשהו ובסוף הצורף נגוז לו לשמי הדמיונות.
אבל אם יש מולי בארון פיסטוק קשה לי לעמוד מולו.
אז החבאתי מהר מאחורה קופסא אחת לעוגת גבינה פיסטוק מהממת שתקבלו לקראת שבועות בעז"ה.
מקופסא נוספת הכנתי את הבראוניס פיסטוק האלו
עוגות/עוגיות - בראוניס פיסטוק-
גיוון נחמד לבראוניס הרגיל. קל להכנה ממש. וטעים....! לבראוניס, תבנית חד פעמית ענקית 7 ביצים 1.5 כוסות שמן 2.5 כוסות סוכר 1.5 כוסות קקאו 1 כף תמצית בטעם פיסטוק 2.5 כוסות קמח 1 כפית אבקת אפיה 1.5 כוסות פיסטוק גרוס לציפוי, אופציונאלי: 250 גרם שוקולד מריר 3 כפות שמן מערבבים את כל הרכיבים...
www.prog.co.il
תכננתי לתת לאחיין שלומד בעירי ובא לסעודה בליל שבת. ארזתי לו יפה. ואז הוא אמר לי "וואו. תודה רבה. אבל אני לא מטלטל".
אז העוגיות חזרו למקפיא. וזהו. בינתיים הם שם.
הפסד שלו.
רווח שלנו.
בעצם, לא. הפסד אין לו. לא מפסידים בגלל הקפדה על מצוות בשבת.
את העוגיות הוא יקבל בעז"ה, במשלוח עד הישיבה.
איך?
יש לי דרכים משלי
3 ביצים
1.5 כוסות סוכר
4 כוסות קמח [ועוד לפי הצורך]
1 כף תמצית פיסטוק או שקדים
1 כפית סודה לשתיה
3/4 כוס שמן
2 סוכר וניל
1 כוס פיסטוק גרוס
אבקת סוכר
מערבבים את כל הרכיבים, למעט אבקת הסוכר, בקערה. אפשר ביד. העיסה צריכה להיות נוחה לכדרור בידיים לחות. אם היא דביקה מדי מוסיפים עוד קמח לפי הצורך. נזהרים לא להוסיף יותר מדי אלא רק עד שמתקבלת עיסה שניתנת לכדרור בידיים לחות.
בידיים לחות יוצרים כדורים קטנים. בקוטר של כ-3 ס"מ
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה [אני שמתי 20 עוגיות בתבנית תנור]
בעזרת מזלג לוחצים קלות על כל עיגול. רק לחיצה קלה.
אופים ב 180 מעלות
לעוגיות נימוחות כ-10 דקות להשחמה קלה.
לעוגיות פריכות כ-15 דקות להשחמה נאה
מקררים ומחלצים.
מגלגלים באבקת סוכר.