טעימות
אבל ממש.
קצת פריכות בחוץ אבל רכות בפנים.
מושלמות ליד הקפה.
והעיקר-
כלום עבודה.
המתכון מתאים לכ-75 עוגיות לא גדולות.
זו כמות לא קטנה.
אל תפחיתו בשמן.
בסוכר אל תפחיתו יותר מחצי כוס. ועדיף שלא להפחית בכלל. המרקם יהרס.
מחממים תנור ל 170 מעלות
1.5 כוסות קקאו
2.5 כוסות סוכר
2 כוסות שמן
3 ביצים
3 שקיות סוכר וניל
4 כוסות קמח
1.5 כפיות סודה לשתיה
1.5 כפיות אבקת אפיה
1 כפית שטוחה מלח
2 כוסות שוקולד צ'יפס/אגוזים קצוצים [לא לר"ה] /לא זה ולא זה
מערבבים במיקסר קקאו, סוכר, שמן וביצים לתערובת אורירית אחידה.
מוסיפים את יתר הרכיבים.
מתקבלת תערובת קצת דביקה.
אם התערובת ממש ממש דביקה, מוסיפים עוד קצת קמח. [תלוי מאוד בסוג הקמח]
בעזרת ידיים לחות, יוצרים כדורים קטנים בקוטר של בערך 2 ס"מ
מניחים בתבנית מרופדת עם רווחים.
אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות 10-12 דקות, לא יותר.
העוגיות מרגישות רכות אבל מתקשות מספיק אחרי שהן מתקררות.
מחלצים בעזרת תרווד לאחר ההתקררות
שומרים בקופסא אטומה היטב בחוץ ליומיים. במקפיא לתקופה ארוכה.
אבל ממש.
קצת פריכות בחוץ אבל רכות בפנים.
מושלמות ליד הקפה.
והעיקר-
כלום עבודה.
המתכון מתאים לכ-75 עוגיות לא גדולות.
זו כמות לא קטנה.
אל תפחיתו בשמן.
בסוכר אל תפחיתו יותר מחצי כוס. ועדיף שלא להפחית בכלל. המרקם יהרס.
מחממים תנור ל 170 מעלות
1.5 כוסות קקאו
2.5 כוסות סוכר
2 כוסות שמן
3 ביצים
3 שקיות סוכר וניל
4 כוסות קמח
1.5 כפיות סודה לשתיה
1.5 כפיות אבקת אפיה
1 כפית שטוחה מלח
2 כוסות שוקולד צ'יפס/אגוזים קצוצים [לא לר"ה] /לא זה ולא זה
מערבבים במיקסר קקאו, סוכר, שמן וביצים לתערובת אורירית אחידה.
מוסיפים את יתר הרכיבים.
מתקבלת תערובת קצת דביקה.
אם התערובת ממש ממש דביקה, מוסיפים עוד קצת קמח. [תלוי מאוד בסוג הקמח]
בעזרת ידיים לחות, יוצרים כדורים קטנים בקוטר של בערך 2 ס"מ
מניחים בתבנית מרופדת עם רווחים.
אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות 10-12 דקות, לא יותר.
העוגיות מרגישות רכות אבל מתקשות מספיק אחרי שהן מתקררות.
מחלצים בעזרת תרווד לאחר ההתקררות
שומרים בקופסא אטומה היטב בחוץ ליומיים. במקפיא לתקופה ארוכה.
נערך לאחרונה ב: