עוגות/עוגיות עוגיות אלפחורס מושלמות

AyalaL

משתמש פעיל
D I G I T A L
@shira bira
עשיתי, יצא מושלם!!
מרגישה כמו אחיינית של @mwp בת 12 שעפה על עצמה :)
כל הכבוד לך על ההסברים הברורים והזמינות פה לשאלות
תודה רבה וחג שמח!!!
 

1zipi

משתמש מקצוען
@shira bira חזרתי לעדכן אז העוגיות יצאו מושלמות!
בסוף לא זזתי מהמקור וקרצתי עיגולים (כמעט התייאשתי באמצע) כמהההה אבל היה שווה!
תודה!
לגבי העוגה לניצול החלבונים יצא לך קצף לבן תפוח עם סוכר חום?
כי לא יצא לי קצף בכלל לא בכיוון לבסוף העיסה יצא דביקה כזו חומה..
אפיתי עוד לא טעמתי מעניין אותי אם כך זה אמור להיות?
תודה שוב!
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
@shira bira חזרתי לעדכן אז העוגיות יצאו מושלמות!
בסוף לא זזתי מהמקור וקרצתי עיגולים (כמעט התייאשתי באמצע) כמהההה אבל היה שווה!
תודה!
לגבי העוגה לניצול החלבונים יצא לך קצף לבן תפוח עם סוכר חום?
כי לא יצא לי קצף בכלל לא בכיוון לבסוף העיסה יצא דביקה כזו חומה..
אפיתי עוד לא טעמתי מעניין אותי אם כך זה אמור להיות?
תודה שוב!
כן מתקבל קצף תפוח.
 

אורית שמואלי

משתמש פעיל
@shira bira
הכנתי. האלפחורס יצאו מושלם! המתכון הכי טוב שפגשתי.
בקשר לעוגה, איזה מרקם היא אמורה לצאת?
היא יצאה לי קשה וקצת יבשה...
אפיתי 40 דקות ב 175 מעלות איפה הטעות???
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לא חושבת ששמתי יותר מ 4.5 כוסות
מה המרקם שהיא אמורה לצאת צ'וואי, פריך, אורירי?
כנראה התנור שלי חזק, אשים לב לאפות פחות בפעם הבאה
רק שאדע באיזה שלב לעצור
תודה!!
המרקם אמור להיות זהה לשל העוגיות הרי מדובר באותו הבצק בדיוק.
מרקם פריך ושביר מאד שהופך נימוח לאחר כמה שעות עם ריבת חלב וקצפת (סופח נוזלים)
 

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
שירה היקרה

תודה על מתכון נהדר!
שכחתי באיזה מתכון אני רגילה להשתמש והחלטתי להעז מתכון חדש.
הפטנט הזה הוא גם חיסכון בזמן וגם אפס התפשרות בטעם!
בצק קל ומתמסר , אפילו שחיפפתי עם הקירור..
ותוצאה מושלמת!

השתמשתי בחמאה מלוחה של מולר ומבחינתי הטעם מאוזן ונהדר.

תודה!
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
שירה היקרה

תודה על מתכון נהדר!
שכחתי באיזה מתכון אני רגילה להשתמש והחלטתי להעז מתכון חדש.
הפטנט הזה הוא גם חיסכון בזמן וגם אפס התפשרות בטעם!
בצק קל ומתמסר , אפילו שחיפפתי עם הקירור..
ותוצאה מושלמת!

השתמשתי בחמאה מלוחה של מולר ומבחינתי הטעם מאוזן ונהדר.

תודה!
תודה. שימחת מאד.
חמאה מלוחה נשמע כמו רעיון!
 

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
תודה. שימחת מאד.
חמאה מלוחה נשמע כמו רעיון!
אני גם חושבת שהחמאה הזו מתנהגת יותר יפה...
קיררתי עשר דקות, הוצאתי חלק מהבצק, קרצתי והכנסתי למקרר את התבנית המוכנה. כך בהדרגה עם כל הבצק. וכל תבנית נכנסה לבד ישר מהמקרר
(משום מה היה לי בראש שעדיף לא לעשות על טורבו אז החלטתי לפצל תבניות)
והוא פשוט היה במרקם מושלם
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אני גם חושבת שהחמאה הזו מתנהגת יותר יפה...
קיררתי עשר דקות, הוצאתי חלק מהבצק, קרצתי והכנסתי למקרר את התבנית המוכנה. כך בהדרגה עם כל הבצק. וכל תבנית נכנסה לבד ישר מהמקרר
(משום מה היה לי בראש שעדיף לא לעשות על טורבו אז החלטתי לפצל תבניות)
והוא פשוט היה במרקם מושלם
גם אני לא אופה אותן על טורבו. אין צורך. האפיה מהירה וזה בצק עדין.
אני משערת שהחמאה תוצרת חו"ל יבשה יותר ולכן מתנהגת יפה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה