משהי הכינה את העוגה הזו?עוגת גבינה שמכינים עד שהמרק רותח ...
טעימה טעימה ותמיד מצליחה
6 ביצים- להפריד
להקציף את החלבונים + 1 כוס סוכר
לערבב את החלמונים + 2 כפות שמן
להנמיך את המהירות במיקסר
ולהוסיף לקצף:
את החלמונים
1.5 כוס קמח
לשפוך חצי מהתערובת לתבנית חד פעמית בינונית
להכניס לאפייה חלקית בחום בינוני (180 מעלות)
בינתיים להפעיל שוב את המיקסר על מהירות נמוכה
ולהוסיף לחצי התערובת הנותרת:
גבינה גדולה 750 גר' (במקור זה הולך עם ק"ג גבינה, אבל יוצא מצוין גם ככה).
1 כוס סוכר
1 ביצה
להוציא את התבנית מהתנור ולשפוך את התערובת על הבסיס
להחזיר לאפייה עד שהעוגה מוכנה.
לערבב 2 שמנת חמוצה + 2 סוכר וניל
למרוח על העוגה
ולאפות 5-10 דקות על חום נמוך (50-100 מעלות)
לשידרוג-
למרוח על הבסיס חצי קופסא מלית דובדבנים/ אוכמניות
ואחרי שהעוגה מוכנה כולל השמנת החמוצה למעלה-
לערבב את המלית הנותרת עם מעט מים רותחים
ולמרוח מלמעלה.