צר לי שלא יכולתי להקליד קודם,מתכון טעים לעוגת סנדוויץ יש למישהי?
מקסימום יהי' לשבת הבאה.
עוגת סנדביץ' הונגרית
החמרים לבצק:
4+1/2 כוסות קמח
1 אפיון
2+1/4 חב' מרגרינה
3 חלמונים
1/2 כוס מים
למילוי:
2 כוסות סוכר
1/2 כוס מים
2 כפות קקאו
1 כפית קפה
2 כפות ליקר
200 גר' שוקולד
ההכנה:
1. לושי את החמרים לבצק נעים וחלקי ל-2.
רדדי ע"ג נייר פרגמנט מקומח מעט ופרגמנט מעל.
חוררי בצפיפות בעזרת מזלג.
2. המילוי:
ערבבי את החמרים היבשים:
סוכר, קקאו, קפה ושוקולד, הוסיפי את המים וחממי להמסה.
כבי את הלהבה והוסיפי 1/4 חב' מרגרינה, ערבבי היטב וצנני.
3. הוסיפי את הליקר+3 חלמונים+3 כפות קמח.
הקציפי 6 חלבונים+1 כוס סוכר ערבבי בעדינות עם תערובת השוקולד
צקי ע"ג הבצק המחורר שבתבנית וכסי בעלה הבצק המרודד שנותר.
חוררי שוב בזהירות בעזרת מזלג
4.אפי ב-180 מעלות כ-1/2-3/4 ש'
5.זרי מיד אבקת סוכר בנדיבות בעוד העוגה חמה [כך יש סיכויים שלא תימס בהקפאה].
לחילופין:
ניתן ליצור פרח או פפיון משוקולד ולהדביק מעל ללא א. הסוכר.
צירפתי תמונה עתיקה
מקוה שאפשר לראות ברור את עוגת הסנדביץ' כמו מתנה.
בהצלחה!