איזה חמוד! בטח הילד היה מבסוט
איזה חמוד! בטח הילד היה מבסוט
איזה מהמם איך עושים את זה?עוגת לב נפתח
איזה מהמם איך עושים את זה?
יש לך כמויות מדויקות? תודהגנאש זה שוקולד מומס עם ריץבכמות שווה
כשרון נדיר!עוגת חומש למסיבה לבת שלי...
אפיתי עוגת דובוש (שכבות של טורט וקרם שוקולד משובח) בתבנית תנור, חציתי ל-2, מרחתי עוד קרם והרכבתי אחד על השני, אח"כ עטפתי בבצק סוכר ולסיום- אותיות משוקולד שצבעתי את הקצוות שלהן באבקת איבוק מטאלית מעורבת במעט שמן וכן מרחתי אותה בתוך שבלונה לעיטורים (שדי נמרחו...)
צפה בקובץ המצורף 1552065צפה בקובץ המצורף 1552066
צפה בקובץ המצורף 1552065
את מתכוונת לכדורים?יש לך כמויות מדויקות? תודה
עוגה מדהימה! איזו השקעה! האמת שהכי אהבתי את הסימניה מחמצוץעוגת חומש למסיבה לבת שלי...
אפיתי עוגת דובוש (שכבות של טורט וקרם שוקולד משובח) בתבנית תנור, חציתי ל-2, מרחתי עוד קרם והרכבתי אחד על השני, אח"כ עטפתי בבצק סוכר ולסיום- אותיות משוקולד שצבעתי את הקצוות שלהן באבקת איבוק מטאלית מעורבת במעט שמן וכן מרחתי אותה בתוך שבלונה לעיטורים (שדי נמרחו...)
צפה בקובץ המצורף 1552065צפה בקובץ המצורף 1552066
צפה בקובץ המצורף 1552065
חחח תודה! האמת שגם אני הכי אהבתי אותה...עוגה מדהימה! איזו השקעה! האמת שהכי אהבתי את הסימניה מחמצוץ
מושלם!!!!!!!!!!!!!
@טליהבא אפשר לקרוא לך?אני מחפשת עוגה מיוחדת לבת מצוה. לא מספרים ולא שבר.
רוצה משהו חדש.
יש טרנד חדש שעדיין לא שמעו עליו?
יש כל מיני בפינטרסטאני מחפשת עוגה מיוחדת לבת מצוה. לא מספרים ולא שבר.
רוצה משהו חדש.
יש כל מיני בפינטרסט
צפה בקובץ המצורף 1554113
צפה בקובץ המצורף 1554115 צפה בקובץ המצורף 1554117צפה בקובץ המצורף 1554118צפה בקובץ המצורף 1554119צפה בקובץ המצורף 1554120צפה בקובץ המצורף 1554121צפה בקובץ המצורף 1554122צפה בקובץ המצורף 1554123צפה בקובץ המצורף 1554124
זוועה..
@עוגת בוקר אני לא מתימרת להבין בטרנדים חדשים, אבל אולי יעניין אותך כזה דבראני מחפשת עוגה מיוחדת לבת מצוה. לא מספרים ולא שבר.
רוצה משהו חדש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: